Panasonic Lumix DC-S1 (S1ME) Mirrorless Digital Camera with 24-105mm Lens CAMERE MIRRORLESS Panasonic Mirrorless

Panasonic Lumix DC-S1 (S1ME) Mirrorless Digital Camera with 24-105mm Lens

DC-S1ME

(8)

PANASONIC

Info stoc

Pret vechi: 2528 €
Pret Euro (Pret fara tva): 2,274 €
Pret Lei (Pret fara tva): 10,915 Lei
12,989 Lei

Kitul DC-S1ME este format din camera Panasonic Lumix S1 si obiectivul Lumix S 24-105mm f/4 Macro O.I.S.. Panasonic Lumix S1 este cea mai noua camera mirrorless din seria Lumix lansata de Panasonic si prima camera Full Frame din lume ce filmeaza 4K la 60p/50p. Din punct de vedere al performantei, nu are concurenta reala pe piata la acest moment.


Senzor CMOS de 24.2 MP: Sensibilitate si calitate a imaginii la nivel maxim

Indiferent daca fotografiati sau inregistrati materiale video, camera foto LUMIX S1 va ofera imagini de o calitate uimitoare, fara compromisuri. Prin asigurarea unui nivel suficient de condensare a luminii per pixel, senzorul CMOS de 24,2 megapixeli ofera un interval dinamic ridicat si o expresie exacta si naturala, chiar si la setari de sensibilitate ridicata. Fructificand puterea procesorului Venus Engine, camera foto ofera sensibilitate la un nivel maxim impresionant de ISO 51200. Profesionistii din domeniul fotografiei si al videografiei vor aprecia cu siguranta aceasta combinatie dintre performanta cu sensibilitate extrem de ridicata si calitatea foarte inalta a imaginii.


Frumusetea procesorului Venus Engine

Combinatia dintre un senzor CMOS si superbul procesor Venus Engine reproduce detalii extraordinare ale culorilor si o expresie cu textura naturala. Generarea de luminanta cu mai multi pixeli si procesarea inteligenta a detaliilor redau luminozitate si contrast intense. Controlul tridimensional al culorilor asigura culori bogate, de la nuante intunecate la cele luminoase, iar functia de reducere a zgomotului in mai multe procese, de inalta precizie face ca imaginile dvs. sa prinda viata, chiar si la setari de sensibilitate ISO cu nivel ridicat.


Sistem Dual I.S. 2 (Stabilizator dual de imagine) pe 5 axe: Surprindeti in mod clar fiecare instantaneu interesant

Realizati cu incredere fotografii incredibil de exacte cu aparatul tinut in mana, fara a va face griji cu privire la tremur: gratie sistemului Dual I.S. 2 (Stabilizator dual de imagine)* pe 5 axe, compensarea inteligenta va vine in ajutor. Aceasta este echivalenta cu 6 dublari ale duratei expunerii, ceea ce inseamna ca puteti utiliza o viteza mai redusa a obturatorului cu 6 trepte, pana la pozitia de teleobiectiv.** Camera foto LUMIX S1 elimina tremurul atat din carcasa, cat si din obiectiv, chiar si la setarea de teleobiectiv. De asemenea, functioneaza atat la fotografiere, cat si la inregistrare video, inclusiv inregistrare video 4K. Puterea uimitoare a caracteristicii Body I.S. (Stabilizator imagine pentru carcasa) pe 5 axe cu capacitate de compensare cu 5,5 trepte*** corecteaza tremurul pentru toate obiectivele, inclusiv cele care nu dispun de caracteristica O.I.S. * Sistemul Dual I.S. 2 (Stabilizator dual de imagine) pe 5 axe poate fi utilizat impreuna cu obiectivele S-R24105 si S-R70200 incepand din data de 1 februarie 2019. ** Pe baza standardului CIPA (directie de rotire in jurul axei verticale/pas: distanta de focalizare f = 200 mm atunci cand se utilizeaza obiectivul S-R70200). *** Pe baza standardului CIPA (directie de rotire in jurul axei verticale/pas: distanta de focalizare f = 50 mm atunci cand se utilizeaza obiectivul S-X50).


Inregistrare video cursiva la rezolutie 4K 60p/50p

In combinatie, tehnologia 4K, noul senzor CMOS si noul procesor Venus Engine de la Panasonic permit inregistrare video la rezolutie 4K 60p/50p spectaculoasa (QFHD 4K: 3 840 x 2 160 MP4) in format tip cadru intreg.* Gratie acestor tehnologii avansate, chiar si scenele in miscare rapida sunt inregistrate cursiv si natural. In plus, camera foto LUMIX S1 este conceputa pentru disiparea exceptionala a caldurii, ceea ce ii permite sa ofere inregistrare atat la rezolutie 4K 30p/25p/24p, cat si la inalta definitie completa, fara limita de timp.** Capacitatea de inregistrare pe durata extinsa face aceasta camera foto o optiune ideala pentru o gama larga de utilizari profesionale, cum ar fi documentarele realizate in plan-secventa, observarea la punct fix a animalelor salbatice si multe altele. * Durata maxima de inregistrare este de 29 de minute si 59 de secunde la rezolutie 4K 60p/50p. ** Exclude inregistrarea video la viteza ridicata. Atunci cand temperatura ambianta este ridicata sau cand se executa inregistrare continua, camera foto poate sa opreasca inregistrarea pentru a se autoproteja. Asteptati pana cand camera foto se raceste.


Inregistrare interna pe 10 biti in format 4:2:2 (optional)

Ca raspuns la cerintele profesionistilor, camera foto LUMIX S1 va oferi inregistrare video interna pe 10 biti in format 4:2:2 la rezolutie 4K 30p/25p/24p, inregistrare pe 10 biti in format 4:2:2 la rezolutie 4K 60p/50p cu iesire in timp real prin HDMI si V-Log cu o cheie software de upgrade (comercializata separat). Inregistrarea video pe 10 biti in format 4:2:2 are un volum de date de aproximativ 128 de ori mai mare decat inregistrarea pe 8 biti in format 4:2:0 si are o capacitate de expresie a peste 1 miliard de culori. Acest volum masiv de date referitoare la culori este extrem de valoros in etapa de postproductie, facand posibile ajustarea culorilor in mod dinamic si radical si chiar si transformarea scenelor diurne in scene nocturne. In plus, materialele video la rezolutie 4K 30p/25p/24p pot fi inregistrate cu un factor de trunchiere de 1x si cu citirea completa a pixelilor. Fructificarea puterii de expresie a camerei foto tip cadru intreg duce inregistrarile video 4K la noi niveluri captivante.


Tehnologie de recunoastere avansata

Tehnologia Panasonic avansata asigura un control unificat asupra senzorului, a procesorului si a obiectivului pentru a oferi focalizare de inalta precizie si cu viteza ridicata, indiferent de unghi. Comunicarea extrem de rapida dintre senzor si obiectiv, la 480 cps si tehnologia DFD (Depth From Defocus - Adancime de la defocalizare) de la Panasonic ajuta la transpunerea in realitate a focalizarii de inalta precizie si cu viteza ridicata, de aproximativ 0,08 secunde.* In plus, focalizarea automata in conditii de iluminare redusa se realizeaza la un nivel impresionant de -6 EV.** Sensibilitatea mai ridicata si reglarea optimizata a senzorului au crescut performanta de detectare a luminantei, ceea ce face posibila focalizarea exacta la lumina stelelor. Tehnologia AI avansata poate recunoaste nu doar corpul uman, ci si animale precum caini, pisici si pasari, iar sistemul de urmarire de inalta performanta contribuie la mentinerea subiectului in focalizare in permanenta. * 11 EV, la pozitia de unghi larg cu S-R24105 (CIPA), la setarea LVF de 120 cps. ** La ISO100, F1,4, AFS. Ținta de contrast de 100 %.


5.760k-dot Resolution Real View Finder

Camera are cel mai mare Real View Finder (vizor cu afisare in timp real) ce produce cea mai mare rezolutie din lume - 5.760.000 pixeli. Raportul de marire de 0.78x poate fi comutat la 0.7x sau 0.74x in functie de situatie. Are un OLED de inalta viteza si precizie, cu display la 60 fps / 120 fps (comutabil) si raspuns foarte rapid, cu un lag minim de 0.005 secunde si contrast de 10.000:1. Monitorul Triaxial cu touchscreen din spate are 2.100K pixeli, 3:2 aspect ratio si se roteste triaxial, pentru cresterea durabilitatii si a usurintei in operare. Slotul de carduri este Double Memory, compatibil cu carduri SD (UHS-II) si XQD. In viitorul apropiat va fi compatibil si cu CFexpress.


Carcasa rezistenta pentru diverse conditii meteo

Carcasa rezistenta este pregatita sa faca fata diverselor medii solicitante de fotografiere. Cadrul turnat sub presiune din aliaj de magneziu este extrem de rezistent, iar etansarea protejeaza toate imbinarile, discurile de selectare si butoanele. Camera foto este complet rezistenta la praf si la stropire* si este proiectata pentru utilizare la temperaturi reduse de pana la -10 °C. In combinatie, aceste caracteristici fac fotografierea atat productiva, cat si placuta, in diverse conditii meteo. * Rezistenta la praf si la stropire nu garanteaza faptul ca nu se vor produce deteriorari daca aceasta camera foto este expusa contactului direct cu praful si cu apa.


Obiectivul Lumix S 24-105mm f/4 Macro O.I.S. este un zoom wide-angle to short-telephoto, cu o diafragma maxima f/4 constanta. Designul sau optic include o serie de elemente de dispersie redusa si asferice, care controleaza o varietate de aberatii, abateri de culoare si distorsiuni pentru a realiza un grad inalt de ascutime, claritate si acuratete a culorilor. Echilibrand performanta sa optica, acest zoom este de asemenea unic, datorita raportului de marire maxim de 1:2 si distantei minime de focalizare de 30 cm pentru a se potrivi cu subiectii apropiati. In plus, un stabilizator optic de imagine, care suporta Dual I.S. 2 ajuta la a controla efectele tremuratului camerei pentru o fotografie mai clara din mana, iar obiectivul foloseste un design etans la intemperii pentru utilizare in conditii meteo dure.

Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti o prezentare a acestei camere:

Un review de la George Buhnici:

O filmare cu S1 in care sunt evidentiate AutoFocus, Subject Recognition & AFC Tracking DFD AI AF:

Un prim test cu Lumix S1ME:

SENZOR
Pixeli efectivi / Pixeli totali 24.20 megapixels / 25.28 megapixels
Tip senzor Digital Single Lens Mirrorless camera
Montura L-Mount
Senzor de imagine 35mm full-frame (35.6mm x 23.8mm) CMOS sensor
IMAGINI STATICE
Format JPEG (DCF, Exif 2.31), RAW, HLG Photo (CTA-2072)
6K PHOTO: MP4 (H.265/HEVC, Audio format: AAC (2ch))
4K PHOTO: MP4 (H.264/MPEG-4 AVC, Audio format: AAC (2ch))
Extracted still images: JPEG (DCF, Exif 2.31)
Aspect Ratio 4:3 / 3:2 / 16:9 / 1:1 / 65:24 / 2:1
File Size Pixels (full-frame lenses) 6000x4000(L) / 4272x2848(M) / 3024x2016(S)
High Resolution Mode: 12000x8000 (XL)
5184x3456(6K PHOTO) / 3504x2336(4K PHOTO) / 5984x4000(HLG PHOTO, Full-Res.) / 3232x2160(HLG PHOTO, 4K-Res.)
MOTION PICTURE
Recording file format MP4: H.264/MPEG-4 AVC (Audio format: LPCM (2ch 48kHz/16-bit), AAC (2ch))
MP4 HEVC: H.265/HEVC (Audio format: AAC (2ch))
AVCHD Progressive (Audio format: Dolby Audio (2ch))
AVCHD (Audio format: Dolby Audio (2ch))
MP4 [4K] 3840x2160:
59.94p, 150Mbps (4:2:0 8-bit LongGOP) (LPCM)
29.97p, 100Mbps (4:2:0 8-bit LongGOP) (AAC)
23.98p, 100Mbps (4:2:0 8-bit LongGOP) (AAC)
[FHD] 1920x1080:
59.94p, 28Mbps (4:2:0 8-bit LongGOP) (AAC)
29.97p, 20Mbps (4:2:0 8-bit LongGOP) (AAC)
MP4 HEVC [4K] 3840x2160:
29.97p, 72Mbps (4:2:0 10-bit LongGOP) (AAC) (HEVC, HLG recording)
23.98p, 72Mbps (4:2:0 10-bit LongGOP) (AAC) (HEVC, HLG recording)
AVCHD Progressive [FHD] 1920x1080:
59.94p, 28Mbps (4:2:0 8-bit LongGOP) (Dolby Audio)
59.94i, 24Mbps (4:2:0 8-bit LongGOP) (Dolby Audio) (Sensor output is 29.97fps)
59.94i, 17Mbps (4:2:0 8-bit LongGOP) (Dolby Audio) (Sensor output is 59.94fps)
23.98p, 24Mbps (4:2:0 8-bit LongGOP) (Dolby Audio)
MP4 (High speed video) [4K] 3840x2160:
29.97p (Sensor output is 60fps)
23.98p (Sensor output is 48fps)
[FHD] 1920x1080:
29.97p (Sensor output is 180fps / 150fps)
Continuous recordable time Approx. 150 min (rear monitor), 140 min (LVF) in [AVCHD/FHD/60p]
Actual recordable time Approx. 75 min (rear monitor), 70 min (LVF) in [AVCHD/FHD/60p]
VIEWFINDER
Tip OLED Live View Finder
Pixels Approx. 5,760 K
Field of view / Magnification Approx. 100% / Approx. 0.78x with 50 mm lens at infinity; -1.0 m-1, when the aspect ratio is set to 3:2
Eye point / Diopter adjustment Approx. 21 mm at infinity; -1.0 m-1 / -4.0 - +2.0 (dpt)
REAR MONITOR
Tip TFT LCD monitor with static touch control
Monitor size Triaxial tilt, 3.2-inch (8.0cm), 3:2 aspect
Pixels Approx. 2,100K
ALTE PERFORMANTE
Focus AF Mode: Auto Detection (Face, Eye, Body, Animal) / Tracking / 225-Area / Zone (Vertical/Horizontal) / Zone (Square) / Zone (Oval) / 1-Area+ / 1-Area / Pinpoint / Custom 1, 2, 3 (Full area touch is available) (Scalable AF frame size and flexible AF position)
AF detective range: EV -6 - 18 (F1.4, ISO100 equivalent, AFS)
ISO sensitivity (Standard output) Auto / 50 / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12800 / 25600 / 51200 / 102400 / 204800 (Changeable to 1/3 EV step)
Image Stabilization System Image sensor shift type (5-axis / 5.5-stop)
Dual I.S. (6.0-stop Dual I.S. 2 compatible)
Shutter Focal-plane shutter
Shutter speed Still image: Bulb (Max. 30 minutes), 1/8,000 - 60
Electronic front curtain shutter: Bulb (Max. 30 minutes), 1/2,000 - 60
Electronic shutter: Bulb (Max. 60 sec), 1/8,000 - 60
Motion picture: 1/16,000 - 1/25
Shutter life Approx. 400,000 images
Burst Shooting Mechanical shutter /Electronic front curtain shutter:
AFS/MF: H: 9 frames/sec, M: 5 frames/sec (with Live View), L: 2 frames/sec (with Live View)
AFC: H: 6 frames/sec (with Live View), M: 5 frames/sec (with Live View), L: 2 frames/sec (with Live View)
Burst speed 6K PHOTO: 30 frames/sec
4K PHOTO: 60 frames/sec, 30 frames/sec
GENERAL
Wi-Fi 2.4GHz (STA/AP) (IEEE802.11b/g/n), 5GHz (STA) (IEEE 802.11a/n/ac)
Bluetooth Bluetooth v4.2 (Bluetooth Low Energy (BLE))
Rezistent la praf si apa Da
Acumulator Li-ion Battery Pack (7.4V, 3050mAh, 23Wh) (bundled)
USB power supply, USB power charging
Durata de viata a bateriei When using XQD memory card: Approx. 380 images (rear monitor), 360 images (LVF), 1,100 images (Power Save LVF mode) with S-R24105
When using SD memory card: Approx. 400 images (rear monitor), 380 images (LVF), 1,150 images (Power Save LVF mode) with S-R24105
Temperatura de operare De la -10° C pana la 40° C
Umiditate de operare De la 10% pana la 80% fara condensare
Dimensiuni 148.9 mm x 110 mm x 96.7 mm
Greutate 899 g (doar Body)
1017 g (SD Memory Card x 1, Battery, Body)
1021 g (XQD Memory Card x 1, Battery, Body)
INTRARI / IESIRI
USB SuperSpeed USB 3.1 Gen1 Type-C
HDMI HDMI Type A: Monitor-through: 4:2:2 8bit (Except for [4K/60p]) / 4:2:0 8bit
Remote input Diameter: 2.5mm
External microphone/audio device input Diameter: 3.5mm for external microphone / external audio device
MIC (Plug-in Power) / MIC / LINE is selectable.
Stereo/Lens Auto/Shotgun/Super Shotgun/Manual is selectable when attaching DMW-MS2 (sold separately).
Headphone output Diameter: 3.5mm
Microfon Stereo, Wind Noise Canceller: OFF / Low / Standard / High
Speaker Monaural
Card slot Slot 1: XQD Memory Card
Slot 2: SD Memory Card, SDHC Memory Card, SDXC Memory Card
OBIECTIV 24-105MM
Format compatibil Full-Frame Digital Sensor / 35mm Film
Montura Obiectiv Leica L
Distanta focala 24 - 105mm (APS-C 1.6x echivalent camera 38 - 168 mm)
Constructie obiectiv 16 elemente in 13 grupuri
Tip diafragma 9 lame ale diafragmei
Gama diafragma f4
Diafragma minima f22
Distanta cea mai apropiata de focalizare 30 cm
Autofocus Da
Raportul maxim de reproducere 1:2
Stabilizarea imaginii Da
Magnificare 0.5x
Unghi de vizualizare pe diagonala 84° - 23°
Dimensiune filtru 77 mm
Greutate 680 g
Dimensiuni (DxL) 84 mm x 118 mm

Panasonic Lumix S1, capac carcasă, capac conector Hot Shoe, ocular, capac pentru butonul de sincronizare a blițului, capac pentru conectorul mânerului pentru compartimentul bateriilor, curea de umăr, acumulator, încărcător baterie, adaptor de c.a., cablu de alimentare de c.a. de la rețea, cablu de conectare USB (C-C), cablu de conectare USB (A-C), suport de cablu, Obiectiv Panasonic Lumix S 24-105mm f/4 Macro O.I.S., capac obiectiv, capac posterior obiectiv, parasolar obiectiv, geantă de păstrare pentru obiectiv, Garantie 2 ani.

Panasonic DMW-SFU2 - Cheie software de upgrade pentru Lumix S1; Acumulator DMW-BLJ31; Incarcator DMW-BTC14; Battery Grip DMW-BGS1; Ocular DMW-EC6; Declansator DMW-RS2; Cuplaj DMW-DCC16; Cage SmallRig CCP234; Microfon Azden SMX-30; Microphone Adapter DMW-XLR1; Monitor Atomos Ninja V;

Produse din aceeasi categorie