AZDEN PRO-XD FILMMAKER 2.4GHz DIGITAL WIRELESS LAVALIER SYSTEM + EX-507XD Lavalier MICROFOANE, LAVALIERE, BOOMPOLE Microfoane Wireless

AZDEN PRO-XD FILMMAKER 2.4GHz DIGITAL WIRELESS SYSTEM + EX-507XD Lavalier

43947

(1)

AZDEN

Scos din fabricatie

Pret Euro (Pret fara tva): 160 €
Pret Lei (Pret fara tva): 768 Lei
914 Lei

PRO-XD de la Azden este un sistem digital wireless de lavaliera in frecventa 2.4 GHz cu raza de actiune de 120 metri (35 metri Crystal Clear fara nicio interferenta indiferent de cat de aglomerat cu transmisiuni este mediul inconjurator) si care beneficiaza de scanarea automata a frecventei, capacitati de sync, toate intr-o carcasa miniaturizata extrem de usoara si de versatila. Azden Pro-XD poate fi folosit pentru a inregistra audio in diferite medii pe camere video profesionale si prosumer, aparate mirrorless, DSLR-uri, telefoane mobile, tablete si recordere. Sistemul PRO-XD include un transmitator PRO-XDT portabil cu o greutate de doar 62 grame, un receiver PRO-XDR care se monteaza pe camera si care cantareste 68 grame si in configuratia prezentata aici un microfon lavalier EX-507XD cu calitate master. Receiverul este prevazut cu iesiri pentru microfon si casti iar transmitatorul portabil include un jack line level si un jack mixed input pentru a permite folosirea mai multor surse (line - in). Atat transmitatorul cat si receiverul sunt alimentate de baterii Li-Ion interne iar fiecare poate opera pana la 11 ore atunci cand sunt formatate si incarcate la maxim. In plus, se pot folosi pana la 4 sisteme simultan, fara interferente. Nu in ultimul rand, trebuie sa mentionam ca instalarea si sincronizarea se fac foarte usor, microfonul EX-507XD are un pattern polar omnidirectional polar pattern cu un raspuns de frecventa de 20 Hz pana la 20 kHz. si o calitate master broadcast. Sistemul PRO-XD include de asemenea un cablu de iesire mini de 1/8", un cablu USB, un clip lapel, un adaptor de prindere pe camera si un incarcator pentru baterii. Vizualizati recenzii ale utilizatorilor pe site-ul bhphotovideo.com. Cel mai mic si mai usor sistem de microfon digital wireless de pe piata, calitate wireless la nivelul sistemelor de 2 ori sau chiar 4 ori mai scumpe (foloseste acelasi chipset ca Sennheiser AVX si RodeLink). Performanta wireless fara compromis - radiourile sant la nivelul sistemelor de 2 ori si chiar de 4 ori mai scumpe. Recomandare speciala pentru videografi si filmmakeri. Mai multe detalii pe site-ul producatorului, azden.com. Made in JAPAN.Un scurt tutorial in videoclipul urmator:

Un review al popularului cheesycam in urmatorul videoclip:

Un review al unui expert audio:

SISTEM
Frecventa de operare 2.4 GHz ISM band
Raza dinamica 90 dB
Raport semnal-zgomot 80 dB
Raza de actiune 35 m (pana la 120 m in conditii ideale)
Raspuns in frecventa 20 Hz - 20 kHz, ± 1 dB
Sampling Digital 16-bit/48 kHz
Latenta sistem 14 ms
Baterie Litiu-Ion, 300 cicluri de viata
Alimentare USB 5 V
RECEPTOR
Tip receptor PRO-XDR
Iesire Alimentare RF 10 mW
Nivel iesiri maximum -14 dBV
Iesire Microfon 3.5mm dual-mono/stereo
Iesire Casti 3.5mm stereo
Impedanta iesiri Mic: 600 Ohm; Casti: 16 Ohm
Durata de viata a bateriei 16 ore
Timp de incarcare 3 ore
Dimensiuni 48 mm x 79 mm x 14 mm
Greutate 68 g
TRANSMITATOR
Tip transmitator PRO-XDT
Iesire Alimentare RF 10 mW
Intrare microfon 3.5 mm mono TRRS
Intrare auxiliara 3.5 mm stereo, line level
Impedanta intrari Mic: 2.2 kOhm; Aux: 10 kOhm
Nivel maximum intrari 300 mV RMS
Durata de viata a bateriei 11 ore
Timp de incarcare 3 ore si 30 minute
Dimensiuni 48 mm x 79 mm x 14 mm
Greutate 62 g
MICROFON
Tip microfon EX-507XD
Element microfon Electret Condenser
Modelul polar Omnidirectional
Raspuns in frecventa De la 20 Hz la 20 kHz
Senzitivitate -38 dB la 1 kHz (0 dB=1 V/Pa)
Impedanta 2.2 kOhms (la 1 kHz)
Cerinte de putere Plug-in power DC 1-10V
Tip conector 3.5mm TRRS mini-plug
Lungimea firului 120 cm

Azden PRO-XD 2.4 GHz Digital Wireless Lavalier System: PRO-XDR Receiver, PRO-XDT Transmitter, EX-507XD Lavalier Microphone, 1/8" Mini-Jack Stereo Output Cable, USB Charging Unit (Cable and AC Adapter), Shoe Mount, Lapel Clip, Belt Clip, Garantie 2 ani.

Produse din aceeasi categorie