Sennheiser EW-D SK Digital Wireless Bodypack Transmitter (S1-7: 606.2 - 662 MHz) MICROFOANE, LAVALIERE, BOOMPOLE Microfoane Wireless

Sennheiser EW-D SK Digital Wireless Bodypack Transmitter (S1-7: 606.2 - 662 MHz)

508783

(0)

SENNHEISER

In curand

Pret Euro (Pret fara tva): 244 €
Pret Lei (Pret fara tva): 1,171 Lei
1,393 Lei

Sennheiser EW-D SK este un transmițător wireless digital, compatibil cu receptoarele wireless EW-D. Ușor și confortabil de purtat pentru interpreți și prezentatori, transmițătorul are o carcasă robustă, din metal, potrivită pentru utilizarea zilnică pe scenă.

EW-D SK este echipat cu un conector de blocare de 3.5 mm care găzduiește microfonul lavalier compatibil sau casca, sau un cablu adaptor pentru chitară și bas. Cu o gamă dinamică remarcabilă de 134 dB la intrare, poate gestiona o mare varietate de surse de sunet, inclusiv vocalisti și interpreți puternici, conexiuni la instrumente muzicale și chiar semnale la nivel de linie de la mixere, toate fără a necesita ajustări de gain.

Unitatea are un buton de dezactivare a sunetului care poate fi blocat și suprascris de receptor sau de pe un dispozitiv mobil în timpul unei spectacole. Se asociază rapid cu receptorul prin Bluetooth la o distanță de până la 36 metri, la apăsarea unui buton. Mai mult decât atât, EW-D SK utilizează o rețea de reglare echidistantă care spațiază în mod egal 2240 de frecvențe si 90 canale pe lățimea sa de bandă largă de 56 MHz pentru a preveni problemele de intermodulare perturbatoare care apar atunci când mai multe emițătoare operează în spații închise.

EW-D SK este configurat și controlat de la distanță prin Bluetooth, fie de la receptor, fie de la aplicația Smart Assist instalată pe telefonul / tableta dvs. iOS / Android - pe o raza de 36 metri.

Transmițătorul asigură până la 8 ore de funcționare pe două baterii AA sau 12 ore cu un pachet de baterii reîncărcabile litiu-ion BA 70 (neincluse in pachet).


Notă: EW-D SK NU este compatibil cu sistemele analogice anterioare.


Componente compatibile:

Prezentatori / Biserici / Lectori / Educatori:

Microfonul lavalier omnidirecțional subminiatural MKE 2, rezistent la transpirație, oferă un sunet curat, de calitate broadcast și este ușor de ascuns.

Microfonul discret omnidirecțional ME 2 captează sunetul la fel de bine în toate direcțiile.

Microfonul lavalier cardioid ME 4 oferă o arie de preluare mai îngustă, pentru evenimente mai puternice.

Microfonul cu căști cardioide ME 3 oferă o claritate sporită a vorbirii pentru prelegeri și prezentări.

Chitaristi / Pianisti:

Cablul de instrumente CI 1 vă permite să conectați transmițătorul bodypack la o chitară, bas sau clape.


Pentru Reviews Utilizatori click pe bhphotovideo.com. Pentru mai multe detalii despre produsele Sennheiser, accesati urmatorul link catre pagina producatorului sennheiser.com.O prezentare a noilor sisteme EW-D

GENERAL
Gama de frecvență 606.2 - 662 MHz
THD, distorsiune armonică totală ≤ -60 dB pentru 1 kHz @ -3 dBfs nivel de intrare
Răspuns în frecvență audio 20 Hz - 20 kHz (-3 dB) @ 3 dBfs
Gama de tensiune de intrare 2.0 - 4.35 V
Consum curent <300 mA
Alimentare electrică 2 baterii AA 1,5 V (mangan alcalin) sau baterie reîncărcabilă BA 70
Puterea transmisiei Link audio: 10 mW
ERP (Gama Y1-3: 12 mW ERP)
BLE: max. EIRP de 10 mW
Temperatura de operare -10° C - +55° C
Dimensiuni 63 x 80 x 20 mm (fără antenă)
Greutate aproximativ 120 g

Transmițător EW-D SK bodypack; gentuta; ghid rapid; ghid de siguranță; foaia de declarație a producătorului; Garantie 24 luni

Produse din aceeasi categorie