Tenba Tools Cable Duo 8 Pouch (Black) GENTI, RUCSACURI, HARD CASE

Tenba Tools Cable Duo 8 Pouch (Black)

636-645

(0)

Tenba

In stoc

Pret Euro (Pret fara tva): 20 €
Pret Lei (Pret fara tva): 96 Lei
114 Lei

Tenba Tools Cable Duo 8 Pouch este mai mult decât o geantă de cabluri - este un organizator complet pentru echipamente și accesorii mai mici. Măsurând 22 cm x 21 cm x 7 cm, acest model este cel mai mare din seria Cable Duo maximizand organizarea echipamentelor.

Are o zonă adâncă pentru încărcătoare, contoare de lumină, declanșatoare radio, adaptoare de alimentare și microfoane lavaliere și o zonă mai puţin adâncă pentru organizarea cablurilor, bateriilor și articolelor mai mici. Partea adâncă are un fermoar scurt YKK în partea superioară, astfel încât echipamentul poate fi îndepărtat rapid, iar partea mai puţin adâncă are un capac cu fermoar pentru a face cablurile ușor de accesat. Buclele elastice încorporate împiedică încurcarea cablurilor fără a fi nevoie de înfășurări individuale ale cablului, iar lungimea gentii se va potrivi cu microfoanele lavalier fără fir, acum, fără a îndoi antena.

Exteriorul este fabricat din poliester rezistent la apă 300D, cu fermoar YKK, care vă oferă acces rapid și ușor la interior. Pentru a vă ușura găsirea lucrurilor, există o fereastră TPE armată cu plasă, astfel încât să puteți vedea ce este în interior fără a fi nevoie să o deschideți. Cântărind mai puțin de 120 grame, Duo Pouch nu va adăuga greutate excesivă în geantă.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, tenba.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Tenba Tools Cable Duo 8 Pouch (Black); Garantie 2 ani

Produse din aceeasi categorie