DJI INSPIRE 1 VER 2.0 QUADCOPTER 4K CAMERA + 3 AXIS GIMBAL + REMOTE CONTROLLER1 MULTICOPTER / HELICOPTER

DJI INSPIRE 1 VER 2.0 QUADCOPTER 4K CAMERA + 3 AXIS GIMBAL + REMOTE CONTROLLER

73305

(0)

DJI

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 1,795 €
Pret Lei (Pret fara tva): 8,616 Lei
Pret Euro (Pret cu tva): 2136 €
10,253 Lei

DJI Inpire 1 VER 2.0 este noua varianta imbunatatita a quadcopterului de top Inspire 1 de la DJI. In plus fata de modelul anterior, aceasta este direct compatibila cu seria Zenmuse X5 si are un nou sistem de propulsie (elice noi, motoare noi, sistem de prindere/demontare a elicelor nou) pentru a putea sustine aceasta serie in cazul folosirii cu aceasta serie. Cum se traduc aceste imbunatatiri in specificatiile sistemului DJI Inspire 1? 2200 g la 25V deasupra nivelului marii fata de 2100 g la 25V - modelul anterior ; 420rpm/V fata de 350 rpm/V; greutate/motor: 107g in loc de 102g si greutate/elice: 18g in loc de 19g (16g in plus fata de modelul anterior per quadcopter).

Camera video filmeaza 4K cu 30fps sau Full HD cu pana la 60fps pe carduri micro SDHC / SDXC , integreaza un senzor CMOS 1/2.3 inch , un obiectiv cu 9 elemente in 9 grupuri , unghi de cuprindere de 94 grrade , permite controlul functiilor ( ISO , White Balance , Expunere si altele ) de la distanta si inregistreaza cu ajutorul gimbalului performant imagini la 360 grade , pentru prezentarea renumitului Philip Bloom click pe linkul urmator youtube.com . Monitorizarea HD ( 720p ) in timp real este posibila pana la o distanta de 1.7Km cu orice smartphone , tableta , monitor FPV sau ochelari FPV datorita integrarii performantului video sender DJI Lightbridge in constructia dronei ( si care partial justifica si pretul mai ridicat al acestui kit ) . DJI Inspire 1 este manufacturat din fibra de carbon si are picioare retractabile pentru un design aerodinamic si pentru a permite camerei un unghi de filmare de 360 grade . Pentru zbor Inspire foloseste un modul GPS ca si la restul gamei sale de drone dar sistemul este imbunatatit si beneficiaza acum de functii noi cum ar fi Dynamic Home Point , un refresh permanent al locului de initiere a zborului - efectiv cand drona se lanseaza de pe un vehicul in miscare ( barca , masina ) si de suport radar cu ajutorul caruia se poate vizualiza precis pe o harta live traseul dronei . DJI Inspire integreaza multe functii noi cum ar fi sistemul de management al bateriei - care comunica in permanenta cu computerul de zbor si trimite catre pilot estimari ale autonomiei de zbor si timpul necesar pentru reintoarcere la baza , zborul indoor fara GPS - posibil datorita unei tehnologii noi bazata pe unde sonice si a unei camere suplimentare si care asigura un control extins asupra dronei si la zborul outdoor cand pilotul pierde controlul cu drona din diverse cauze , pentru un scurt tutorial click pe linkul youtube.com . System RTF ( = Ready to Fly ) , doar calibrarea initiala si puteti demara productia video . Pentru recenzii utilizatori click pe linkul urmator bhphotovideo.com .

La orice quadcopter achizitionat nu uitati sa solicitati si sa cititi cu atentie ultimele prevederi legale aplicabile inainte de utilizare!DJI Inspire 1 V2.0 cu gimbal pe 3 axe Zenmuse X3 , camera 4K X3 si o telecomanda ;  holder pentru smartphone ;   baterie zbor DJI TB47  ; incarcator charger A14-100P1A ; cablu alimentare ;  4 elice rezerva ; hard case - valiza pentru transport ;  1 an garantie  ; 

 DJI TB47 baterie rezerva ; inca o telecomanda ; DJI wireless Follow Focus ; DJI OSMO

Produse din aceeasi categorie