-33%
Sale5242_5b2383ebcc2e1.png
  • 5242_1391780117_1029136.jpg
  • 5242_5b23814f16da2.jpg
  • 5242_5b238175c3184.jpg

Hoya 62mm Digital Filter Kit II

HK-DG62-II

(0)

KENKO HOYA TOKINA

In stoc

Pret vechi: 54 €
Pret Euro (Pret fara tva): 36 €
Pret Lei (Pret fara tva): 173 Lei
206 Lei
   SALE

Hoya 62mm Digital Filter Kit II include un filtru UV (C) HMC, un filtru de polarizare circulara si un filtru cu densitate neutra cu 3 stopuri intr-o husa convenabila. Acest kit ofera tot ceea ce este necesar pentru a incepe filtrarea pentru camera digitala.

Filtrul UV (C) este un filtru acoperit cu multi-straturi cu un inel de montare subtire. Acest lucru il face util pentru obiectivele cu unghi larg pentru a evita potentialele vinetari. De asemenea, filtrul UV in sine este un filtru de uz general, clar, care ajuta la absorbtia luminii ultraviolete. Nu este oferita nicio colorare sau contrast suplimentar, ceea ce va permite sa asociati acest filtru cu altele. De asemenea, este util ca filtru general de protectie pentru a-l lasa pe obiective in permanenta. Filtrele ajuta la impiedicarea prafului si a umiditatii de la atingerea elementului obiectivului si asigura protectie suplimentara in caz de picaturi sau situatii in care s-ar putea zgaria.

Filtrele Hoya HMC sunt multi-acoperite pentru reducerea flare, ghosting si reflexii pe suprafata filtrului. Drept urmare, este posibila o transmisie de peste 97% a luminii, oferindu-va un contrast suplimentar si o fidelitate ridicata a culorilor.

Un filtru de polarizare circulara ajuta la reducerea reflectiilor si a stralucirii prin filtrarea luminii care a fost polarizata datorita reflectarii de pe o suprafata nemetalica. Lumina de la soare devine in mod natural polarizata partial datorita reflectarii electronilor in moleculele de aer, ceea ce face ca lumina sa se imprastie in ceea ce apare ca ceata. Un filtru polarizant aranjeaza si filtreaza aceasta lumina polarizata directional perpendicular pe lumina reflectata, permitand absorbtia unei mari parti a acestei lumini. Aceasta duce la o reducere vizibila a stralucirii si a reflectarilor de pe suprafetele nemetalice si la o crestere a saturatiei cerului si a frunzelor.

Un polarizator circular difera doar de un polarizator liniar prin faptul ca el contine un sfert de unda in plus fata de filtrul polarizant liniar. Adaugarea acestui sfert de unda este polarizarea circulara a luminii polarizate liniar pentru utilizarea functiilor de focalizare si expunere automata. Datorita modului in care lumina este descompusa si filtrata cu un polarizator liniar, focalizarea automata si precizia de expunere devin asimetrice in timpul utilizarii. Cand lumina este polarizata circular, permite utilizarea acestor functii.

Un filtru de densitate neutra are mai multe utilizari si ofera posibilitatea de a obtine rezultate altfel de neatins. Filtrele ND apar gri si reduc cantitatea de lumina care atinge filmul. Acestea nu au niciun efect asupra echilibrului culorilor. Acest filtru ofera un factor de filtru de 0.9, echivalent cu 3 stopuri de lumina.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, hoyafilter.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.O prezentare a filtrelor cu polarizare circulara:

GENERAL
Model HOYA Digital Filter Kit II
Tip filtre ND, PL, UV
Dimensiune filtre 62 mm
ND Number (Filter Factor) 8
F-stops 3
Material cadru Aluminiu

Hoya 62mm Digital Filter Kit II: un filtru UV (C) HMC, un filtru de polarizare circulara si un filtru cu densitate neutra cu 3 stopuri, o husa; Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie