Sennheiser XSW-D PRESENTATION BASE SET MICROFOANE, LAVALIERE, BOOMPOLE Microfoane Wireless

Sennheiser XSW-D PRESENTATION BASE SET

508492

(0)

SENNHEISER

In curand

Pret Euro (Pret fara tva): 224 €
Pret Lei (Pret fara tva): 1,075 Lei
1,279 Lei

Sennheiser XSW-D PRESENTATION BASE SET este un sistem de microfon wireless gata de functionare pe loc, care ofera oratorilor, educatorilor, conferentiarilor si moderatorilor, o solutie usor de utilizat, rentabila si fiabila pentru prezentari. Setul este alcatuit dintr-un transmitator bodypack XSW-D MINI JACK TX si un receptor plug-on cu XLR - XSW-D XLR MALE RX, ambele cu carcase usoare si miniaturale. Acesta pune calitatea Sennheiser a sunetului wireless (renumita in lumea intreaga) intr-un sistem digital pe care oricine il poate folosi, plug-and-go, cu un singur buton. Conectati-l, porniti-l si imediat sunteti gata de actiuni, usurand instantaneu volumul de lucru, astfel incat sa va puteti concentra pe trimiterea mesajului dvs. catre audienta.

Sistemul se conecteaza la o gama larga de echipamente audio profesionale, inclusiv placi de mixare si sisteme portabile PA, permitandu-va sa capturati discursuri clare in sali de curs, lacasuri de cult sau sali de conferinte.

Transmitatorul extrem de usor si compact, va permite sa conectati un dispozitiv lavaliera marca Sennheiser sau compatibil cu Sennheiser sau un set de casti cu microfon echipat cu un conector de 3.5 mm. Transmitatorul este proiectat sa transmita numai semnalul de la un microfon (nu dintr-un mixer sau recorder). Transmitatorul poate fi ascuns cu usurinta in buzunar sau atasat discret la talie, cu clema pentru curea inclusa. Conectati receptorul compact direct la intrarea XLR a mixerului audio sau PA si sunteti gata sa porniti sistemul. Receptorul nu poate fi alimentat cu phantom power de un mixer. Este necesar sa fie incarcat inainte de folosire, sau sa fie folosit in timp ce este incarcat prin USB.

Conceptul cu 1 buton, 1 LED cu interfata cu un singur buton si indicator de stare se ocupa fara efort de sarcini de alimentare si de linking pentru dvs. Receptorul si transmitatorul sunt pre-cuplate la fabricatie, astfel incat atunci cand porniti sistemul, acesta functioneaza - fara a mai fi nevoie de apasarea vreunui buton suplimentar.

Sistemele de microfoane wireless Sennheiser sunt un standard industrial, apreciat de profesionisti pentru claritate si fiabilitate. Sistemul XSW-D permite utilizatorilor incepatori si limitati de buget sa atinga calitatea sunetului Sennheiser autentic fara a sparge pusculita.

Nimic nu strica o inregistrare mai rau decat atunci cand se aude raportul meteo care venea prin microfonul dvs.. Spre deosebire de sistemele traditionale wireless analogice, sistemul digital XSW-D functioneaza in banda ISM de 2.4 GHz, protejand integritatea semnalului de intreruperile si caderile cauzate de canalele TV, radiouri sau alte surse. Datorita tehnologiei Sennheiser de alocare a canalelor si de gestionare a interferentelor, sistemul selecteaza cea mai buna frecventa de operare si trece automat la un canal curat pentru a oferi o transmisie sigura la o distanta de pana la 75 de metri.

Functionalitatea acestui XSW-D PRESENTATION BASE SET poate fi extinsa cu usurinta prin adaugarea transmitatoarelor si receptoarelor din seria XSW-D, pe masura ce nevoile dvs. evolueaza. Cu acest set, adaugarea transmitatorului plug-on XSW-D XLR female va permite sa conectati un microfon portabil dinamic pentru situatiile in care microfonul trebuie sa fie impartit intre vorbitori sau transmis in public.

Deoarece sistemul XSW-D opereaza in banda de 2.4 GHz care nu necesita licenta, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la legile locale de licentiere, la coordonarea frecventelor si la alte greutati tehnice. Pur si simplu lasati sistemul sa aleaga un canal pentru dvs. si sunteti gata de treaba - indiferent daca lucrati acasa sau oriunde in lume.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, sennheiser.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o descriere a acestui set:

Modul de operare al sistemului XSW-D:

Vedeti acest sistem in actiune:

Review la Sennheiser XSW-D de la Curtis Judd:

SISTEM
Interval de frecventa 2.400 - 2.483 GHz
Latenta < 4 ms cu aptX Live Codec
Interval de transmisie 76.2 m (Line of Sight)
Functionarea simultana a unitatilor Pana la 5 sisteme simultan
Raspuns in frecventa De la 80 Hz la 18 kHz
Raportul semnal-zgomot ≥106 dB
THD < 0,1%
Modulare GFSK cu TDMA
Temperatura de functionare De la -10° C pana la 55° C
Umiditatea relativa 95% (fara condensare)
TRANSMITATOR XSW-D MINI JACK TX
Tip Transmitator Bodypack
Conector de intrare 3.5 mm TRS, Locking
Puterea de iesire RF 10 mW, Maximum (EIRP)
Sensibilitate la intrare Numai la intrarea Mic-Level
Baterie Tip baterie: incorporata, reincarcabila cu USB, Litiu-Ion
Durata de viata a bateriei: 5 ore
Timp de incarcare: 3 ore (tipic)
Cicluri de incarcare: pana la 1000 de cicluri
Tensiune nominala: 3.7 V
Capacitatea celulelor: 850 mAh
Tensiune de intrare: 5.0 V (tipic)
Temperatura de incarcare: De la 0 pana la 60° C
Dimensiuni 86 mm x 24 mm x 28 mm
Greutate Nespecificat de producator
RECEPTOR XSW-D XLR MALE RX
Tip Receptor Plug-On
Conector de iesire XLR-Male
Phantom Power Nu
Iesire audio Numai la iesirea Consumer Line-Level: -12 dBu (Maximum)
Baterie Tip baterie: incorporata, reincarcabila cu USB, Litiu-Ion
Durata de viata a bateriei: 5 ore
Timp de incarcare: 3 ore (tipic)
Cicluri de incarcare: pana la 1000 de cicluri
Tensiune nominala: 3.7 V
Capacitatea celulelor: 850 mAh
Tensiune de intrare: 5.0 V (tipic)
Temperatura de incarcare: De la 0 pana la 60° C
Dimensiuni 109 mm x 24 mm x 28 mm
Greutate Nespecificat de producator

Transmitator Sennheiser XSW-D MINI JACK TX; Receptor Sennheiser XSW-D XLR MALE RX; Clema pentru curea; Stickere colorate pentru etichetare; Cablu de alimentare de la USB Tip A la USB Tip C; Ghid de utilizare; Garantie 2 ani

Produse din aceeasi categorie