Rode Wireless GO II 2-Person Compact Digital Wireless Microphone System/Recorder (2.4 GHz) MICROFOANE, LAVALIERE, BOOMPOLE Microfoane Wireless

Rode Wireless GO II 2-Person Compact Digital Wireless Microphone System/Recorder (2.4 GHz)

WIGOII

(0)

RODE

In stoc

Pret vechi: 258 €
Pret Euro (Pret fara tva): 245 €
Pret Lei (Pret fara tva): 1,176 Lei
1,399 Lei

Rode Wireless GO II extinde versiunea originală Wireless GO cu actualizări care permit înregistrări de două persoane, înregistrare onboard, o gamă foarte extinsă și opțiuni de ieșire flexibile. Sistemul Rode Wireless Go II permite videografilor, vloggerilor și jurnaliștilor mobili să încorporeze audio wireless în configurarea lor rapid și în siguranță, indiferent de nivelul de experiență sau de dispozitivul pe care înregistrează.

Dispunând de transmisie digitală sigură Seria IV de 2.4 GHz, operabilitate ușoară și microfoane încorporate (microfoane lavalier disponibile separat), sistemul este gata să funcționeze doar prin apăsarea unui buton; vă puteți concentra asupra obținerii fotografiilor știind că Wireless GO II oferă un sunet de calitate la o rază de până la 200 metri. Nu există meniuri sau butoane complicate, ci doar o funcționalitate simplă de tipul power-on-and-go și un ecran LCD luminos, informativ, care vă arată ceea ce trebuie să vedeți. Când sunteți gata pentru mai mult, utilizați aplicația însoțitoare Rode pentru a accesa un set puternic de caracteristici și personalizarea extinsă a setărilor.

Notă: Transmițătoarele pot capta sunet necomprimat cu o rezoluție maximă de 24 biți / 48 kHz. Folosind aplicația însoțitoare Rode, puteți exporta fișiere în aceeași rezoluție de înregistrare sau alte setări, cum ar fi 32-bit float / 48 kHz, care oferă doar compatibilitate cu DAW-uri și alte programe care acceptă 32-bit float. Transmițătoarele nu înregistrează în float pe 32 de biți.

Detalii pe site-ul producatorului, rode.com. Pentru review-uri utilizatori din toata lumea, click pe linkul urmator bhphotovideo.com.



GENERAL
Tipul de transmisie 2.4GHz Digital Frequency Agile System
Principiul acustic Captator de presiune pre-polarizat
Modelul polar Omnidirectional
Echivalentul de zgomot de intrare 22 dB (A-ponderat la Gain maxim)
Interval de frecventa 50 Hz - 20 kHz
Nivel maxim de iesire +3dBu
Maxim SPL 100 dB SPL (1kHz @ 1m)
Gama Dinamica 100 dBA (preamplificatoare microfon)
Cerinte de putere Baterie incorporata Li-Ion reincarcabila prin USB
Durata de viata a bateriei Pana la 7 ore
Intrari analog Intrare microfon lavaliera 3.5 mm TRS (transmitator)
Iesiri analog 3.5mm TRS (receptor)
Conectivitate la calculator USB (actualizare firmware)
Cerinte OS macOS 10.11 sau mai recent, Windows 70 sau mai recent
Greutate TX: 30 g
RX: 32 g
Dimensiuni TX: 44 mm x 45,3 mm x 18,3 mm
RX: 44 mm x 46,4 mm x 18,3 mm
Raza de transmisie 200 m linie dreapta

2 x Transmițătoare Clip-On; 1 x Receptor fără fir cu două canale; 3 x cabluri SC20 USB de tip A la USB de tip C; 1 x SC5 Cablu de memorie TRS de 3,5 mm; 3 x protectii Furry; 1 x saculet de transport; Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie