Tenba Tool Box 8 (Gray) GENTI, RUCSACURI, HARD CASE GENTI PROFESIONALE

Tenba Tool Box 8 (Gray)

636-243

(0)

Tenba

Info stoc

Pret Euro (Pret fara tva): 27 €
Pret Lei (Pret fara tva): 130 Lei
155 Lei

Protejati-va si organizati-va echipamentele cu Tenba Tool Box 8 (Gray). Exteriorul prezinta un nailon ripstop rezistent la rupere si hidrofob (respinge apa), cu un fermoar puternic si fiabil tip YKK. Capacul are o fereastra TPU transparenta de dimensiuni complete, astfel incat sa puteti vedea echipamentul fara a fi nevoie sa desfaceti geanta.
Peretii interiori si separatoarele sunt realizate din nylon ripstop cu tricot slefuit si tratat cu silicon. Pe pereti si separatoare este spuma ranforsata cu polietilena si celule inchise EVA (Closed cell EVA foam) ca un strat suplimentar de protectie. Trei separatoare mari si sapte mici sunt incluse si sunt complet detasabile si repozitionabile pentru ca utilizatorii sa personalizeze aspectul gentii in functie de cerintele lor specifice. Buclele elastice mici pe un perete lateral tin bateriile sau cablurile ferme pe pozitie, pastrandu-le usor de accesat. Tool Box 8 poate purta echipamente cum ar fi sistemele GoPro, blitz-uri ce se monteaza pe patina, declansatoare radio, camere Mirrorless si obiective, majoritatea echipamentelor mici.
Mai multe informatii pe site-ul producatorului, tenba.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.O prezentare a gentilor Tenba Tool Box aici:

GENERAL
Dimensiuni Exterior: 19 cm x 22 cm x 8 cm
Interior: 18 cm x 20 cm x 7 cm
Greutate 0.3 kg
Culoare Gri
Tip inchidere Fermoar
Capacitate transport Poate sa transporte echipamente cum ar fi sistemele GoPro, blitz-uri ce se monteaza pe patina, declansatoare radio, camere Mirrorless si obiective, majoritatea echipamentelor mici
Material Nailon ripstop (exterior), pereti si separatoare din spuma ranforsata cu polietilena si celule inchise EVA (interior)
Optiuni de transport Maner deasupra

1 x Tenba Tool Box 8 (Gray); 3 x separatoare mari; 7 x separatoare mici; Garantie 5 ani

Produse din aceeasi categorie