Azden SGM-250MX Compact Shotgun Microphone for Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K MICROFOANE, LAVALIERE, BOOMPOLE Microfoane Shotgun / On Camera

Azden SGM-250MX Compact Shotgun Microphone for Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K / 6K

SGM-250MX

(2)

AZDEN

In stoc

Pret Euro (Pret fara tva): 174 €
Pret Lei (Pret fara tva): 835 Lei
994 Lei

Ideal pentru filme independente, emisiuni web, documentare si nunti, Azden SGM-250MX este un microfon cu shotgun compact, de lungime scurta, conceput pentru utilizarea cu camere de cinema echipate cu mini-XLR, cum ar fi Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K / 6K. Reglat special pentru a pastra calitatile naturale ale unui subiect vorbitor, acesta prezinta un model polar supercardioid si un tub acustic conceput personalizat cu sloturi de inalta precizie, care anuleaza faza, care reduc la minimum inregistrarea zgomotului extern in timp ce se concentreaza asupra sunetului din fata camerei. SGM-250MX este echipat cu o capsula de condensator electret, care este alimentata cu phantom power de la 11 pana la 50 V DC. Capsula extrem de sensibila ofera un raspuns cu frecventa plana (20 Hz la 20 kHz) cu zgomot auto scazut si SPL 130 dB pentru o captare audio precisa. Fabricat manual in Japonia, SGM-250MX este adapostit intr-o carcasa din alama / aliaj de aluminiu care imbunatateste durabilitatea si respinge frecventele radio ambientale (RF). Microfonul este dotat cu un cablu mic cu microfon XLR lung de 33 cm, pentru conectarea convenabila la intrarea de microfon a camerei. Include o protectie anti-vant din spuma si o montura cu amortizor SMH-X cu doua foi de expandare cu diametru care asigura compatibilitate universala cu suporturi pentru microfon, indiferent daca filmati run-and-gun sau il montati pe un boompole sau pistol grip. Detalii pe site-ul producatorului, azden.com. Pentru reviews utilizatori click pe linkul urmator bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui microfon:

GENERAL
Captator Electret condenser
Modelul polar Supercardioid
Interval de frecventa 20 Hz pana la 20 kHz
Raportul semnal la zgomot - AB 76 dB
Maxim SPL 130 dB SPL
Pad Nu
Impedanta 100 ohmi
Sensibilitate -33 dB la 1 kHz
Gama dinamica 112 dB
Conectori de iesire 1 x Mini XLR cu 3 pini
Tensiune de operare 11 pana la 50 V
Lungime 153 mm
Diametru 21 mm
Greutate 85 g
Lungimea cablului 33 cm

1 x microfon Azden SGM-250MX; 1 x protectie anti-vant din spuma; 1 x montura cu amortizor SMH-X; 2 x foi de expandare; 1 x gentura de transport; Garantie 12 luni; (10 ani cu inregistrarea produsului aici)

Produse din aceeasi categorie