Panasonic Lumix S 24-105mm f/4 Macro O.I.S. Lens1 OBIECTIVE CINE OBIECTIVE MONTURA L

Panasonic Lumix S 24-105mm f/4 Macro O.I.S. Lens

S-R24105

(1)

PANASONIC

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 1,155 €
Pret Lei (Pret fara tva): 5,544 Lei
6,597 Lei

Lumix S 24-105mm f/4 Macro O.I.S. este un obiectiv L-Mount cu zoom standard, de 24 - 105 mm, cu o diafragma maxima f/4 constanta.Sistem O.I.S. (Stabilizator optic de imagine) - fotografii extrem de clare

Surprindeti scene fara griji sau sub impulsul momentului. Tehnologia de stabilizare optica a imaginii (O.I.S.) incorporata direct in obiectiv asigura faptul ca fotografiile dvs. vor arata extraordinar, cu contururi clare fara estompare pe intreaga suprafata a imaginii.


Design robust - mai multe optiuni creative

Faceti fata intemperiilor in aproape orice tip de vreme sau de locatie de inregistrare. Acest obiectiv este rezistent la praf si la stropire* si este conceput pentru utilizare la temperaturi de pana la -10 °C, fiind suficient de robust pentru a face fata conditiilor de utilizare intensiva pe teren. Aceasta protejeaza sistemul obiectivului din interior de nisip, de ploaie si de multe altele, ceea ce o face perfecta pentru inregistrare in conditii dure. Acum nu va mai retine nimic de la a realiza fotografiile creative din natura sau peisajele dorite. * Rezistenta la praf si la stropire nu garanteaza faptul ca nu se vor produce deteriorari daca obiectivul este expus contactului direct cu praful si cu apa.


Suport video - inregistrare video perfecta

Cu suportul video, orice utilizator are tot ce este necesar pentru inregistrarea cu camera foto LUMIX. Acesta nu efectueaza doar modificari fine ale diafragmei, astfel incat sa nu existe salturi bruste de expunere, ci dispune si de un design silentios pentru capturarea imbunatatita a sunetului scenei. În plus, performantele uimitoare de focalizare automata ale acestui obiectiv permit inregistrarea de materiale video 4K excelente, pentru care focalizarea exacta este esentiala.


16 elemente in 13 grupuri: - 2 obiective asferic cu Extra-Low Dispersion - 2 obiective asferice - 1 obiectiv cu Ultra Extra-Low Dispersion - 2 obiective cu Extra-Low Dispersion Obiectivul asferic (ASPH) cu Extra-Low Dispersion (ED) contribuie la reducerea dimensiunii si a greutatii, obtinand imagini cu rezolutie inalta si contrast ridicat de la un colt la celalalt. De asemenea, obiectivele asferice (ASPH) reduc dimensiunea si greutatea, impiedicand in mod eficient distorsiunile si aberatiile sferice. Obiectivele cu dispersie foarte redusa (ED) si cele cu dispersie extrem de redusa (UED) corecteaza aberatia cromatica, redand imagini exacte, cu contrast ridicat si cu culori clare de la un colt la celalalt.
Diagrama MTF Pentru obiectivele care au capacitate de compensare a distorsiunii, axa orizontala a MTF indica distanta fata de centrul imaginii corectate.


Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui obiectiv:

CARACTERISTICI
Format compatibil Full-Frame Digital Sensor / 35mm Film
Montura Obiectiv Leica L
Distanta focala 24 - 105mm (APS-C 1.6x echivalent camera 38 - 168 mm)
Constructie obiectiv 16 elemente in 13 grupuri (2 obiective ED asferice, 2 obiective asferice, 1 obiectiv UED, 2 obiective ED)
Tip diafragma Diafragma cu 9 lame / Diafragma cu apertura circulara
Gama diafragma f4
Diafragma minima f22
Distanta cea mai apropiata de focalizare 30 cm
Autofocus Da
Raportul maxim de reproducere 1:2
Stabilizarea imaginii Da
Magnificare 0.5x
Unghi de vizualizare pe diagonala 84° (unghi larg) - 23° (teleobiectiv)
Dimensiune filtru 77 mm
Greutate 680 g (fara capac obiectiv, capac posterior obiectiv si parasolar obiectiv)
Dimensiuni (DxL) 84 mm x 118 mm

Obiectiv Panasonic Lumix S 24-105mm f/4 Macro O.I.S., capac obiectiv, capac posterior obiectiv, parasolar obiectiv, geantă de păstrare pentru obiectiv, Garantie 1 an.

Produse din aceeasi categorie