Panasonic Lumix S 85mm f/1.8 Lens1 OBIECTIVE CINE OBIECTIVE MONTURA L

Panasonic Lumix S 85mm f/1.8 Lens

S-S85

(0)

PANASONIC

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 542 €
Pret Lei (Pret fara tva): 2,602 Lei
3,096 Lei

LUMIX S 85mm F1.8 (S-S85) - un nou teleobiectiv mediu fix, cu diafragmă largă care îmbunătățește fotografia de portret cu efectul lui de bokeh. Bazat pe sistemul L-Mount pentru camerele mirrorless full frame din seria LUMIX S, obiectivul 85mm F 1.8 este primul dintr-o gamă de 4 obiective cu diafragmă F 1.8 anunțată în prealabil.

Portrete perfecte

Obiectivul de 85 mm oferă o combinație uimitoare între câmpul vizual și comprimarea fundalului, iar diafragma la F1.8 asigură optimizarea dimensiunilor și a greutății fără a compromite calitatea imaginii, pentru portrete incredibile și nu numai.

Design rezistent la praf, la stropire și la îngheț

Obiectivul LUMIX de 85 mm la F1.8 este conceput să funcționeze în cele mai dificile condiții, grație construcției sale rezistente la praf și la stropire și îți permite să fotografiezi la temperaturi de până la -10 °C.

* Rezistența la praf și la stropire nu garantează faptul că nu se vor produce deteriorări dacă obiectivul este expus contactului direct cu praful și cu apa.

Ideal pentru înregistrare video

Obiectivul oferă focalizare automată rapidă și exactă și modificări cursive ale diafragmei, esențiale pentru creatorul de conținut modern, ceea ce îți permite să înregistrezi imagini statice și videoclipuri 4K superbe fără a deranja subiectul.

Construcție obiectiv S-S85

Configurația optimizată are 9 elemente în 8 grupuri, inclusiv 2 obiective ED, pentru a reduce la minimum aberațiile și a asigura o rezoluție superbă.

Diagramă MTF S-S85

Deoarece oferă o claritate și o rezoluție uimitoare din centru până la marginile cadrului, este un obiectiv ideal pentru sistemul LUMIX full-frame și oferă oportunități creative fără compromisuri.

* Pentru obiectivele care au capacitate de compensare a distorsiunii, axa orizontală indică distanța față de centrul imaginii corectate.

Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui obiectiv:

CARACTERISTICI
Format compatibil Full-Frame Digital Sensor / 35mm Film
Montura Obiectiv Leica L
Distanta focala 85mm
Constructie obiectiv 9 elemente in 8 grupuri (2 obiective obiective ED)
Tip diafragma Diafragma cu 9 lamele / Diafragma cu deschidere circulara
Gama diafragma f/1.8
Diafragma minima f22
Distanta cea mai apropiata de focalizare 80 cm
Autofocus Da
Raportul maxim de reproducere 1:6.666
Stabilizarea imaginii Nu
Magnificare 0.13x
Unghi de vizualizare pe diagonala 29°
Dimensiune filtru 67 mm
Greutate 355 g (fara capac obiectiv, capac posterior obiectiv si parasolar obiectiv)
Dimensiuni (DxL) 73.6 mm x 82 mm

Obiectiv Panasonic Lumix S 85mm f/1.8, Capac obiectiv, capac posterior obiectiv, parasolar obiectiv, Garantie 1 an

Produse din aceeasi categorie