Blackmagic Design DaVinci Resolve 17 Studio (Activation Card)1 CONSUMABILE & ACCESORII Accesorii Lumini

Blackmagic Design DaVinci Resolve 17 Studio (Activation Card)

DV/RESSTUD

(0)

BLACKMAGIC DESIGN

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 257 €
Pret Lei (Pret fara tva): 1,234 Lei
1,468 Lei

Blackmagic Design DaVinci Resolve 17 Studio este un renumit software de corectie avansata a culorilor si acum, de asemenea, un sistem complet de editare profesionala 8K neliniara - chiar va permite sa importati proiecte din alte NLE-uri, cum ar fi Premiere Pro, ca fisiere XML. Puteti edita, corecta culorile, termina si livra totul dintr-un singur sistem. Mai mult decat atat, Resolve este foarte sofisticat si orientat in acelasi timp catre utilizatorul individual, echipe de colaborare mari si proprietarii studiourilor in crestere. Este complet scalabil si independent de rezolutie, deci poate fi folosit pe platoul de filmare, intr-un studio mic sau integrat in conducte mari de productie.

Nota: Comanda dvs. va ofera o carte de activare care contine codul pentru activarea software-ului pe pana la doua computere.

DaVinci Resolve 17 vine cu peste 100 de caracteristici noi și peste 200 de îmbunătățiri. Pagina Color prezintă noi instrumente de gradare HDR, mască magică bazată pe AI (inteligenta artificiala) pentru gradare direcționată și un warper de culoare. Fairlight oferă un flux de lucru mai rapid cu instrumente actualizate de selecție a editării din mouse și tastatura. Fairlight are, de asemenea, un motor audio de generație următoare și arhitectură de busing, cu suport pentru editarea a 2000 de piese în timp real. Tab-ul Cut oferă Smart Reframe pentru rețelele sociale, printre alte funcții noi. Pagina Edit are multe îmbunătățiri ale fluxului de lucru și permite acum medii proxy independente care pot fi generate intern sau extern de instrumente terțe. Fusion oferă caracteristici noi, cum ar fi forme vectoriale personalizate. De asemenea, compozițiile create în Fusion pot fi utilizate acum ca efect, titlu sau tranziție în tab-urile Cut și Edit. DaVinci Resolve oferă o experiență de editare comprehensiva prin combinarea diferiților editori într-o singură platformă, în diferite file din partea de jos a interfeței. Între aceste file diferite, veți obține soluții avansate complete pentru editare video, corectare a culorilor, efecte vizuale, grafică în mișcare și postproducție audio. DaVinci Resolve este, de asemenea, construit pentru a lucra rapid și eficient și pentru a gestiona proiecte mari cu colaborare. Puteți lucra cu imagini de până la 8K și o mare varietate de formate. Seturile de instrumente sunt disponibile pentru editare HDR avansată, fluxuri de lucru stereoscopice 3D, conținut social media și multe altele.

Resolve este un sistem de clasificare a culorilor bazat pe noduri - noduri care sunt layere similare - in care fiecare nod poate avea corectie de culoare, zone izolate (ferestre de putere) si efecte si in care un numar nelimitat de noduri pot fi imbinate succesiv sau in paralel. În total, puteti combina note, efecte, mixere, chei si plug-in-uri in orice ordine pentru a crea efecte de culoare nelimitate si un aspect unic. Acesta este nucleul functionalitatii de rezolutie a culorilor Resolve si exista in plus sute de caracteristici si capabilitati avansate, cum ar fi clasificarea din fisierele brute, potrivirea automata a culorilor si urmarirea 3D.

Functionalitatea de editare din Resolve este conceputa pentru a gestiona serialele TV, reclamele, productiile cu mai multe camere si toate celelalte tipuri de proiecte de la cea mai mica la cea mai mare. Instrumentul de decupare este sensibil la context, ceea ce inseamna ca, in functie de locul in care pozitionati cursorul mouse-ului pe cronologie, Resolve va trece automat la functia de editare de care aveti nevoie, pentru a va putea rupe, roti, aluneca, extinde sau scurta filmarea dvs. fara sa fiti nevoit sa schimbati uneltele manual. În ceea ce priveste suportul colaborativ, Resolve permite mai multor persoane sa colaboreze simultan pe acelasi timeline. Acesta este un avantaj major dpdv al duratei cand fiecare utilizator are o sarcina specifica. Ca si partea de clasificare, partea de editare are, de asemenea, sute de alte caracteristici si capabilitati.

Resolve este scalabil si suporta mai multe GPU-uri care lucreaza impreuna. Aveti posibilitatea sa utilizati sisteme multi-GPU cum ar fi Mac Pro sau sa construiti un sistem dedicat Windows cu pana la 3 GPU-uri. Resolve beneficiaza si de instrumente avansate de gestionare a mass-media concepute pentru editorial si fluxuri de lucru color. Aveti posibilitatea sa mutati, sa copiati, sa consolidati, sa relansati si sa arhivati materialele media, orarele sau proiecte intregi. Instrumentul de clonare al Resolve va face copii de siguranta ale fisierelor valoroase de pe camera dvs. la locatie, astfel incat sa puteti copia fisierele aparatului foto pe mai multe destinatii cu validare de control de siguranta pentru pastrarea in siguranta in timp ce sunteti inca pe platou.

Resolve este, de asemenea, capabil de editare de metadate, de sincronizare a sunetului si de pregatire a imaginilor pentru editare, clasificare sau efecte vizuale. Resolve accepta aproape orice format si include, de asemenea, optiuni puternice de livrare pentru versiune, finisare si livrare la orice rezolutie si format, astfel incat sa puteti exporta pentru diferite tipuri de destinatii. Resolve poate lucra pe fiisierele orriginale ale camerei dvs., astfel incat masterul dvs. finalizat este o copie de prima generatie clasificata a fisierelor brute originale ale camerei. În plus, exportarea poate beneficia de randarea la distanta, utilizand un alt Resolve in retea pentru a face treaba.

Procesarea imaginilor este la un nivel de 32 de biti si Resolve utilizeaza un spatiu de culoare YRGB unic pentru gradarea culorilor. Aceste doua caracteristici se combina pentru a va oferi o gama de corectie a culorii dramatic mai larga si veti putea ajusta gin-ul de luminozitate al videoclipului dvs. fara a reechilibra culoarea albului, a mid-urilor sau a negrului.

Resolve a fost proiectat cu capacitatea de a se integra cu zeci de alte aplicatii, astfel incat sa va puteti concentra mai mult pe proiectul dvs. Resolve poate distribui secvente si proiecte de tip "round-trip" cu aplicatiile Final Cut Pro X, Media Composer, Premiere Pro si alte programe de editare, audio si VFX si grafica in miscare. Puteti sa va editati proiectul pe orice sistem, apoi sa va conectati inapoi la fisierele brute de baza ale camerei dvs. de o calitate completa utilizand XML, AAF sau EDL si sa terminati intr-o adancime mai mare a bitilor cu Resolve. De asemenea, puteti utiliza exportul AAF pentru a trimite un proiect la ProTools cu clipuri audio discrete si un amestec video de un singur strat pentru finisarea audio. Obtineti suport pentru mai multe GPU-uri, iesire 4K, efecte de estompare a miscarii, reducerea zgomotului temporal si spatial, instrumente 3D, instrumente de colaborare la distanta si multi-utilizator si multe altele cu DaVinci Resolve Studio. Pentru un flux de lucru chiar mai performant, puteti include optionalul Resolve Advanced Panel (care este o suprafata de control premiata), pentru o corectie mai precisa a culorii.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, blackmagicdesign.com.
Review-uri ale utilizatorilor din toata lumea gasiti pe bhphotovideo.comCe este nou la DaVinci Resolve 17:

CERINTE DE SISTEM
Mac macOS Mojave 10.14.6
Este recomandata o memorie de sistem de 16 GB, minimul suportat fiind de 8 GB
Blackmagic Design Desktop versiunea video 10.4.1 sau o versiune ulterioara
Versiunea CUDA Driver 7.0.36
Versiunea driverului NVIDIA - conform cerintelor unitatii de procesare grafica (GPU)
RED Rocket-X Driver 2.1.31.0 si Firmware 1.4.1.16 sau mai recent
RED Rocket Driver 2.1.23.0 si Firmware 1.1.18.0 sau mai recent
Windows Windows 10
Este recomandata o memorie de sistem de 16 GB, minimul suportat fiind de 8 GB
Blackmagic Design Desktop versiunea video 10.4.1 sau o versiune ulterioara
Versiunea driverului NVIDIA / AMD / Intel GPU - conform cerintelor GPU-ului
RED Rocket-X Driver 2.1.31.0 si Firmware 1.4.1.16 sau mai recent
RED Rocket Driver 2.1.23.0 si Firmware 1.1.18.0 sau mai recent
PACKAGING INFO
Greutatea coletului 180 g
Dimensiuni cutie 183 mm x 130 mm x 50 mm

1 x Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio (Card de Activare); 1 x Cod de Activare

Produse din aceeasi categorie