Sony MEAD-MS01 Memory Stick Adapter for XDCAM EX MEDII DE STOCARE CARDURI MEMORIE / ADAPTOARE

Sony MEAD-MS01 Memory Stick Adapter for XDCAM EX

MEAD-MS01

(0)

SONY

Info stoc

Pret vechi: 90 €
Pret Euro (Pret fara tva): 45 €
Pret Lei (Pret fara tva): 216 Lei
257 Lei
   SALE

Gama de produse profesionale inovatoare Sony XDCAM EX este concepută special pentru a exploata performanța și fiabilitatea mediilor SxS PRO și SxS-1. Cu toate acestea, media SxS este un format profesional și nu este disponibil la punctele de vânzare cu amănuntul, astfel încât în ​​situațiile din domeniu în care sunt necesare suporturi suplimentare sau pentru utilizatorii conștienți de costuri, în care această performanță finală este mai puțin importantă, Sony a dezvoltat adaptorul MEAD-MS01 pentru a permite utilizarea suporturilor Memory Stick din gama consumer.

Adaptorul MEAD-MS01 are aceeași formă ca și cardurile de memorie SxS, astfel încât să încapă în sloturile media de pe camerele XDCAM EX (Sony EX1 / EX1R / EX3 / PMW-350L / PMW-350K), fără proeminențe, permițând capacul suportului să fie la locul său în timpul filmarii. Adaptorul poate accepta un Memory Stick de mare viteză, care pur și simplu se plasează în interior.

Sony Professional recomandă numai Memory Stick din gama PRO-HG Duo HX Series - în special MS-HX8G (8-GB), MS-HX16G (16-GB) și MS-HX32G (32 -GB).

Folosind suporturi de 8, 16 sau 32 GB, se pot realiza aproximativ 35, 70 sau 140 de minute de înregistrare (în modul SP).

Vă rugăm să rețineți, nu este recomandat să utilizați funcția de înregistrare Slow Motion din cauza limitărilor de viteză ale suportului Memory Stick. Natura adaptorului și a suportului Memory Stick va însemna, de asemenea, o fiabilitate puțin mai mică decât suportul SxS - trebuie să aveți grijă la oprirea hardware-ului XDCAM EX în timpul înregistrării. Hardware-ul XDCAM EX poate necesita upgrade de firmware pentru a utiliza MEAD-MS01 - vă rugăm să consultați specificațiile pentru mai multe informații.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, pro.sony. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.GENERAL
Dimensiuni 34 mm x 5 mm x 75 mm
Greutate 20 g
Interfata ExpressCard/34

Sony MEAD-MS01 Memory Stick Adapter; Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie