SmallRig L-Bracket for Canon EOS R5 and R6 29761 CAGE / RIG / Shoulder Supports

SmallRig L-Bracket for Canon EOS R5 and R6 2976

2976

(0)

SmallRig

In stoc

Pret vechi: 34 €
Pret Euro (Pret fara tva): 27 €
Pret Lei (Pret fara tva): 130 Lei
155 Lei

SmallRig L-Bracket pentru Canon EOS R5 and R6 2976 se atașează la cameră folosind un șurub de 1/4”-20, cu doua știfturi anti-răsucire și un tampon de cauciuc pe partea de jos pentru a preveni zgârieturile. Atât placa laterală, cât și placa de bază sunt compatibile Arca, permițând o comutare rapidă între fotografierea cu orientare orizontală și verticală. Suportul L nu blochează butoanele, porturile, ecranul LCD sau comutatoarele bateriei camerei. Placa laterală se poate extinde la stânga cu 22.5 mm dacă aveți nevoie de mai mult spațiu pentru fixare sau eliberarea cablului. De asemenea, vine cu găuri filetate de 1/4”-20 care permit montarea accesoriilor, cum ar fi Cold Shoe Mount, Ballhead Arm sau Cable Clamp. O șurubelniță cu cap plat este menținută la bază pentru acces ușor.

Notă: Din motive de prelucrare, cele doua știfturi anti-răsucire pot fi prea mari. Dacă simțiți că este strânsă camera sau dificil de montat, vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru înlocuire.

Mai multe informatii de pe site-ul producatorului, smallrig.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.GENERAL
Compatibilitate Canon EOS R5 / R6
Material Aliaj din aluminiu
Dimensiuni 105 mm x 92 mm x 41 mm
Greutate 175 g

1 x L-Bracket; 1 x cheie imbus; 2 x suruburi M4; Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie