DigitalFoto THANOS-SE Universal Single-Handle Gimbal Support Vest System1 SISTEME DE STABILIZARE MECANICE Kituri Complete Stabilizare

DigitalFoto THANOS-SE Universal Single-Handle Gimbal Support Vest System

THANOS-SE

(1)

DigitalFoto

In stoc

Pret vechi: 640 €
Pret Euro (Pret fara tva): 575 €
Pret Lei (Pret fara tva): 2,760 Lei
3,284 Lei
   SALE

Filmați mai mult și creați mișcări cinematografice mai fluidecu gimbalul (pentru orice greutati intre 2 si 8 kg), utilizând sistemul DigitalFoto THANOS-SE. Alcătuit dintr-o vestă și un sistem de susținere a brațelor, THANOS-SE vă permite să montați gimbalul motorizat pe corp, reducând greutatea pe care trebuie să o suporte brațele dvs. Acest lucru vă permite să filmați pentru perioade mai lungi cu mai puțină oboseală,o stabilizare suplimentara pe inaltime la scenele de filmare in fuga oferind în același timp atât reglarea înălțimii, cât și până la 20° de înclinare ușoară, dar sigură.

Montarea gimbalului dvs. motorizat este simplă, iar adaptoarele incluse vă permit să montați gimbalul cu un mâner între 4 și 4,5 cm în diametru sau folosind adaptorul inclus, un gimbal cu o gaură de montare de 1/4"-20. THANOS-SE vă permite să înclinați brațul în două axe, extinzând aria de mișcare a gimbalului și extinzându-vă creativitatea. Geanta de transport inclusă vă menține sistemul împreună în timpul transportului și depozitării.

Compatibilitate

Zhiyun-Tech CRANE 2S/3S, WEEBILL-S, WEEBILL-2, WEEBILL 3 , DJI RS 2 / RS3 , Ronin 4D

Capacitate de incarcare

Cu o sarcina suportata de 2 până la 8 kg, THANOS-SE poate funcționa cu o varietate de camere și gimbaluri. Vă rugăm să rețineți că sistemul nu va funcționa corect dacă gimbalul și camera dvs. depășesc greutatea maximă sau nu îndeplinesc cerințele minime de greutate.

Vesta

Vesta are un pieptar metalic și bretele căptușite, de înaltă calitate, cu numeroase puncte de reglare pentru a se potrivi operatorilor de cameră cu circumferinta pieptului de până la 123 cm și o talie de până la 130 cm.

Braţ

Tensiunea brațului este reglabilă, permițându-vă să setați cu precizie cantitatea de reducere a vibrațiilor pentru a se potrivi nevoilor filmarii. Oferă gimbalului dumneavoastră rotație de 360° și înclinare stânga/dreapta de 190°, independent de corpul dumneavoastră.

Protejeaza-ti coloana daca filmezi perioade lungi de timp cu gimbalul , acum ai solutia : Thanos SE !

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, digitalfoto.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti mai jos cateva review-uri ale acestui produs:

GENERAL
Tip stabilizator Sistem cu vesta
Sarcina sustinuta Intre 2 kg si 8 kg
Compatibilitate Zhiyun-Tech CRANE 2S/3S, WEEBILL-S, WEEBILL-2
DJI RS 2 / Ronin 4D
Lungime centura 130 cm
Greutate 3.05 kg

DigitalFoto THANOS-SE; 1 x Vesta de sprijin; 1 x Spring Dual Arm; 1 x Adaptor pentru Gimbal cu mâner subțire; 1 x Placă de bază rotundă; 1 x geanta de mână; Garantie 2 ani

Produse din aceeasi categorie