Sennheiser XSW-D PORTABLE LAVALIER SET + ME 2-II

508488

(2)

SENNHEISER

In stoc

Pret vechi: 292 €
Pret Euro (Pret fara tva): 227 €
Pret Lei (Pret fara tva): 1,090 Lei
1,297 Lei

Sennheiser XSW-D PORTABLE LAVALIER + ME 2-II este un sistem de microfon wireless destinat videografilor, vloggerilor si jurnalistilor mobili care cer rezultate fiabile - chiar si cu bugete limitate si niveluri de experienta - in timp ce lucreaza la locatie, pe teren si in situatii de tip "do-it-yourself". Setul este alcatuit dintr-un microfon lavaliera omnidirectional ME2-II, impreuna cu un transmitator bodypack XSW-D MINI JACK TX si un receptor XSW-D MINI JACK RX ce se monteaza pe camerele DSLR, Mirrorless, camcordere sau tableta / smartphone (cu adaptor suplimentar) pentru a capta interviuri sau dialoguri pentru inregistrarea video. Acest sistem pune calitatea Sennheiser a sunetului wireless (renumita in lumea intreaga) intr-un sistem digital pe care oricine il poate folosi, plug-and-record, cu un singur buton. Conectati-l, porniti-l si imediat sunteti gata de actiune, usurand instantaneu volumul de lucru, astfel incat sa va puteti concentra pe creatie.

Microfonul lavaliera ME2-II se fixeaza la imbracaminte si se conecteaza la intrarea de 3.5 mm de pe transmitatorul XSW-D MINI JACK TX. Transmitatorul este proiectat sa transmita numai semnalul de la un microfon (nu dintr-un mixer sau recorder). Transmitatorul poate fi ascuns cu usurinta in buzunar sau atasat discret la talie, cu clema pentru curea inclusa. Receptorul discret si foarte usor se monteaza pe patina camerei dvs. cu adaptorul furnizat. Conectati iesirea de 3.5 mm a receptorului la intrarea audio de 3.5 mm a camerei dvs. prin cablul spiralat inclus si sunteti gata sa porniti sistemul.

Conceptul cu 1 buton, 1 LED cu interfata cu un singur buton si indicator de stare se ocupa fara efort de sarcini de alimentare si de linking pentru dvs. Receptorul si transmitatorul sunt pre-asamblate la fabricatie, astfel incat atunci cand porniti sistemul, acesta functioneaza - fara a mai fi nevoie de apasarea vreunui buton suplimentar.

Sistemele de microfoane wireless Sennheiser sunt un standard industrial, apreciat de profesionisti pentru claritate si fiabilitate. Sistemul XSW-D permite utilizatorilor incepatori si limitati de buget sa atinga calitatea sunetului Sennheiser autentic fara a sparge pusculita.

Mult mai popularul microfon lavaliera ME2-II ofera un sunet natural optimizat pentru inteligibilitatea discursului. Modelul sau polar omnidirectional asigura ca sunetul ramane consistent, chiar si atunci cand capul vorbitorului se indeparteaza de microfon.

Nimic nu strica o inregistrare mai rau decat atunci cand se aude raportul meteo care venea prin microfonul dvs.. Spre deosebire de sistemele traditionale wireless analogice, sistemul digital XSW-D functioneaza in banda ISM de 2.4 GHz, protejand integritatea semnalului de intreruperile si caderile cauzate de canalele TV, radiouri sau alte surse. Datorita tehnologiei Sennheiser de alocare a canalelor si de gestionare a interferentelor, sistemul selecteaza cea mai buna frecventa de operare si trece automat la un canal curat pentru a oferi o transmisie sigura la o distanta de pana la 75 de metri.

Functionalitatea acestui XSW-D PORTABLE LAVALIER SET poate fi extinsa cu usurinta prin adaugarea transmitatoarelor si receptoarelor din seria XSW-D, pe masura ce nevoile dvs. evolueaza. Cu acest set, adaugarea transmitatorului plug-on XSW-D XLR female va permite sa conectati un microfon portabil dinamic pentru interviurile pe strada sau pentru microfoanele shotgun. Cu acest set, puteti inlocui microfonul lavaliera inclus cu un microfon headset compatibil cu Sennheiser, pentru un discurs mai clar in medii zgomotoase.

Deoarece sistemul XSW-D opereaza in banda de 2.4 GHz care nu necesita licenta, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la legile locale de licentiere, la coordonarea frecventelor si la alte greutati tehnice. Pur si simplu lasati sistemul sa aleaga un canal pentru dvs. si sunteti gata de treaba - indiferent daca lucrati acasa sau oriunde in lume.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, sennheiser.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o descriere a acestui set:

Modul de operare al sistemului XSW-D:

Vedeti acest sistem in actiune:

Review la Sennheiser XSW-D de la Curtis Judd:

SISTEM
Interval de frecventa 2.400 - 2.483 GHz
Latenta < 4 ms cu aptX Live Codec
Interval de transmisie 76.2 m (Line of Sight)
Functionarea simultana a unitatilor Pana la 5 sisteme simultan
Raspuns in frecventa De la 80 Hz la 18 kHz
Raportul semnal-zgomot ≥106 dB
THD < 0,1%
Modulare GFSK cu TDMA
Temperatura de functionare De la -10° C pana la 55° C
Umiditatea relativa 95% (fara condensare)
TRANSMITATOR XSW-D MINI JACK TX
Tip Transmitator Bodypack
Conector de intrare 3.5 mm TRS, Locking
Puterea de iesire RF 10 mW, Maximum (EIRP)
Sensibilitate la intrare Numai la intrarea Mic-Level
Baterie Tip baterie: incorporata, reincarcabila cu USB, Litiu-Ion
Durata de viata a bateriei: 5 ore
Timp de incarcare: 3 ore (tipic)
Cicluri de incarcare: pana la 1000 de cicluri
Tensiune nominala: 3.7 V
Capacitatea celulelor: 850 mAh
Tensiune de intrare: 5.0 V (tipic)
Temperatura de incarcare: De la 0 pana la 60° C
Dimensiuni 86 mm x 24 mm x 28 mm
Greutate Nespecificat de producator
RECEPTOR XSW-D MINI JACK RX
Tip Receptor Camera-Mount
Conector de iesire 6.3 mm TS, Male, Pliabil (90°)
Iesire audio Numai la iesirea Consumer Line-Level: -12 dBu (Maximum)
Baterie Tip baterie: incorporata, reincarcabila cu USB, Litiu-Ion
Durata de viata a bateriei: 5 ore
Timp de incarcare: 3 ore (tipic)
Cicluri de incarcare: pana la 1000 de cicluri
Tensiune nominala: 3.7 V
Capacitatea celulelor: 850 mAh
Tensiune de intrare: 5.0 V (tipic)
Temperatura de incarcare: De la 0 pana la 60° C
Dimensiuni 86 mm x 24 mm x 28 mm
Greutate Nespecificat de producator
LAVALIERA ME 2-II
Captator Condensator polarizat permanent
Modelul polar Omnidirectional
Senzitivitate 20 mV/Pa
Nivel zgomot echivalent 36 dB
Maxim SPL 130 dB
Raspuns in frecventa De la 50 Hz la 18 kHz
Conector Jack de 3.5 mm
Lungime cablu 1.60 m
Diametru 10.5 mm

Transmitator Sennheiser XSW-D MINI JACK TX; Receptor Sennheiser XSW-D MINI JACK RX; Microfon Lavaliera Omnidirectional Sennheiser ME 2-II; Clema pentru curea; Montura Cold-Shoe; Cablu spiralat de 3.5 mm; Stickere colorate pentru etichetare; Cablu de alimentare de la USB Tip A la USB Tip C; Ghid de utilizare; Garantie 2 ani

Produse din aceeasi categorie