Solutia perfecta de stocare pentru Pocket 6K, website West Buy
Solutia perfecta de stocare pentru Pocket 6K

Solutia perfecta de stocare pentru Pocket 6K

Odata cu evolutia tehnologica, camerele au necesitat medii de stocare din ce in ce mai mari si bineinteles mai rapide. Cel mai recent mediu de stocare, aprobat de Blackmagic, este SSD-ul de la Delkin Devices, Juggler.

Acesta soseste cu un kit complet de atasarea pe camera Blackmagic, oferind posibilitatea utilizatorului de a pune cat mai repede in productie SSD-ul.

Despre datele tehnice pe care acesta le ofera, avem suficiente vesti bune, care incanta si cel mai exigent utilizator.

Sa vorbim despre cifre. De obicei, SSD-urile de la alte companii comerciale, cu produse in aceeasi gama de pret, ofera o viteza de transfer de pana la 515 MB/sec. Noul SSD Juggler, asigura o viteza de scriere de pana la 1000MB/s, ceea ce face o diferenta clara, atunci cand dorim sa folosim acest mediu de stocare pentru camere care ofera informatia in RAW.
Generatia 2 de USB 3.1 tip C, precum si o garantie imediata de 48 de ore, dar si informatiile a formatului de inregistrare, dedicat camerelor Blackmagic, fac din noul Juggler un partener de incredere, in toate proiectele producatorilor de Film, a videografilor sau pur si simplu a utilizatorilor care doresc sa foloseasca o solutie profesionala de stocare, in orice conditii de filmare. Garantia standard a produsului este de 13 luni. Am putea sublinia ca temperatura de lucru poate fi intre -25 si 85 de Grade. Dupa ce utilizatorul foloseste SSD-ul pe teren, acesta il poate conecta la unitatea de montaj, utilizatorul avand posibilitatea sa editeze materialul direct pe mediul de stocare pe care a tras materialul brut.

SSD-ul Juggler de la Delkin Devices merita cu siguranta atentia publicului de profil.

Gasiti acest produs AICI.