SIRUI 50mm T2.9 1.6x Full-Frame Anamorphic Lens (L mount)1 OBIECTIVE CINE OBIECTIVE MONTURA L

SIRUI 50mm T2.9 1.6x Full-Frame Anamorphic Lens (L mount)

FFEK6-L

(0)

Sirui

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 1,250 €
Pret Lei (Pret fara tva): 6,000 Lei
7,140 Lei

SIRUI 50mm T2.9 1.6x Full-Frame Anamorphic Lens (L mount) este un obiectiv anamorfic full-frame 50mm T2.9 1.6x, cu montura L, compatibil cu toate camerele Panasonic / Leica / Sigma ce au aceasta montura (Panasonic Lumix: S5, S1, S1H, S1R etc).


SIRUI Goes Full Frame

Căutând mereu provocări ca și producător de lentile profesionist, SIRUl uimește din nou lumea videografilor cu obiectivul anamorfic 50mm T2.9 1.6x full-frame, despre care se poate spune că nu are egal în clasa lui.


Mai wide decat wide-ul

Acest obiectiv are un factor de squeeze de 1.6x. Când trageți în 3:2, acesta va produce un raport de aspect de 2.4:1. Când senzorul este setat la 16:9, veți avea un raport de aspect mult mai larg de 2.8:1, experiența de vizualizare oferită de acesta este la fel de premium și captivantă ca formatul IMAX.


Încadrați după cum doriți

Indiferent dacă filmați scene grandioase sau cadre strânse, imaginile pe care le obțineți cu acest obiectiv vor fi de calitate superioară, rezoluție înaltă și claritate bună. Fiind un obiectiv full-frame, înseamnă că poate trage mai larg decât echivalentele sale APS-C, lăsându-vă mult spațiu pentru panoramare și scanare (pan-and-scan) sau punching în post producție. De exemplu, dacă o parte a imaginii este redundantă, decupați-o fără să vă faceți griji cu privire la pierderea pixelilor.


Ceea ce primești este ceea ce vezi

Ca al treilea ochi al shooterelor, distanța focală de 50 mm are un unghi de vizualizare foarte apropiat de ochii omului. Dispunând de un factor de squeeze de 1.6x, acest obiectiv de 50 mm poate oferi un unghi de vizualizare orizontal pe care l-am aștepta de la un obiectiv obișnuit de 31 mm și o estompare de fundal (background blur) super organică, care vă ajută să vă faceți povestea mult mai nuanțată și mai captivantă.


Bokeh oval frumos

Acest obiectiv, cu un factor de squeeze de 1.6x, produce bokeh oval într-o formă mai plăcută decât acele obiective cu squeeze de 1.33x, oferind materialului un plus de expresivitate și estetică.

Luminile vibrante

Îndreptați o sursă de lumină direct în acest obiectiv pentru a obține acele flares albastre pentru care sunt cunoscute obiectivele anamorfice, adăugând un strop de magie imaginii dvs.


O diafragmă maximă de T2.9

Când filmați wide la T2.9, cu focalizarea concentrată pe subiect, veți obține o imagine cu adâncime de câmp redusă, cu subiectul focalizat și alte zone nefocalizate. Folosirea unei diafragme largi în condiții de lumină scăzută permite camerei să preia mai multă lumină și să obțină o viteză de expunere mai mare. De asemenea, inelul de deschidere este proiectat continuu pentru a oferi un control lin al irisului.


Cine Lens Housing

Acest obiectiv arată foarte elegant, întrucât întreaga carcasă este construită din aliaj de aluminiu. Mai mult decât atât, diafragma și inelele de focalizare sunt ambele adaptate pentru o rezistență plăcută și o instalare ușoară a sistemului de urmărire a focalizării (follow-focus). Cu un filet de șurub de 1/4 în partea de jos, obiectivul poate fi montat direct pe plăcuța quick release pentru a menține echilibrul întregii configurări.


Potrivire perfectă cu camerele full frame

Ca o alternativă mai ieftină la obiective anamorfice full frame, acest obiectiv va face anamorficele accesibile mai multor persoane pentru mai multe situații.


Mai multe informatii pe site-ul producatorului, sirui.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui obiectiv:

CARACTERISTICI
Format compatibil Full frame
Montura Obiectiv L mount
Distanta focala 50mm
Constructie obiectiv 16 elemente in 13 grupuri
Tip diafragma Diafragma cu 10 lamele
Gama diafragma T2.9
Diafragma minima T16
Distanta cea mai apropiata de focalizare 75 cm
Autofocus Nu
Horizontal Squeeze (Anamorphic) 1.6x
Stabilizarea imaginii Nu
Magnificare 1:12.83(V), 1:20.42(H)
Unghi de rotatie al inelului de focalizare 95.5°
Dimensiune filtru M82 X 0.75
Greutate 1048.6 g
Dimensiuni (DxL) 88 mm x 140 mm

SIRUI 50mm T2.9 1.6x Full-Frame Anamorphic Lens (L mount); Capac fata; Capac spate; Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie