Crack Light, un kickstarter de succes, website West Buy
Crack Light, un kickstarter de succes

Crack Light, un kickstarter de succes

Brand-ul Blind Spot este o companie scotiana, care a obtinut succesul lampii portabile Crack Lite printr-un proiect Kick Starter.

 

Timp de 6 luni cei de la Blind Spot, au colaborat impreuna cu o companie sud-coreana pentru a dezvolta un proiect in ceea ce priveste o lampa portabila si flexibila LED. Este vorba de Crack Lite.

Atunci cand cumparati acest produs, in cutie o sa gasiti un adaptor hot shue alaturi de cateva benzi autocolante, un controller usb ce are functie de dimmer si comutator de pornire/oprire, si bineinteles Lampa LED.

 

Ceea ce ne cucereste la acest produs, este flexibilitatea extrema, forma compacta alaturi de dimensiunile reduse, precum si rezistenta la apa si intemperii.

Faptul ca o putem depozita oriunde reprezinta un beneficiu major, atunci cand vorbim de trasport, unde dimensiunile si greutatea primeaza.

Alimentarea LED-urilor se face de la orice sursa USB, inclusiv Power Junkie sau telefon.

Lampa are 49 de LED-uri ce produc o lumina foarte puternica, mai exact, la un CRI constant de 95, avem 1830 de LUX la 30 cm. Dimmer-ul de pe controllerul USB variaza intensitatea luminii intre 3-100%.

Cu alte cuvinte, in orice moment am avea nevoie, acest produs va fi prietenul nostru, indiferent daca dorim sa il folosim in aplicatii de fotografie, videografie sau chiar alaturi de smartphone-ul personal, in diverse ocazii.

Alaturi de un Power Junkie si un acumulator, puteti alimenta simultan 2 lampi Crack Light pentru un timp indelungat, astfel incat puteti sa folositi acest produs la orice fel de aplicatii, care necesita lumina. Mai exact ma refer la aplicatii de camping, speologie, alpinism, iluminare de incinte si spatii mici, sau orice activitate care necesita lampi cu o autonomie mare pe acumulatori.

Crack Lite reprezinta un proiect Kick Starter inovator, de succes a celor de la Blind Spot pe care il puteti gasi disponibil la compania West Buy, inportator Blind Spot Gear in Romania.