Sennheiser XSW-D VOCAL SET MICROFOANE, LAVALIERE, BOOMPOLE Microfoane Wireless

Sennheiser XSW-D VOCAL SET

508484

(1)

SENNHEISER

In stoc

Pret vechi: 272 €
Pret Euro (Pret fara tva): 245 €
Pret Lei (Pret fara tva): 1,176 Lei
1,399 Lei

Sennheiser XSW-D VOCAL SET este un sistem de microfon wireless gata de functionare pe loc, care ofera cantaretilor, vocalistilor si prezentatorilor o solutie usor de utilizat, eficienta si fiabila pentru concerte si evenimente live. Setul este alcatuit dintr-un microfon XS 1 handheld cardioid dynamic, un transmitator plug-on cu XLR - XSW-D XLR FEMALE TX si un receptor plug-on cu XLR - XSW-D XLR MALE RX, ambele cu carcase usoare si miniaturale. Acesta pune calitatea Sennheiser a sunetului wireless (renumita in lumea intreaga) intr-un sistem digital pe care oricine il poate folosi, plug-and-go, cu un singur buton. Conectati-l, porniti-l si imediat sunteti gata de actiuni, usurand instantaneu volumul de lucru, astfel incat sa va puteti concentra cu incredere pe prestatia artistica.

Sistemul se conecteaza la o gama larga de echipamente audio profesionale, inclusiv placi de mixare si sisteme portabile PA, permitandu-va sa capturati voci clare pe scena sau in repetitii, lacasuri de cult si spatii de evenimente.

Microfonul handheld XS1 se conecteaza la intrarea XLR de pe exceptionalul transmitator de tip plug-on extrem de usor si cu profil redus. Transmitatorul este proiectat sa transmita numai semnalul de la un microfon (nu dintr-un mixer sau recorder) si nu are phantom power. Conectati receptorul compact direct la intrarea XLR a mixerului audio sau PA si sunteti gata sa porniti sistemul. Receptorul nu poate fi alimentat cu phantom power de un mixer. Este necesar sa fie incarcat inainte de folosire, sau sa fie folosit in timp ce este incarcat prin USB.

Conceptul cu 1 buton, 1 LED cu interfata cu un singur buton si indicator de stare se ocupa fara efort de sarcini de alimentare si de linking pentru dvs. Receptorul si transmitatorul sunt pre-cuplate la fabricatie, astfel incat atunci cand porniti sistemul, acesta functioneaza - fara a mai fi nevoie de apasarea vreunui buton suplimentar.

Sistemele de microfoane wireless Sennheiser sunt un standard industrial, apreciat de profesionisti pentru claritate si fiabilitate. Sistemul XSW-D permite utilizatorilor incepatori si limitati de buget sa atinga calitatea sunetului Sennheiser autentic fara a sparge pusculita.

Microfonul vocal dinamic XS1 ofera o prezenta vocala in mix si este ideal pentru cantareti, prezentatori sau entertaineri care apreciaza simplitatea si manevrabilitatea usoara. Datorita optiunii de respingere a feedback-ului, carcasei din metal si a comutatorului silentios pentru flexibilitate si control, acest microfon versatil este un companion fiabil care ofera sunet vocal de inalta calitate pe orice scena.

Nimic nu strica o inregistrare mai rau decat atunci cand se aude raportul meteo care venea prin microfonul dvs.. Spre deosebire de sistemele traditionale wireless analogice, sistemul digital XSW-D functioneaza in banda ISM de 2.4 GHz, protejand integritatea semnalului de intreruperile si caderile cauzate de canalele TV, radiouri sau alte surse. Datorita tehnologiei Sennheiser de alocare a canalelor si de gestionare a interferentelor, sistemul selecteaza cea mai buna frecventa de operare si trece automat la un canal curat pentru a oferi o transmisie sigura la o distanta de pana la 75 de metri.

Functionalitatea acestui XSW-D VOCAL SET poate fi extinsa cu usurinta prin adaugarea transmitatoarelor din seria XSW-D, pe masura ce nevoile dvs. evolueaza. Cu acest set, adaugarea transmitatorului XSW-D 3.5mm bodypack va permite sa conectati fie o lavaliera compatibila Sennheiser, fie un microfon cu casti headset la alegere, pentru prezentari hands-free.

Deoarece sistemul XSW-D opereaza in banda de 2.4 GHz care nu necesita licenta, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la legile locale de licentiere, la coordonarea frecventelor si la alte greutati tehnice. Pur si simplu lasati sistemul sa aleaga un canal pentru dvs. si sunteti gata de treaba - indiferent daca lucrati acasa sau oriunde in lume.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, sennheiser.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o descriere a acestui set:

Modul de operare al sistemului XSW-D:

Vedeti acest sistem in actiune:

Review la Sennheiser XSW-D de la Curtis Judd:

SISTEM
Interval de frecventa 2.400 - 2.483 GHz
Latenta < 4 ms cu aptX Live Codec
Interval de transmisie 76.2 m (Line of Sight)
Functionarea simultana a unitatilor Pana la 5 sisteme simultan
Raspuns in frecventa De la 80 Hz la 18 kHz
Raportul semnal-zgomot ≥106 dB
THD < 0,1%
Modulare GFSK cu TDMA
Temperatura de functionare De la -10° C pana la 55° C
Umiditatea relativa 95% (fara condensare)
TRANSMITATOR XSW-D XLR FEMALE TX
Tip Transmitator Plug-On
Conector de intrare XLR-Female
Phantom Power Nu
Puterea de iesire RF 10 mW, Maximum (EIRP)
Sensibilitate la intrare Numai la intrarea Mic-Level
Baterie Tip baterie: incorporata, reincarcabila cu USB, Litiu-Ion
Durata de viata a bateriei: 5 ore
Timp de incarcare: 3 ore (tipic)
Cicluri de incarcare: pana la 1000 de cicluri
Tensiune nominala: 3.7 V
Capacitatea celulelor: 850 mAh
Tensiune de intrare: 5.0 V (tipic)
Temperatura de incarcare: De la 0 pana la 60° C
Dimensiuni 102 mm x 24 mm x 28 mm
Greutate Nespecificat de producator
MICROFON XS 1
Tip microfon Handheld
Modelul polar Cardioid
Principiul traductorului Dinamic
Raspuns in frecventa 55 Hz pana la 16 kHz
Conector XLR-Male
Impedanta Impedanta nominala: 300 ohmi (la 1 kHz)
Impedanta terminata: 1 kOhm (minim)
Sensibilitate 1.8 mV / Pa (camp liber, fara sarcina la 1 kHz)
Interval de temperatura De la 0° C pana la 40° C
Dimensiuni 48 x 180 mm
Greutate 330 g (fara cablu)
RECEPTOR XSW-D XLR MALE RX
Tip Receptor Plug-On
Conector de iesire XLR-Male
Phantom Power Nu
Iesire audio Numai la iesirea Consumer Line-Level: -12 dBu (Maximum)
Baterie Tip baterie: incorporata, reincarcabila cu USB, Litiu-Ion
Durata de viata a bateriei: 5 ore
Timp de incarcare: 3 ore (tipic)
Cicluri de incarcare: pana la 1000 de cicluri
Tensiune nominala: 3.7 V
Capacitatea celulelor: 850 mAh
Tensiune de intrare: 5.0 V (tipic)
Temperatura de incarcare: De la 0 pana la 60° C
Dimensiuni 109 mm x 24 mm x 28 mm
Greutate Nespecificat de producator

Transmitator Sennheiser XSW-D XLR FEMALE TX; Receptor Sennheiser XSW-D XLR MALE RX; Microfon Sennheiser X1 Handheld Cardioid Dynamic; Clema pentru microfon; Stickere colorate pentru etichetare; Cablu de alimentare de la USB Tip A la USB Tip C; Ghid de utilizare; Garantie 2 ani

Produse din aceeasi categorie