Sony VG-C3EM Vertical Grip for A9, A7 II and A7R III DIVERSE

Sony VG-C3EM Vertical Grip for A9, A7 II and A7R III

VG-C3EM

(0)

SONY

In stoc

Pret vechi: 369 €
Pret Euro (Pret fara tva): 314 €
Pret Lei (Pret fara tva): 1,507 Lei
1,793 Lei
   SALE

Sony VG-C3EM este un mâner vertical dotat cu un compartiment pentru baterii, compatibil cu urmatoarele camere: Sony α9, Sony α7R III, Sony α7 III.

Funcţionare identică pe verticală şi orizontală

Designul folosit la VG-C3EM face ca utilizarea camerei pe orizontală sau verticală să fie aproape la fel de simplă graţie butoanelor şi comenzilor care sunt aproape identice cu cele de pe spatele camerei. De exemplu, mânerul vertical are un selector multiplu pentru a selecta rapid un punct de focalizare automată.

Formă de mâner pentru o prindere sigură

VG-C3EM are formă de mâner, ceea ce vă permite să îl ţineţi mai bine pentru a fotografia cu încredere din poziţie verticală, ceea ce, practic, este acelaşi lucru ca la poziţia orizontală.

Rezistenţă aproape dublă la oboseală

În carcasa mânerului vertical VG-C3EM încap două baterii NP-FZ100. Puteţi vedea pe monitorul LCD al camerei indicatorul de putere cu energia rămasă a bateriei sub formă de procentaj (unitatea minimă este 1%). Când o baterie este consumată, continuitatea funcţionării este asigurată în mod automat de cealaltă baterie.

Încărcare prin USB de la cameră

Puteţi încărca bateriile din mânerul vertical folosind portul USB al camerei fără a desprinde mânerul de pe corpul camerei.

Din magneziu foarte rigid pentru exterior

Fiind fabricat din aliaj de magneziu, la fel ca α9, acest mâner este foarte rigid şi are o greutate redusă.

Atenţie deosebită pentru rezistenţa la praf/umiditate

Butoanele şi comenzile sunt etanşate eficient împotriva prafului şi umidităţii, la fel şi porturile şi contactele electrice, pentru condiţii de utilizare şi fotografiere dificile.

Notă: Această unitate nu se poate instala simultan cu adaptorul cu montură LA-EA2/EA4. Dacă se instalează ambele simultan, spaţiul îngust dintre unitate şi adaptorul de obiectiv îngreunează priza pe mâner.

Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.1 x Sony VG-C3EM Vertical Grip; Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie