Azden SMX-30V Stereo/Mono Mixable Video Microphone1 MICROFOANE, LAVALIERE, BOOMPOLE Microfoane Shotgun / On Camera

Azden SMX-30V Stereo/Mono Mixable Video Microphone

SMX-30V

(0)

AZDEN

Stoc epuizat

Pret vechi: 278 €
Pret Euro (Pret fara tva): 250 €
Pret Lei (Pret fara tva): 1,200 Lei
1,428 Lei

Cu SMX-30V, Azden duce inovația unui microfon stereo / mono comutabil (SMX-30) la un alt nivel, încorporând în plus un cadran de mixare. Este primul microfon video de acest gen și permite utilizatorului să aleagă daca folosește 100% din microfonul stereo, 100% din microfonul mono-shotgun sau orice mix între ele. Înregistrați o scenă de dialog, dar doriți să încorporați o parte din ambianța mediului? Adăugați puțin din microfonul stereo. Înregistrați un spectacol muzical, dar doriți să strângeți imaginea stereo centrală? Amestecați audio de la microfonul mono-shotgun. Posibilitățile sunt nelimitate!

Un microfon dual complet controlabil

SMX-30V este ca și cum ai avea un microfon stereo, un microfon cu shotgun și un mixer audio, toate combinate într-o singură unitate. Pentru a realiza acest lucru, există trei elemente de microfon în total: două situate în partea de sus, înclinate la 90º pentru a capta o imagine stereo realistă și unul în interiorul unui tub de interferență lung de 12 cm pentru captarea direcțională a sunetului. Combinat cu un buton tip knob pentru mixare fără trepte, aveți control complet asupra cantității de semnal de la fiecare microfon de trimis către camera dvs.

Montura shock-mount cu swivel

O altă caracteristică unică a SMX-30V este montura shock-mount cu swivel, care permite rotația microfonului cu 30º spre stânga sau spre dreapta. Aceasta este o caracteristică utilă de fiecare dată când sursa dvs. de sunet nu este centrată în cadru, permițându-vă să orientați microfonul către subiect, obținând astfel cel mai direct sunet posibil. În plus, suportul în sine este conceput pentru a absorbi vibrațiile și a izola microfonul de zgomotul de manipulare. Partea inferioară a suportului permite atașarea la un slot standard cold-shoe pentru camera, sau printr-un știft filetat de 1/4”-20.

Montura cu amortizor izolant

Fabricat dintr-un material compozit imposibil de rupt, shock-mount-ul izolează în mod eficient microfonul de vibrațiile create prin manipularea unei camere. Proiectat pentru a fi montat pe patina cold shoe de deasupra camerei, o gaură filetată de 1/4”-20 este, de asemenea, disponibilă pentru montare pe boompole sau bara de accesorii.

Durată de viață îmbunătățită a bateriei

Durata de viață a bateriei în SMX-30V a fost îmbunătățită față de modelul anterior pentru a rezista până la 100 de ore pe o pereche de baterii alcaline AA.

Cablu de ieșire detașabil

Ieșirea audio printr-un mini-jack de 3,5 mm oferă flexibilitate pentru conectarea diferitelor cabluri audio ale unor terțe părți. Este inclus un cablu de ieșire spiralat de înaltă calitate pentru microfon.

Controlul Gain-ului în 3 pași

Controlul gain-ului în 3 pași are setări de +20 dB, 0 și -10 dB. Adăugarea a 20 dB de gain la ieșirea microfonului este o modalitate excelentă de a depăși preamplificatoarele de microfon zgomotoase sau de a crește pur și simplu sunetul silențios. Reducerea gain-ului cu 10 dB este cea mai utilă pentru a proteja împotriva distorsiunilor în medii puternice.

Filtru Low-Cut

Când este cuplat, filtrul low-cut (sau filtrul High-Pass) reduce frecvențele joase, fapt ce poate fi util în atenuarea zgomotului de joasă frecvență din surse precum sistemele HVAC, vânt sau mașinile care trec.

Alimentare automată

Setarea la AUTO va porni și opri microfonul automat atunci cand porniți si opriți camera, ajutându-vă să nu pierdeți o filmare excelentă și să economisiți bateria.

Accesati pagina producatorului pentru a afla mai mult detalii despre acest model. Pentru recenzii ale utilizatorilor din intreaga lume pe bhphotovideo.com. Made in JAPAN ! GARANTIE 10 ANI !Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui microfon:

GENERAL
Modelul polar Mono: Super-Cardioid; Stereo: Cardioid (90º)
Raspuns in frecventa De la 40 Hz la 20 kHz
Filtru Low-Cut 3 dB/Octave la 60 Hz
Senzitivitate -38dB la 1kHz (0dB=1V/Pa)
Impedanta 75 Ohmi
Maxim SPL 126 dB
Raportul semnal la zgomot 82 dB (1 kHz la 1Pa)
Gama dinamica 118 dB
Alimentare 2 x baterii AA
Control Gain -10 dB, 0 dB, +20 dB
Conectori de iesire 3.5mm Stereo mini-jack
Power Switch Off, Battery, Auto
Dimensiuni 47 mm x 111 mm x 154 mm
Greutate 160 g

Microfon Video Azden SMX-30V Powered Shotgun; Protectie vant; Saculet de transport; Cablu Audio Stereo de 3.5 mm; Garantie 2 ani (10 ani cu inregistrarea produsului aici)

Produse din aceeasi categorie