Sennheiser AMBEO SMART HEADSET In-Ear Headphones 5069121 MICROFOANE, LAVALIERE, BOOMPOLE Neck / Headset Microphone

Sennheiser AMBEO SMART HEADSET In-Ear Headphones 506912

506912

(0)

SENNHEISER

Stoc epuizat

Pret vechi: 178 €
Pret Euro (Pret fara tva): 160 €
Pret Lei (Pret fara tva): 768 Lei
914 Lei

Sennheiser AMBEO SMART HEADSET (In-Ear Headphones with Three Built-In Microphones, Inline Remote, and Lightning Connector) este un set de casti in-ear, concepute pentru a reproduce sunete audio realiste si de inalta calitate si a integra iOS pentru videografi, producatori de continut si ascultatori intr-o varietate de medii interioare si exterioare. Setul are o frecventa de raspuns de 15 Hz pana la 22 kHz pentru casti, trei microfoane incorporate, telecomenzi in linie, anularea zgomotului si un conector Lightning. Folosind un microfon omnidirectional in fiecare casca, AMBEO SMART HEADSET poate livra un sunet inregistrat in functie de modul in care urechile va asculta sunetul. Pentru o comunicare convenabila in apeluri si chaturi, exista un microfon suplimentar in telecomanda inline. Utilizati Smart Slider-ul pentru a ajusta sensibilitatea microfonului sau pentru a le programa pentru alte functii printr-o aplicatie dedicata. Functia Apogee’s Soft Limit si preamplificatorul microfonului ofera claritate vocala cu distorsiuni minime. Anularea zgomotului poate fi dezactivata atunci cand trebuie sa auzi ce se intampla in jurul tau. AMBEO SMART HEADSET este livrat impreuna cu un adaptor pentru urechi si carcasa de transport.

Sunet 3D: Folosind un microfon omnidirectional in fiecare casca, headset-ul este conceput pentru a reda ceea ce auziti exact asa cum il auziti.

Electronica de inalta calitate: Conversia A/D si D/A optimizata, Apogee’s Soft Limit cu preamplificatorul de microfon si un conector Lightning certificat MFi de Apple ofera o calitate imbunatatita a sunetului si o compatibilitate pentru iOS.

Selectarea optiunii de anulare a zgomotului (Noise Cancellation): Functia de constientizare situationala a lui Sennheiser anuleaza in mod activ zgomotul exterior pentru o experienta de ascultare linistita si izolata si poate fi oprita pentru a va permite sa auziti ce se intampla in jurul dvs.

Multiple microfoane:In plus fata de microfoanele din casca, un microfon incorporat ofera functii convenabile de apelare si chat.

Slider programabil: Prin intermediul unei aplicatii dedicate, puteti programa Smart Slider-ul pentru alte functii decat controlul implicit al sensibilitatii la microfon.

Mai multe detalii pe site-ul producatorului > Sennheiser

Review-uri ale utilizatorilor din lumea intreaga pe bhphotovideo.comUrmariti un review al acestor casti pe YouTube

MICROFON
Microfoane 2 x microfoane omnidirectionale in casti (cate unul pe fiecare parte)
1 x microfon incorporat in telecomanda
Raspuns in frecventa De la 30 Hz la 20 kHz
Senzitivitate Low Gain: -35 dBFS la 94 dB SPL, 1 kHz
High Gain: -18 dBFS la 94 dB SPL, 1 kHz
Maxim SPL Low Gain: 122 dB
High Gain: 106 dB
Nivel zgomot Low Gain: -100 dBFS (A)
High Gain: -85 dBFS (A)
Nivel zgomot echivalent Low Gain: 29 dBA
High Gain: 27 dBA
Gain Low: -17 dB
High: 0 dB
CASTI
Tip casti Casti in-ear, dinamice
Raspuns in frecventa De la 15 Hz la 22 kHz
Maxim SPL 112 dB (1 kHz/0 dBFS)
Distorsiune <0.5% (1 kHz/100 dB SPL)
GENERAL
Cerinte de sistem iOS 10.3.3 sau mai recent
Dispozitive compatibile iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro (10.5 inci), iPad Pro (12.9 inci) prima generatie, iPad Pro (12.9 inci) a 2-a generatie, iPad Pro (9.7 inci), iPad Air 2, iPad Air, iPad (a 4-a generatie), iPad (a 5-a generatie), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPod touch (generatia a 6-a)
Sample Rate 44.1 kHz; 48 kHz
Adancime Bit 24-bit
Conector Lightning
Lungime cablu 1.2 metri
Temperatura de depozitare De la -20 la +70 grade C
Temperatura de operare De la -10 la +50 grade C
Greutate 33 g

1 x Sennheiser AMBEO SMART HEADSET In-Ear Headphones with Three Built-In Microphones, Inline Remote, and Lightning Connector; 1 x Ear Adapter Set (S, M, L); 1 x Carry Case; Garantie 2 ani

Produse din aceeasi categorie