SUPREME DOLLY with 100mm BAZOOKA 1 PIEDESTAL BROADCAST BAZOOKA

SUPREME DOLLY with 100mm BAZOOKA

0635

(0)

LCD4Video

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 1,550 €
Pret Lei (Pret fara tva): 7,440 Lei
8,854 Lei

Supreme dolly este un ansamblu realizat dintr-o dolie profesionala pe care este fixata o bazooka (piedestal) cu hemisfera de 100 mm. Dispozitivul are prevazut si un scaun reglabil pe inaltime pentru operator, care se roteste 360 grade. Platforma poate fi impinsa / trasa de la un miner de catre un asistent, iar deplasarea se face extrem de lin pe sine drepte sau curbe. Pe piedestal se poate monta o camera video cu greutatea de maxim 23 kg, sau un prompter impreuna cu o camera video, fie bratul unei macarale video (jib). Hemisfera accepta ball-uri de 100 mm (sau 150 mm ** va rugam specificati) pentru montarea capetelor fluide de trepied sau macarele video. Inaltimea piedestalului este reglabila (min 85 cm, max 130 cm) dimensiunile optime pentru filmarea unui personaj care sta asezat, respectiv a unuia care sta in picioare. Montarea / demontarea sistemului este foarte usoara (12 suruburi), dolia este usor de tansportat. Aduce in filmarile efectuate in miscare, cinematica filmarilor hollywoodiene si va upgradeaza de la statutul de producator independent de film la acela de producator profesionist. Produs recomandat pentru casele de productie, televiziuni cu buget restrans, producatori si studiouri independente. Cel mai bun raport calitate / pret. Made in India.GENERAL
Inaltimea de operare 85 cm - 130 cm
Hemisfera Ball de 100 mm
Sarcina maxima sustinuta 23 kg
Alte caracteristici 4 picioare si 4 randuri de boghiuri pentru deplasarea pe sina cu profile drepte sau curbe
Bazooka (piedestal) integrat
Scaun operator integrat cu reglaj pe inaltime si rotatie 360 grade

Dolly Supreme ; 4 triunghiuri pentru montarea platformei ; 1 bazooka cu 100mm bowl ; scaun integrat ; 1 miner pentru impingerea / tragerea ansamblului de catre asistent ; * Sistemul de fata NU include sine ( acces separat ) .

VZ-Rubber ; sine aluminiu ( inox , metal ) drepte sau curbe ; cap fluid pentru trepied video ; ball 520 Manfrotto , orice ball trepied pentru oala 100mm .

Produse din aceeasi categorie