ProAm Orion DVC 210 Crane (2.4 m, 4.5 Kg payload) + Stand + Motorized Joystick Tilt MotoTilt1 KITURI MACARALE VIDEO
-15%

ProAm Orion DVC 210 Crane (2.4 m, 4.5 Kg payload) + Stand + Motorized Joystick Tilt MotoTilt

553658

(0)

ProAm USA

Stoc epuizat

Pret vechi: 649 €
Pret Euro (Pret fara tva): 550 €
Pret Lei (Pret fara tva): 2,640 Lei
3,142 Lei

Acesta este un kit format din macaraua ProAm Orion DVC 210 si capul motorizat ProAm Motorized Joystick Tilt MotoTilt DIY Kit for Orion Camera Cranes.


ProAm Orion DVC 210 aleasa in 2019 cea mai buna macara video in categoria sa de pret vezi 2019-best-camera-cranes este practic o macara video DVC 200 la care platforma impreuna cu cheese plate-ul care sustin echipamentul video sunt montate central de-a lungul axului macaralei, nu lateral ca la modelul anterior. Alte modificari fata de popularul model DVC 200 privesc o teava suplimentara orizontala pe langa cele doua laterale pentru montarea contragreutatilor si un maner mai lung al mecanismului de tilt . Platforma este ideala pentru fixarea aparatelor DSLR dar se pot fixa fara probleme si camere video, daca dimensiunile acestora din urma sant mari se recomanda achizitionarea separata a unei placi de extensie disponibila optional. Prin adaugarea unui segment de extensie intermediar si a unui cablu intinzator putem transforma modelul de macara video DVC 210 in modelul Orion DVC 500. O filmare de nunta realizata cu macara video ProAm in linkul urmator vimeo.com. Rezultate uimitoare. Pret rezonabil. Alegere usoara. Kitul de fata contine macaraua video ProAm DVC 210 impreuna cu standul de sustinere basic ProAm. Pentru detalii suplimentare click pe linkul catre site-ul producatorului proamusa.com. Pentru reviews utilizatori click pe linkul urmator bhphotovideo.com.


Cu ajutorul lui ProAm Motorized Joystick Tilt MotoTilt DIY Kit for Orion Camera Cranes si folosind niste pasi simpli, puteti motoriza tilt-ul macaralelor Orion Camera Jibs - functioneaza cu modelele DVC50, DVC60, DVC200, DVC210 si DVC500 care au doua gauri filetate la capatul inferior al corpului macaralei, ca in aceasta poza. In curand vom posta mai jos un clip cu instructiunile de montare. Pentru mai multe informatii si detalii specifice accesati site-ul producatorului, proamusa.com.ProAm Orion DVC 210 macara video 8ft impreuna cu stand telescopic ProAm; ProAm Motorized Joystick Tilt MotoTilt DIY Kit; Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie