Sennheiser MKE 200 Ultracompact Camera-Mount Directional Microphone MICROFOANE, LAVALIERE, BOOMPOLE Microfoane Shotgun / On Camera

Sennheiser MKE 200 Ultracompact Camera-Mount Directional Microphone

508897

(0)

SENNHEISER

In stoc

Pret Euro (Pret fara tva): 78 €
Pret Lei (Pret fara tva): 374 Lei
445 Lei

Vă prezentăm Sennheiser MKE 200: microfonul perfect pentru un upgrade al sunetului dvs.

Acum, captarea sunetului în medii zgomotoase nu mai este o problemă. O capsulă direcțională de microfon aduce o prezență vocii, în timp ce caracteristici precum un paravânt încorporat și un suport anti-șoc vă mențin înregistrările mai curate decât oricând. Compact și suficient de elegant pentru camera sau telefonul dvs., acest microfon va îmbunătăți cu siguranță sunetul pentru orice videoclip pe care îl filmați.

Audio direcțional - MKE 200 are o capsulă super-cardioid care oferă focalizare și detalii, respingând în același timp zgomotul de fond nedorit. Ideal atât pentru vloggeri, cât și pentru videografi, acest microfon direcțional vă va îmbunătăți sunetul în cameră și va oferi claritate înregistrărilor.

Paravânt încorporat și suport anti-șoc - Toate camerele portabile sunt susceptibile la zgomot de manipulare, astfel încât MKE 200 are protecție integrată împotriva vântului și absorbție a șocurilor. Aceste două caracteristici combinate asigură cele mai curate înregistrări audio posibile în timpul filmării video în mișcare. Accesoriul cu blană este inclus pentru o protecție maximă la vânt.

Compatibilitate - În lumea de astăzi, înregistrarea dvs. video nu este limitată la un singur dispozitiv și nici microfonul dvs. nu trebuie să fie. Fiecare MKE 200 include cabluri TRS și TRRS de 3.5 mm pentru a fi utilizate cu DSLR și camere mirrorless sau dispozitive mobile.

Deoarece MKE 200 funcționează cu alimentare plug-in (2 până la 10V), nu sunt necesare baterii pentru a folosi microfonul. Conectați MKE 200 la camera foto sau la dispozitivul dvs. mobil și uitați că trebuie să verificați, să schimbați sau să încărcați bateriile.

Un video de calitate este ușor de obținut în aceste zile, dar când vine vorba de sunet de calitate, situaţia nu mai este la fel de simplă. Chiar și telefonul din buzunar are capacitatea de a înregistra videoclipuri la o rezoluție 4K clară, deci de ce nu ar trebui să sune la fel de bine pe cât arată?

Pentru Reviews Utilizatori click pe bhphotovideo.com. Pentru mai multe detalii despre produsele Sennheiser, accesati urmatorul link catre pagina producatorului sennheiser.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui microfon:

GENERAL
Modelul Super-cardioid
Raspuns in frecventa De la 40 Hz la 20 kHz
Principiul acustic Pre-polarized Condenser
Senzitivitate -33 dB V/Pa
Maxim SPL 120 dB SPL
Raportul semnal la zgomot 20 dB SPL (A)
Alimentare 2 - 10 V (Plug-In Power)
Cablu de conexiune 1 x cablu 3.5 mm TRS / 1 x cablu 3.5 mm TRRS
Conectori de iesire 3.5mm jack plug
Dimensiuni 69 mm x 60 mm x 39 mm
Greutate 48 g
Culoare Negru

Microfon MKE 200; cablu spiralat CL 35 TRS, cu blocare TRS-TRS; cablu spiralat CL 35 TRRS, blocare TRS - TRRS; paravant cu blană MZH 200; saculet cu șnur; ghid rapid; ghid de siguranță; Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie