Nanlite 19° Interchangeable Lens for FM Mount Projection Attachment1 CONSUMABILE & ACCESORII Accesorii Lumini

Nanlite 19° Interchangeable Lens for FM Mount Projection Attachment

PJ-FMM-LENS-19

(0)

NanLite

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 139 €
Pret Lei (Pret fara tva): 667 Lei
794 Lei

Nanlite PJ-FMM-LENS-19 este o lentilă interschimbabilă de 19° dedicată proiectorului Nanlite PJ-FMM-36 (care este vândut separat). Această lentilă oferă un fascicul mai strâns și crește foarte mult strălucirea luminii atașate. În timp ce puterea suplimentară este un bonus uriaș, cele mai mari beneficii sunt posibilitățile creative nesfârșite pe care le oferă.

Instrumentul suprem de modelare a luminii

Iluminarea este incredibil de creativă, dar când adăugați suportul pentru proiector PJ-BM și acest obiectiv, potențialul este de neegalat. Creați fundaluri texturate atrăgătoare, efecte de puncte clare și orice altceva vă puteți imagina.

Crește dramatic puterea luminii

Lentila de 19° oferă o ieșire substanțial mai luminoasă decât lampa singură. Este mult mai strălucitoare decât o lumină cu un reflector și adesea de două ori mai strălucitoare decât o lumină cu o lentilă Fresnel.

Construcție durabilă din aluminiu

Acest obiectiv și accesoriul de proiecție compatibil (vândut separat) au o construcție durabilă din aluminiu, care face față rigorilor muncii de producție.

Schimbarea lentilelor este ușoară

Scoaterea lentilei de proiecție curentă și schimbarea acesteia cu alta se realizează prin îndepărtarea unui singur șurub. Durează doar câteva secunde și nu necesită instrumente.

Se potrivește în carcasa lui PJ-FMM

Carcasa care vine cu proiectorul Nanlite PJ-FMM(care este necesar pentru utilizare) are un slot liber care poate ține această lentilă.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul producatorului, nanliteus.com.GENERAL
Compatibilitate NanLite PJ-FMM-19/36 Bowens Mount Projection Attachment
Material Aluminiu, sticla
Dimensiuni φ117 mm × 150 mm
Greutate 640 g

1 x Nanlite PJ-FZ60-LENS-19; Garantie 24 luni

Produse din aceeasi categorie