Venus Optics Laowa 12mm T2.9 Zero-D Cine Lens (PL Mount)1 OBIECTIVE CINE OBIECTIVE MONTURA PL

Venus Optics Laowa 12mm T2.9 Zero-D Cine Lens (PL Mount)

VE1229PL

(0)

Venus Optics

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 1,450 €
Pret Lei (Pret fara tva): 6,960 Lei
8,282 Lei

Venus Optics Laowa 12mm T2.9 Zero-D Cine Lens cu montura PL este un obiectiv ce oferă un unghi de vedere larg, de 122°, potrivit pentru cadre în aer liber și peisaje și în locații interioare strâmte și este optimizat pentru cinematografia digitală. Este ușor și compact, încât poate fi utilizat nu numai la filmari din mână, dar și pe gimbal. Obiectivul produce un cerc de imagine care va acoperi senzori cu dimensiuni full-frame, VistaVision și ARRI ALEXA LF ​​sau mai mici.

Obiectivul cinematografic de 12 mm prezintă o diafragmă maximă de T2.9 cu 16 elemente în 10 grupuri. Deschiderea sa cu 7 lame oferă un bokeh moale, plăcut, o adâncime de câmp mică, cu distorsiune mică sau deloc și o distanță de focalizare apropiată de 7". Inelele de focalizare și de deschidere sunt dotate cu un angrenaj de 0.8 pitch standard pentru industrie, care va găzdui motoare de follow focus standard. Diametrul frontal de 102 mm poate fi intensificat până la 114 mm cu adaptorul inclus pentru a se potrivi cu matte box-uri standard pentru industrie pentru a preveni strălucirea și reflectarea, precum și pentru a adăuga filtre. Focalizarea, deschiderea și adâncimea marcajelor de câmp sunt în picioare pe partea lentilei pentru a ajuta la împingerea focalizării.

În plus față de inelul adaptor step-up de 114 mm, este inclus un set de scule pentru calibrare și este inclus un hard-case Pelican, cu spumă personalizată, pentru a proteja și transporta obiectivul.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, venuslens.net. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos un review al acestui obiectiv:

O filmare de test cu acest obiectiv:

CARACTERISTICI
Constructie obiectiv 16 elemente in 10 grupuri
Montura Obiectiv PL Mount
Distanta focala f=12mm
Tip diafragma 7 lame ale diafragmei
Gama diafragma T2.9
Diafragma minima T22
Distanta cea mai apropiata de focalizare 18 cm
Compatibilitate format 35mm Film / Full-Frame Digital Sensor
GENERAL
Unghi de vizualizare pe orizontala 122°
Dimensiune filtru Nu are filtru (Matte box este necesar)
Greutate 675 g
Dimensiuni (DxL) 102 mm x 97 mm

Venus Optics Laowa 12mm T2.9 Zero-D Cine Lens (PL Mount); Capace lentile fata si spate; Inel adaptor step-up de 114 mm; 1 x set de scule pentru calibrare; 1 x hard-case Pelican; Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie