Sennheiser EW-D ME2/835-S SET Digital Wireless Combo Microphone System System (S1-7: 606.2 - 662 MHz) MICROFOANE, LAVALIERE, BOOMPOLE Microfoane Wireless

Sennheiser EW-D ME2/835-S SET Digital Wireless Combo Microphone System System (S1-7: 606.2 - 662 MHz

508773

(0)

SENNHEISER

In curand

Pret Euro (Pret fara tva): 835 €
Pret Lei (Pret fara tva): 4,008 Lei
4,770 Lei

Sennheiser EW-D ME2/835-S SET este un sistem wireless digital versatil și bogat în caracteristici pentru cei care vorbesc (conferinte scena, teatru, conferinte, evenimente, wedding, interviuri si aplicatii broadcast etc). Sistemul permite o asociere și o gestionare perfectă a produselor prin intermediul aplicației EW-D Smart Assist. Cu o carcasă robustă, din metal, transmițătorul este potrivit pentru utilizarea zilnică pe scenă. Sistemul este alcatuit din 5 componente de baza (receptor wireless EW-D EM, transmițător digital portabil wireless EW-D SK, transmițător digital portabil wireless EW-D SKM-S, capsula MMD 835 BK și lavalieră omnidirecțională ME 2-II) plus accesorii.


Sennheiser EW-D EM este un receptor wireless cu un singur canal, de jumătate de rack, găzduit într-un șasiu robust, din metal, construit pentru a rezista rigorilor de utilizare profesională. Poate fi așezat pe o masă sau poate fi montat în rack pentru platforme portabile și instalări permanente de A / V.

EW-D EM este compatibil cu transmițătoarele EW-D SK bodypack și EW-D SKM-S handheld. Ușor de configurat și ușor de utilizat cu un afișaj OLED luminos și o aplicație Bluetooth automată pentru telefon, oferă audio digital curat pe 24 de biți și performanță wireless fiabilă prezentatorilor și lectorilor care lucrează în medii de afaceri și educaționale, clerului în biserici, și interpreților live în teatre sau pe scene muzicale de dimensiuni medii.

Notă: Receptorul digital EW-D EM NU este compatibil cu sistemele analogice anterioare.


Sennheiser EW-D SK este un transmițător wireless digital, compatibil cu receptoarele wireless EW-D. Ușor și confortabil de purtat pentru interpreți și prezentatori, transmițătorul are o carcasă robustă, din metal, potrivită pentru utilizarea zilnică pe scenă.

EW-D SK este echipat cu un conector de blocare de 3.5 mm care găzduiește microfonul lavalier compatibil sau casca, sau un cablu adaptor pentru chitară și bas. Cu o gamă dinamică remarcabilă de 134 dB la intrare, poate gestiona o mare varietate de surse de sunet, inclusiv vocalisti și interpreți puternici, conexiuni la instrumente muzicale și chiar semnale la nivel de linie de la mixere, toate fără a necesita ajustări de gain.

Unitatea are un buton de dezactivare a sunetului care poate fi blocat și suprascris de receptor sau de pe un dispozitiv mobil în timpul unei spectacole. Se asociază rapid cu receptorul prin Bluetooth la o distanță de până la 36 metri, la apăsarea unui buton. Mai mult decât atât, EW-D SK utilizează o rețea de reglare echidistantă care spațiază în mod egal 2240 de frecvențe si 90 canale pe lățimea sa de bandă largă de 56 MHz pentru a preveni problemele de intermodulare perturbatoare care apar atunci când mai multe emițătoare operează în spații închise.

EW-D SK este configurat și controlat de la distanță prin Bluetooth, fie de la receptor, fie de la aplicația Smart Assist instalată pe telefonul / tableta dvs. iOS / Android - pe o raza de 36 metri.

Transmițătorul asigură până la 8 ore de funcționare pe două baterii AA sau 12 ore cu un pachet de baterii reîncărcabile litiu-ion BA 70 (neincluse in pachet).

Notă: EW-D SK NU este compatibil cu sistemele analogice anterioare.


Sennheiser EW-D SKM-S este un transmițător digital portabil wireless, compatibil cu receptoarele wireless EW-D. Are un design capsulă de microfon interschimbabil și este oferit fără capsulă inclusă, (producatorul recomanda capsula MMD 835 BK). Ușor și confortabil pentru artiști și prezentatori, emițătorul are o carcasă robustă, din metal, potrivită pentru utilizarea zilnică pe scenă.

EW-D SKM-S este echipat cu un buton de mute care poate fi blocat și suprascris de receptor sau de pe un dispozitiv mobil în timpul unei performanțe. Cu o gamă dinamică remarcabilă de 134 dB la intrare, poate gestiona o mare varietate de surse de sunet, inclusiv vocalisti puternici și interpreți, toate fără a necesita ajustări de gain.

Unitatea se împerechează rapid cu receptorul prin Bluetooth la o distanță de până la 36 metri, la apăsarea unui buton. Mai mult decât atât, EW-D SKM-S utilizează o grila de tuning echidistantă care spațiază în mod egal 2240 frecvențe pe lățimea sa de bandă largă de 56 MHz pentru a preveni problemele de intermodulare perturbatoare care apar atunci când mai multe emițătoare operează în spații închise.

EW-D SKM-S este configurat și controlat de la distanță prin Bluetooth, fie de la receptor, fie de la aplicația Smart Assist instalată pe telefonul / tableta dvs. iOS / Android - într-un interval de 36 m.

Transmițătorul asigură până la 8 ore de funcționare pe două baterii AA sau 12 ore cu un pachet de baterii reîncărcabile litiu-ion BA 70 (neincluse).

Notă: EW-D SKM-S NU este compatibil cu sistemele analogice anterioare.


Sennheiser MMD 835 BK - capsulă de schimb pentru microfon dinamic, cu caracteristică polară cardioidă, pentru microfoanele din seria Evolution 800, compatibilă cu transmițătoarele portabile din seria EW G3, EW G4, D1, AVX, Speech Series Digital Wireless și Seria 2000. Sensibilitate 2,1 mV/Pa și nivel maxim de presiune sonoră de 154 dB. Finisaj negru.


Sennheiser ME 2-II este un microfon de lavaliera omnidirectional prevazut cu jack 3.5mm si permite conectarea cu toate sistemele wireless din seria Sennheiser Evolution sau cu alte sisteme de alti producatori. ME 2 permite reproducerea calda, clara si robusta a sunetului la calitate broadcast. Recomandat pentru voce, instrumente muzicale, concerte, conferinte, wedding, evenimente, scena, teatru si aplicatii broadcast.


Pentru Reviews Utilizatori click pe bhphotovideo.com. Pentru mai multe detalii despre produsele Sennheiser, accesati urmatorul link catre pagina producatorului sennheiser.com.



O prezentare a noilor sisteme EW-D

RECEPTOR WIRELESS EW-D EM
Gama de frecvență 606.2 - 662 MHz
THD, distorsiune armonică totală ≤ -60 dB pentru 1 kHz @ -3 dBfs nivel de intrare
Răspuns în frecvență audio 20 Hz - 20 kHz (-3 dB) @ 3 dBfs
Gama de tensiune de intrare 11 - 13 V
Consum curent <300 mA
Alimentare electrică Priza
Puterea transmisiei BLE: max. EIRP de 10 mW
Temperatura de operare -10° C - +55° C
Dimensiuni 212 x 44 x 189 mm
Greutate
TRANSMITATOR EW-D SK
Gama de frecvență 606.2 - 662 MHz
THD, distorsiune armonică totală ≤ -60 dB pentru 1 kHz @ -3 dBfs nivel de intrare
Răspuns în frecvență audio 20 Hz - 20 kHz (-3 dB) @ 3 dBfs
Gama de tensiune de intrare 2.0 - 4.35 V
Consum curent <300 mA
Alimentare electrică 2 baterii AA 1,5 V (mangan alcalin) sau baterie reîncărcabilă BA 70
Puterea transmisiei Link audio: 10 mW
ERP (Gama Y1-3: 12 mW ERP)
BLE: max. EIRP de 10 mW
Temperatura de operare -10° C - +55° C
Dimensiuni 63 x 80 x 20 mm (fără antenă)
Greutate aproximativ 120 g
TRANSMITATOR EW-D SKM-S
Gama de frecvență 606.2 - 662 MHz
THD, distorsiune armonică totală ≤ -60 dB pentru 1 kHz @ -3 dBfs nivel de intrare
Răspuns în frecvență audio 20 Hz - 20 kHz (-3 dB) @ 3 dBfs
Gama de tensiune de intrare 2.0 - 4.35 V
Consum curent <300 mA
Alimentare electrică 2 baterii AA 1,5 V (mangan alcalin) sau baterie reîncărcabilă BA 70
Puterea transmisiei Link audio: 10 mW
ERP (Gama Y1-3: 12 mW ERP)
BLE: max. EIRP de 10 mW
Temperatura de operare -10° C - +55° C
Dimensiuni 50 x 268 mm (cu modulul MMD 835 montat) / 40 x 200 mm (fara modulul MMD 835)
Greutate aproximativ 195 g
CAPSULA MMD 835 BK
Nivel maxim de presiune sonoră (SPL) 154 dB
Modelul polar Cardioid
Principiul transductorului Dinamic
Senzitivitate 2,1 mV/Pa
LAVALIERA ME 2-II
Captator Condensator polarizat permanent
Modelul polar Omnidirectional
Senzitivitate 20 mV/Pa
Nivel zgomot echivalent 36 dB
Maxim SPL 130 dB
Raspuns in frecventa De la 50 Hz la 18 kHz
Conector Jack de 3.5 mm
Lungime cablu 1.60 m
Diametru 10.5 mm
Compatibilitate AVX, Evolution Wireless, SpeechLine Digital Wireless, XS Wireless 1, XS Wireless 2

Sennheiser EW-D ME2/835-S SET: receptor wireless EW-D EM; transmițător EW-D SK bodypack;transmițător digital portabil wireless EW-D SKM-S; capsula MMD 835 BK; clema MZQ 1; microfon omnidirectional lavaliera ME 2-II; 2 antene cu tijă; sursa de alimentare cu adaptoare de țară; set montaj rack; 4 picioare de cauciuc; ghid rapid; ghid de siguranță; foaia de declarație a producătorului; Garantie 24 luni

Produse din aceeasi categorie