-19%
Sale5260_S1H cu Sigma.png

Panasonic Lumix S1H (DC-S1HE) Full Frame 6K Mirrorless Camera + Sigma 14-24mm f/2.8 DDG DN Art Lens

274957

(0)

PANASONIC

In curand

Pret vechi: 4593 €
Pret Euro (Pret fara tva): 3,743 €
Pret Lei (Pret fara tva): 17,966 Lei
21,380 Lei
   SALE

Acest kit este alcatuit din camera Panasonic Lumix S1H si obiectivul Sigma 14-24mm f/2.8 DG DN.

Caracteristică V-Log/V-Gamut cu peste 14 trepte de interval dinamic, captură 6K tip Full Frame, înregistrare Cinema 4K/4K la 60p/50p pe 10 biți și durată nelimitată de înregistrare. LUMIX S1H este noua cameră mirrorless, tip Full Frame care oferă înregistrare video de calitate cinematografică.Senzor tip cadru întreg cu design nou, cu tehnologie ISO duală nativă


Senzor tip Full Frame cu design nou, cu tehnologie ISO duală nativă

Senzorul CMOSFull Frame de 24,2 megapixeli al camerei LUMIX S1H, cu design recent, dispune de tehnologie ISO duală nativă. Senzorul de imagine poate folosi o setare ISO duală, ceea ce are drept rezultat un nivel redus de zgomot și o calitate excepțională a imaginii, de la setarea de sensibilitate redusă la cea ridicată. Această caracteristică se combină cu procesorul Venus Engine pentru a asigura un nivel ISO maxim de 51 200/ISO extins de 204 800, cu un nivel minim de zgomot la sensibilitate ridicată și o expresie superbă a zonelor întunecate în cadru. În plus, un filtru de trecere joasă reduce la minimum în mod eficient modelele de tip moar. Ori de câte ori este necesară fotografierea de nivel profesional în condiții de iluminare scăzută, camera LUMIX S1H este gata de acțiune.


O gamă largă de formate de înregistrare, care acceptă orice tip de fotografii


O gamă largă de formate de înregistrare, care acceptă orice tip de fotografii

Cu întreaga gamă de moduri de înregistrare, LUMIX S1H acoperă cerințele fiecărui domeniu, de la cinema la transmisia TV. Pe lângă C4K/4K la 60p/50p* pe 10 biți în format 4:2:0 și C4K/4K la 30p/25p/24p pe 10 biți în format 4:2:2, camera oferă și 6K/24p pe 10 biți în format 4:2:0 cu raport de aspect de 3:2 și 5,9K la 30p/25p/24p pe 10 biți în format 4:2:0 cu raport de aspect de 16:9. De asemenea, este disponibil modul anamorfic la rezoluție 4K. Calitate foarte ridicată a imaginii, flexibilitate și expresivitate: camera LUMIX S1H este pregătită pentru ședințele foto / video solicitante din zilele noastre. * Cu setări Super 35 mm și PIXEL/PIXEL.


Înregistrare internă pe 10 biți în format 4:2:2/Ieșire HDMI


Înregistrare internă pe 10 biți în format 4:2:2/Ieșire HDMI

Cu un profil de culori incredibil de bogat, se poate înregistra în camera material video C4K/4K la 30p/25p/24p pe 10 biți în format 4:2:2. Atunci când se setează înregistrarea pe 10 biți, camera redă semnal HDMI pe 10 biți în format 4:2:2, ceea ce face posibilă captura de înaltă calitate a imaginii cu un dispozitiv de înregistrare extern. Înregistrarea pe 10 biți în format 4:2:2 are un volum de informații de aproximativ 128 de ori mai mare decât înregistrarea pe 8 biți în format 4:2:0 și are o capacitate de expresie a peste 1 miliard de culori. Acest volum masiv de informații referitoare la culori este extrem de valoros în etapa de postproducție, făcând posibile ajustarea culorilor în mod dinamic și radical și chiar și transformarea scenelor diurne în scene nocturne. Fructificarea puterii de expresie a camerei tip Full Frame duce înregistrările video 4K la noi niveluri captivante. * HDMI, sigla HDMI și High-Definition Multimedia Interface sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale HDMI Licensing LLC în SUA și alte țări.


V-Log/V-Gamut cu peste 14 trepte de interval dinamic


V-Log/V-Gamut cu peste 14 trepte de interval dinamic

Caracteristicile V-Log și V-Gamut sunt preinstalate, oferind compatibilitate cu Cinema VariCam Look (Aspect cinematografic VariCam), peste 14 trepte de interval dinamic și un spectru de culori foarte extins. Utilizatorii se vor bucura de o reproducere a culorilor impresionant de exactă, de gradații subtile de la zonele întunecate la cele luminoase și control precis al datelor de culoare în etapa de postproducție. Rezultatul final este o expresie de culoare mai creativă și mai satisfăcătoare. În plus, materialele înregistrate cu LUMIX S1H pot fi editate cursiv cu materiale înregistrate cu camere VariCam. Ca o altă funcție convenabilă, caracteristica LUT în uz este afișată pe afișajul camerei. Caracteristica V-Log a modelului LUMIX S1H oferă peste 14 trepte de interval dinamic, care acoperă cerințele PQ pentru HDR, iar caracteristica V-Gamut acoperă întregul spectru de culori HDR, ceea ce asigură utilizatorilor acces la înregistrare în format HDR oriunde și oricând.


Înregistrare video nelimitată grație primului ventilator integrat într-o cameră foto* DSLM tip cadru întreg


Înregistrare video nelimitată grație primului ventilator integrat într-o cameră foto* DSLM tip Full Frame

Pentru prima dată în cazul unei camere cu un singur obiectiv digital, mirrorless*, LUMIX S1H încorporează un ventilator ca echipament standard, aceasta fiind de regulă o dotare care se regăsește doar pe camerele profesionale. Ventilatorul face parte dintr-o structură de disipare a căldurii, recent dezvoltată, care acceptă înregistrare video nelimitată. Designul rezistent la praf și la stropire**, nivelul redus de vibrații pentru un efect minim asupra sistemului de stabilizare a imaginii și performanțele extrem de silențioase reprezintă alte caracteristici care completează această nouă structură. Ventilatorul poate fi utilizat cu patru setări diferite. De exemplu, AUTO1 (AUTOMAT1) pornește ventilatorul de îndată ce începe fotografierea, pentru a menține nivelul de căldură scăzut și a facilita ședințele foto mai lungi. AUTO2 (AUTOMAT2) acordă prioritate performanței silențioase și menține ventilatorul oprit cât mai mult timp posibil. * Între camerele cu un singur obiectiv digital, mirrorless, tip Full Frame, la data de 27 august 2019. ** Rezistența la praf și la stropire nu garantează faptul că nu se vor produce deteriorări dacă această cameră este expusă contactului direct cu praful și cu apa. Pentru prima dată în cazul unei camere cu un singur obiectiv digital, mirrorless*, LUMIX S1H încorporează un ventilator ca echipament standard, aceasta fiind de regulă o dotare care se regăsește doar pe camerele profesionale. Ventilatorul face parte dintr-o structură de disipare a căldurii, recent dezvoltată, care acceptă înregistrare video nelimitată. Designul rezistent la praf și la stropire**, nivelul redus de vibrații pentru un efect minim asupra sistemului de stabilizare a imaginii și performanțele extrem de silențioase reprezintă alte caracteristici care completează această nouă structură. Ventilatorul poate fi utilizat cu patru setări diferite. De exemplu, AUTO1 (AUTOMAT1) pornește ventilatorul de îndată ce începe fotografierea, pentru a menține nivelul de căldură scăzut și a facilita ședințele foto mai lungi. AUTO2 (AUTOMAT2) acordă prioritate performanței silențioase și menține ventilatorul oprit cât mai mult timp posibil. * Între camerele cu un singur obiectiv digital, mirrorless, tip Full Frame, la data de 27 august 2019. ** Rezistența la praf și la stropire nu garantează faptul că nu se vor produce deteriorări dacă această cameră este expusă contactului direct cu praful și cu apa.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, panasonic.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.


Creat pentru camerele Panasonic mirrorless full-frame L-mount, obiectivul Sigma 14-24mm f/2.8 DG DN Art Lens ofera o gama versatila de distante focale cu unghi larg, cu o calitate excelenta a imaginii, optimizand in acelasi timp dimensiunea si greutatea. Un zoom din seria Art, acest obiectiv se remarca, de asemenea, prin diafragma maxima constanta f/2.8 rapida, potrivita lucrului in conditiile de iluminare disponibile. Dispunand de un design optic sofisticat, o serie de elemente cu dispersie scazuta si elemente asferice este utilizata pentru a minimiza aberatiile cromatice si sferice pe intregul interval de zoom, pentru a obtine ascutime, claritate si acuratete ridicata a culorilor. De asemenea, un strat de acoperire Super Multi-Layer Coating combinat cu o acoperire Nano Porous Coating ajuta la suprimarea efectelor nedorite de flare si ghosting pe lentil, intr-un grad mai mare decat invelisurile anti-reflexie conventionale. Acest lucru ajuta la producerea mai eficienta a imaginilor cu precizie in culori si bogate in contrast intr-o varietate de conditii de iluminare. Desi este disponibila o focalizare manuala full-time, acest obiectiv este echipat cu un motor cu trepte care permite o focalizare automata lina si de mare viteza, care este deosebit de linistita, fie ca foloseste functii, cum ar fi detectarea fetei / ochilor sau in timpul filmarii. Butonului incorporat Autofocus-Lock (AFL) ii pot fi atribuite functii suplimentare pentru a largi gama de operatii disponibile pe obiectiv, in timp ce in interior, o diafragma rotunda cu 11 lame imbunatateste calitatea imaginii, contribuind la crearea unui bokeh neted. In plus, un parasolar de obiectiv incorporat serveste la protejarea elementului frontal, precum si pentru a preveni ca lumina sa provoace efectul de flare. Mai multe informatii pe site-ul producatorului, sigmaphoto.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos un review al acestei camere:

Panasonic Lumix S1H, capac carcasă, capac conector Hot Shoe, ocular, capac pentru butonul de sincronizare a blițului, capac pentru conectorul mânerului pentru compartimentul bateriilor, curea de umăr, acumulator, încărcător baterie, adaptor de c.a., cablu de alimentare de c.a. de la rețea, cablu de conectare USB (C-C), cablu de conectare USB (A-C), suport de cablu, Garantie 2 ani

Obiectiv 14-24mm f/2.8 DG DN Art Lens for Leica L, capac obiectiv, capac posterior obiectiv, parasolar obiectiv, geanta de pastrare pentru obiectiv, Garantie 1 an.

Produse din aceeasi categorie