Nanlite E27 Magnetic Mount and AC Adapter for PavoBulb 10C1 CONSUMABILE & ACCESORII Accesorii Lumini

Nanlite E27 Magnetic Mount and AC Adapter for PavoBulb 10C

AS-MBA-E27

(1)

NanLite

In stoc

Pret Euro (Pret fara tva): 10 €
Pret Lei (Pret fara tva): 48 Lei
57 Lei

Nanlite E27 Magnetic Mount and AC Adapter for PavoBulb 10C este un suport ce dispune de un soclu E27 standard pentru atașarea unui bec LED PavoBulb 10C (vândut separat) și o bază magnetică pentru montarea pe suprafețe metalice. Este inclus un cablu pentru conectarea becului PavoBulb 10C atașat la sursa de curent alternativ.

Un suport magnetic pentru PavoBulb

Atașați cu ușurință un Nanlite PavoBulb 10C pe suprafețele metalice. Dispune de o priză mamă E27 pentru atașarea PavoBulb-ului și o bază magnetică pentru montare.

Furnizează curent pentru PavoBulb

Pe lângă faptul că este o montură magnetică, acționează și ca sursă de alimentare CA pentru Nanlite PavoBulb 10C. Este inclus un cablu de alimentare care se conectează la bază.

Adaptor pentru baterie opțional disponibil

Dacă doriți să montați un PavoBulb pe o suprafață metalică în timp ce porniți lumina pe baterie, acest accesoriu poate fi conectat la adaptorul și suportul pentru baterie NP-F Nanlite BT-BA-SNP-E27 disponibil separat.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul producatorului, nanliteus.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.GENERAL
Compatibilitate Nanlite PavoBulb
Montura Partea inferioara: Magnet / Partea superioara: soclu E27 standard
Temperatura de operare Pana la 45°C
Diametru 7.6 cm
Greutate 136 g

1 x suport magnetic Nanlite AS-MBA-E27; 1 x cablu alimentare; Garantie 2 ani

Produse din aceeasi categorie