Aputure Barndoors Kit for COB Light1 CONSUMABILE & ACCESORII Accesorii Lumini

Aputure Barndoors Kit for COB Light

AP-BARNDOORS

(0)

APUTURE

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 58 €
Pret Lei (Pret fara tva): 278 Lei
331 Lei

Aputure Barndoors formeaza un instrument profesional de modelare a luminii cu un design standard de 7 inch Bowens pentru o instalare / dezasamblare rapida. Aputure Barndoors sunt solutia optima pentru modelarea luminii COB si prevenirea scurgerilor de lumina. Proiectat special pentru seria 120 si 300d, dispune de patru volete acoperite cu o catifea, un vas reflector negativ recent conceput si un suport de gel de inalta calitate. Tesatura de catifea interioara neagra maximizeaza absorbtia luminii, nepermitand practic scurgerea luminii. Desi controlul maxim al luminii va fi realizat cu vasul reflector negru inclus, cele 4 volete pot fi montate pe panoul standard Aputure Silver Reflector Dish sau Aputure Fresnel. Aputure Barndoors include de asemenea un suport magnetic pentru gel, care permite producatorilor de filme sa adauge cu usurinta culoare luminilor lor.

Atentie: Cand utilizati geluri colorate cu lumini puternice LED, cum ar fi Aputure C300D, caldura va provoca deformarea sau arderea gelurilor de filtru dupa o anumita perioada de timp. Va recomandam sa schimbati noi foi de filtre de culoare o data la trei ore in timpul utilizarii constante. De asemenea, va recomandam sa utilizati ROSCO sau LEE pentru rezultate mai bune.

Grila Honeycomb de 30 de grade inclusa permite producatorilor de filme sa maximizeze controlul, dupa cum este necesar. Barndoors utilizeaza o structura de montare rapida, care face instalarea si dezasamblarea rapide si convenabile. In plus fata de inelele speciale de adaptare, ele se pot potrivi si in partea din fata a unui reflector standard de 7 inch, Fresnel si a altor accesorii compatibile. Cele patru volete ale Barndoors sunt fabricate din aluminiu de finisaj neted pentru a asigura o constructie puternica, eleganta, usoara si usor de deschis si de inchis, dar raman incredibil de durabile. Detalii pe site-ul producatorului, aputure.com. Reviews utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.comAveti mai jos 5 moduri in care puteti utiliza Aputure Barndoors:

GENERAL
Compatibilitate Light Storm LS 120 si LS 300 LED
Material Aluminiu de finisaj neted; Catifea

Aputure Barn Door Kit for COB Light; Garantie 1 an

Produse din aceeasi categorie