SmallRig Forevala L20 Lavalier Microphone 34671 MICROFOANE, LAVALIERE, BOOMPOLE Lavaliera / Reporter / Studio

SmallRig Forevala L20 Lavalier Microphone 3467

3467

(0)

SmallRig

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 29 €
Pret Lei (Pret fara tva): 139 Lei
165 Lei

SmallRig Forevala L20 Lavalier Microphone 3467 este un microfon miniatural conceput pentru interpreți sau intervievatori. Spre deosebire de un microfon direcțional care trebuie păstrat chiar în fața și nu departe de sursa audio, acesta permite vorbitorului să se deplaseze corespunzător în timpul spectacolului fără a interfera cu alte voci. Microfonul lavalier este ușor de utilizat și poate fi folosit în multe locuri și evenimente publice. Este utilizat pe scară largă în emisiuni de varietăți, programe TV și vlogging.

Caracteristici cheie

1. Funcție low cut: atenuează și reduce frecvențele sub 200Hz; înregistrări de înaltă calitate chiar și în medii zgomotoase.

2. Reglare a gain-ului: reglarea gain-ului pentru două selecții de 0 dB și 10 dB, oferă o calitate a sunetului detaliată, fără distorsiuni, standard de broadcast, făcându-l instrumentul perfect de înregistrare.

3. Piele + aluminiu de calitate pentru aeronave: piele de interior auto, rezistentă la uzură, rezistentă la zgârieturi, moale și elastică, mai prietenoasă cu pielea umana și mai nobilă. Material din aluminiu de calitate pentru aeronave, sculptate și lustruite in peste 20 de moduri.

4. Vine cu un cablu de 5 m, care permite înregistrarea fără restricții pe o distanță mare.

5. Baterie polimer încorporată, permite un timp de înregistrare de peste 20 de ore.

6. Captarea sunetului la 360 de grade, tehnologiile multiple de reducere a zgomotului și înregistrarea de înaltă calitate fac o experiență captivantă.

7. Cu o incărcare de 30 de minute poate funcționa timp de 24 de ore.

Mai multe informatii de pe site-ul producatorului, smallrig.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui produs:

GENERAL
Senzor Microfon cu condensator omnidirecțional
Sensibilitate -38 dB (F = 1kHz, S.P.L = 1Pa 0dB = 1V / Pa)
Gama de frecvență 50 Hz - 20 kHz
Impedanță de ieșire 2.2 kΩ
Raport semnal / zgomot 70 dB SPL
SPL maxim < 120 dB
Lungime cablu 5 metri
Gama de ajustare gain 10dB
Low Cut Sub 200Hz
Baterie 120mAh
Tensiune de intrare DC 5V
Material Piele + aliaj de aluminiu
Dimensiuni 56 mm x 25 mm x 11 mm
Greutate 51 g

1 x microfon lavalier Forevala L20; 1 x geantă de transport din flanelă; 1 x paravant de blană; 1 x conector de cablu (cu SmallRig LOGO); 2 x protectie din spumă; 1 x cablu de încărcare de tip C la USB-A (lungime: 80 cm); 1 x Manual de utilizare (card de garanție); 1 x cutie color ambalaj; Garantie 2 ani

Produse din aceeasi categorie