Samyang XEEN 24mm T1.5 Cine Lens for Canon EF Mount1 OBIECTIVE CINE OBIECTIVE CANON EF & RF

Samyang XEEN 24mm T1.5 Cine Lens for Canon EF Mount

104671

(0)

SAMYANG

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 1,400 €
Pret Lei (Pret fara tva): 6,720 Lei
7,997 Lei

Obiectivul Xeen 24mm T1.5 de la Samyang pentru montura Canon EF este construit special pentru a fi folosit ca obiectiv cinematografic. Dispune de un design de focalizare intern, astfel încât obiectivul să nu schimbe dimensiunea în timp ce focalizează, minimizând respirația la schimbarea focusului. Fiecare obiectiv din setul de obiective cinematografice Xeen este multi-acoperit pentru un contrast bun și prevenirea strălucirii (glare) și sunt adaptate culorilor la un standard din fabrică, permițându-vă să asamblați un set în timp cu o schimbare minimă de culoare. Acest obiectiv de 24 mm oferă ceea ce este considerat un unghi de vizualizare larg (wide) pe camerele full-frame și un unghi de vizualizare mai strâns pe formate mai mici. Obiectivul are scala de focalizare masurata în picioare (feet), pe două părți, la fel si pentru iris, tot pe două părți. Irisul cu 11 lame oferă o diafragmă rotunjită pentru un aspect natural și Bokeh.

Obiectivul are focalizare și iris manuale și nu are capacitate de focalizare automată sau iris automat. Incorporează focalizare în stil cinematografic și inele iris care împart aceeași poziție între obiectivele din setul Xeen. Diametrul frontal comun de 114 mm permite schimbarea rapidă a obiectivului atunci când se utilizează un matte box și accesorii de focalizare. Inelul de focalizare se rotește cu 200° de la focalizarea apropiată la infinit; acest lucru vă oferă un grad ridicat de precizie și focalizare consecventă.

Acesta este un obiectiv de 24 mm care are un cerc de imagine ce acoperă un senzor full-frame. Atunci când este montat pe o cameră cu senzor full-frame, acesta oferă ceea ce este considerat un unghi de vedere larg (wide).

Obiectivul are o construcție metalică pentru a rezista rigorilor producției zilnice și vine cu un picior de sprijin care poate ajuta la îndepărtarea portului obiectivului camerei.

Focalizarea dublă, dreaptă și stângă, calibrată și scala T-stop permit dispozitivului dvs. de focalizare să funcționeze de pe ambele părți ale obiectivului, fără a fi nevoie să întoarceți obiectivul în montură.

Fiecare obiectiv din seria Xeen împarte pozițiile comune de focalizare și inel al angrenajului irisului, ceea ce accelerează modificările obiectivului, deoarece accesoriile, cum ar fi unitățile de focalizare de urmărire sau motoarele irisului nu trebuie să fie repoziționate.

Diametrul frontal comun de 114 mm permite schimbarea rapidă a obiectivului, deoarece nu trebuie să schimbați gogoși anti-reflexie (anti-reflection donuts) sau adaptoare pentru a utiliza același matte box.

Inel de diafragmă "fără clic" pentru trageri netede ale irisului.

O distanță minimă de focalizare de 25 cm vă permite să vă apropiați de subiect.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, xeenglobal.com. Recenzii internationale pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos un review al acestui produs:

CARACTERISTICI
Format compatibil Full-Frame
Montura Obiectiv Canon EF
Distanta focala 24mm
Constructie obiectiv 13 elemente in 12 grupuri
Tip diafragma Diafragma cu 11 lamele
Gama diafragma T1.5
Diafragma minima T22
Distanta cea mai apropiata de focalizare 25 cm
Tip de focalizare Manual
Negative size 24 mm x 36 mm
Unghi de focalizare 200°
Unghi iris 40°
Unghi de vizualizare Super35: 61.2° / Full Frame: 84.1°
Dimensiune filtru 114 mm
Greutate 1180 g
Dimensiuni (DxL) 117.6 mm x 121.7 mm

1 x obiectiv Samyang XEEN 24mm T1.5; 1 x capac protectie fata; 1 x capac protectie spate; Garantie 2 ani

Produse din aceeasi categorie