Benro S4 Pro Fluid Video Head1 CAPETE FLUIDE & PICIOARE

Benro S4 Pro Fluid Video Head

S4PRO

(1)

BENRO Industries Ltd .

In stoc

Pret vechi: 106 €
Pret Euro (Pret fara tva): 96 €
Pret Lei (Pret fara tva): 461 Lei
549 Lei

Benro S4 Pro este un cap video fluid, compact, ideal pentru configurarea camerelor mirrorless și DSLR cu o greutate de până la 4 kg. Dispunând de o bază flat base de 60 mm cu un orificiu filetat de 3/8"-16, poate fi utilizat cu trepiede flat base de 60 mm si trepiede cu adaptoare de flat base. În același timp, datorită bazei flat base, poate fi montat pe slidere, jib-uri, monopiede și alte angrenaje de suport. Poate fi mutat eficient între aceste angrenaje.

S4 Pro este setat nativ la o treapta de contrabalans. La apăsarea unui buton de pe partea laterală a capului, se adaugă o treapta suplimentara, ajungandu-se la un total de 2 trepte. Lângă acel buton este un comutator de eliberare care va duce înapoi cu o treapta. Nu există o setare zero. Capul dispune de panoramă fixă ​​și tilt drag și are blocaje independente pentru panoramare și înclinare. Intervalul de înclinare este de + 90 / -75°, iar intervalul de panoramare este complet, de 360​​°.

Unele părți ale capului sunt confecționate din magneziu și alte părți din aluminiu. Practic întregul cap, inclusiv butoanele sale, este confecționat dintr-un metal robust, dar ușor. Este inclusă o bară de panorama care poate fi atașată la un adaptor tip rozetă din partea stângă sau dreaptă a capului, pentru utilizatorii stângaci sau dreptaci. O placă pentru cameră este inclusă si poate fi reglată înainte / înapoi pentru a vă permite să găsiți echilibrul optim pentru camera dvs.. O blocare de siguranță pe plăcuță asigură că, odată montată, placa nu va aluneca dacă o mutați în ambele direcții. Două șuruburi ale camerei sunt furnizate - 1/4"-20 și 3/8"-16 - care pot fi stocate sub placuta camerei de pe cap, în sloturi dedicate. Pentru fixarea accesoriilor, există o gaură filetată de 1/4"-20 pe fiecare parte a capului pe care puteți asigura brațele articulate.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, benrousa.com. Pentru reviews utilizatori din lumea intreaga click pe linkul urmator bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui produs:

GENERAL
Sarcina maxima sustinuta 4 kg
Montura cap Flat base cu capsula nivelatoare fluida integrata
Placuta Camera Sliding Balance Plate
Montura camerei 1 x 1/4"-20 Male; 1 x 3/8"-16 Male
Anvergura Tilt (inclinare) De la -75° la +90°
Anvergura Pan (rotatie) 360°
Boloboc Da, ne-iluminat
Inaltime 10 cm
Incuietoare de siguranta Da
Montura la baza 3/8"-16 Female
Material Aluminiu, Magneziu
Contrabalans 2 trepte
Montura accesorii 2 x filete 1/4"-20 Female
Diametru baza 60 mm
Greutate 1.09 kg

Benro S4Pro Fluid Video Head; placuta quick release pentru S4Pro; 1 x surub 1/4"-20; 1 x surub 3/8"-16; 1 x maner pentru panoramare; Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie