-15%
Bonus4855_Preview site cu azden smx-30.png
  • 4855_Screenshot_20190531-225033_YouTube.jpg
  • 4855_Panasonic-S1H-camera-6.jpg
  • 4855_Panasonic-S1H-camera-2.jpg
  • 4855_Panasonic-S1H-camera-5.jpg
  • 4855_Panasonic-S1H-camera-4.jpg
  • 4855_Panasonic-S1H-camera-3.jpg

Panasonic Lumix S1H (DC-S1HE) Full Frame 6K Mirrorless Digital Camera (Body) + MEGA BONUS

DC-S1HE

(4)

PANASONIC

In stoc

Pret vechi: 3190 €
Pret Euro (Pret fara tva): 2,693 €
Pret Lei (Pret fara tva): 12,926 Lei
15,382 Lei

PANASONIC LUMIX DC-S1H

Caracteristică V-Log/V-Gamut cu peste 14 trepte de interval dinamic, captură 6K tip Full Frame, înregistrare Cinema 4K/4K la 60p/50p pe 10 biți și durată nelimitată de înregistrare. LUMIX S1H este noua cameră mirrorless, tip Full Frame care oferă înregistrare video de calitate cinematografică.Senzor tip cadru întreg cu design nou, cu tehnologie ISO duală nativă


Senzor tip Full Frame cu design nou, cu tehnologie ISO duală nativă

Senzorul CMOSFull Frame de 24,2 megapixeli al camerei LUMIX S1H, cu design recent, dispune de tehnologie ISO duală nativă. Senzorul de imagine poate folosi o setare ISO duală, ceea ce are drept rezultat un nivel redus de zgomot și o calitate excepțională a imaginii, de la setarea de sensibilitate redusă la cea ridicată. Această caracteristică se combină cu procesorul Venus Engine pentru a asigura un nivel ISO maxim de 51 200/ISO extins de 204 800, cu un nivel minim de zgomot la sensibilitate ridicată și o expresie superbă a zonelor întunecate în cadru. În plus, un filtru de trecere joasă reduce la minimum în mod eficient modelele de tip moar. Ori de câte ori este necesară fotografierea de nivel profesional în condiții de iluminare scăzută, camera LUMIX S1H este gata de acțiune.


O gamă largă de formate de înregistrare, care acceptă orice tip de fotografii


O gamă largă de formate de înregistrare, care acceptă orice tip de filmare.

Cu întreaga gamă de moduri de înregistrare, LUMIX S1H acoperă cerințele fiecărui domeniu, de la cinema la transmisia TV. Pe lângă C4K/4K la 60p/50p* pe 10 biți în format 4:2:0 și C4K/4K la 30p/25p/24p pe 10 biți în format 4:2:2, camera oferă și 6K/24p pe 10 biți în format 4:2:0 cu raport de aspect de 3:2 și 5,9K la 30p/25p/24p pe 10 biți în format 4:2:0 cu raport de aspect de 16:9. De asemenea, este disponibil modul anamorfic la rezoluție 4K. Calitate foarte ridicată a imaginii, flexibilitate și expresivitate: camera LUMIX S1H este pregătită pentru ședințele foto / video solicitante din zilele noastre. * Cu setări Super 35 mm și PIXEL/PIXEL.


Înregistrare internă pe 10 biți în format 4:2:2/Ieșire HDMI


Înregistrare internă pe 10 biți în format 4:2:2/Ieșire HDMI

Cu un profil de culori incredibil de bogat, se poate înregistra în camera material video C4K/4K la 30p/25p/24p pe 10 biți în format 4:2:2. Atunci când se setează înregistrarea pe 10 biți, camera redă semnal HDMI pe 10 biți în format 4:2:2, ceea ce face posibilă captura de înaltă calitate a imaginii cu un dispozitiv de înregistrare extern. Înregistrarea pe 10 biți în format 4:2:2 are un volum de informații de aproximativ 128 de ori mai mare decât înregistrarea pe 8 biți în format 4:2:0 și are o capacitate de expresie a peste 1 miliard de culori. Acest volum masiv de informații referitoare la culori este extrem de valoros în etapa de postproducție, făcând posibile ajustarea culorilor în mod dinamic și radical și chiar și transformarea scenelor diurne în scene nocturne. Fructificarea puterii de expresie a camerei tip Full Frame duce înregistrările video 4K la noi niveluri captivante. * HDMI, sigla HDMI și High-Definition Multimedia Interface sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale HDMI Licensing LLC în SUA și alte țări.


V-Log/V-Gamut cu peste 14 trepte de interval dinamic


V-Log/V-Gamut cu peste 14 trepte de interval dinamic

Caracteristicile V-Log și V-Gamut sunt preinstalate, oferind compatibilitate cu Cinema VariCam Look (Aspect cinematografic VariCam), peste 14 trepte de interval dinamic și un spectru de culori foarte extins. Utilizatorii se vor bucura de o reproducere a culorilor impresionant de exactă, de gradații subtile de la zonele întunecate la cele luminoase și control precis al datelor de culoare în etapa de postproducție. Rezultatul final este o expresie de culoare mai creativă și mai satisfăcătoare. În plus, materialele înregistrate cu LUMIX S1H pot fi editate cursiv cu materiale înregistrate cu camere VariCam. Ca o altă funcție convenabilă, caracteristica LUT în uz este afișată pe afișajul camerei. Caracteristica V-Log a modelului LUMIX S1H oferă peste 14 trepte de interval dinamic, care acoperă cerințele PQ pentru HDR, iar caracteristica V-Gamut acoperă întregul spectru de culori HDR, ceea ce asigură utilizatorilor acces la înregistrare în format HDR oriunde și oricând.


Înregistrare video nelimitată grație primului ventilator integrat într-o cameră foto* DSLM tip cadru întreg


Înregistrare video nelimitată grație primului ventilator integrat într-o cameră foto* DSLM tip Full Frame

Pentru prima dată în cazul unei camere cu un singur obiectiv digital, mirrorless*, LUMIX S1H încorporează un ventilator ca echipament standard, aceasta fiind de regulă o dotare care se regăsește doar pe camerele profesionale. Ventilatorul face parte dintr-o structură de disipare a căldurii, recent dezvoltată, care acceptă înregistrare video nelimitată. Designul rezistent la praf și la stropire**, nivelul redus de vibrații pentru un efect minim asupra sistemului de stabilizare a imaginii și performanțele extrem de silențioase reprezintă alte caracteristici care completează această nouă structură. Ventilatorul poate fi utilizat cu patru setări diferite. De exemplu, AUTO1 (AUTOMAT1) pornește ventilatorul de îndată ce începe fotografierea, pentru a menține nivelul de căldură scăzut și a facilita ședințele foto mai lungi. AUTO2 (AUTOMAT2) acordă prioritate performanței silențioase și menține ventilatorul oprit cât mai mult timp posibil. * Între camerele cu un singur obiectiv digital, mirrorless, tip Full Frame, la data de 27 august 2019. ** Rezistența la praf și la stropire nu garantează faptul că nu se vor produce deteriorări dacă această cameră este expusă contactului direct cu praful și cu apa. Pentru prima dată în cazul unei camere cu un singur obiectiv digital, mirrorless*, LUMIX S1H încorporează un ventilator ca echipament standard, aceasta fiind de regulă o dotare care se regăsește doar pe camerele profesionale. Ventilatorul face parte dintr-o structură de disipare a căldurii, recent dezvoltată, care acceptă înregistrare video nelimitată. Designul rezistent la praf și la stropire**, nivelul redus de vibrații pentru un efect minim asupra sistemului de stabilizare a imaginii și performanțele extrem de silențioase reprezintă alte caracteristici care completează această nouă structură. Ventilatorul poate fi utilizat cu patru setări diferite. De exemplu, AUTO1 (AUTOMAT1) pornește ventilatorul de îndată ce începe fotografierea, pentru a menține nivelul de căldură scăzut și a facilita ședințele foto mai lungi. AUTO2 (AUTOMAT2) acordă prioritate performanței silențioase și menține ventilatorul oprit cât mai mult timp posibil. * Între camerele cu un singur obiectiv digital, mirrorless, tip Full Frame, la data de 27 august 2019. ** Rezistența la praf și la stropire nu garantează faptul că nu se vor produce deteriorări dacă această cameră este expusă contactului direct cu praful și cu apa.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, panasonic.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos un review al acestei camere:

IMAGINE
Montura Obiectiv Leica L
Formatul Camerei Full-Frame (1x Crop Factor)
Pixeli efectivi 24.2 Megapixeli
Total pixeli 25.28 Megapixeli
Rezolutie maxima 6000 x 4000
Aspect Ratio 1:1, 2:1, 3:2, 4:3, 16:9, 65:24
Tip senzor Senzor CMOS
Dimensiune senzor 35.6 x 23.8 mm
Format fisiere de imagine JPEG, RAW
Adancime Biti 14-Bit
Stabilizarea imaginii Tip comutare senzor de imagine (pe 5 axe/6,0 trepte)
FOCALIZARE
Tip Focalizare Sistem Contrast AF
Tehnologie DFD Da
Mod focalizare AFS (unic)/AFC (continuu)/MF
Mod AF Auto Detection (Face, Eye, Body, Animal) (Detectare automată (Figură, ochi, corp, animal))/Tracking (Urmărire)/225-Area (225 de zone)/Zone (Vertical/Horizontal) (Zonă (verticală/orizontală))/Zone (Square) (Zonă (dreptunghiulară))/Zone (Oval) (Zonă (ovală))/1-Area+ (Mai mult de o zonă)/1-Area (O zonă)/Pinpoint (Fixare)/Custom 1, 2, 3 (Particularizat 1, 2, 3) (Este disponibilă funcția de atingere a întregii zone) (Dimensiune selectabilă a cadrului de focalizare automată și poziție flexibilă de focalizare automată)
Interval de detectare pentru AF EV -6 - 20 (F1,4, echivalent ISO 100, AFS)
Setare particularizată AF Sensibilitate la focalizarea automată, sensibilitate la comutarea zonei de focalizare automată, predicție obiect în mișcare
Lampă de asistență AF Da
Fixare AF Setați butonul Fn în meniul particularizat la fixare AF
Post Focus (Focalizare posterioară) Da
Focus Stacking (Focalizare combinată) Da
Altele AF-ON (Activare focalizare automată), Shutter AF (Focalizare automată obturator), Half Press Release (Eliberare la apăsare pe jumătate), Focus/Shutter Priority (Prioritate focalizare/obturator), Quick AF (Focalizare automată rapidă), Continuous AF (Focalizare automată continuă) (la înregistrare film), Eye Sensor AF (Focalizare automată cu senzor de ochi), AF-Point Scope Setting (Setare amplasare punct de focalizare automată), AF+MF, MF Guide (Ghid focalizare manuală), MF Assist (Asistență focalizare manuală), Touch MF Assist (Asistență focalizare manuală tactilă), Focus Peaking (Evidențiere zone focalizate), Touch AF/AE Function (Funcție AF/AE tactilă), Touch Pad AF (Focalizare automată cu touchpad), Touch Shutter (Obturator tactil), Focus Switching for Vert/Hor (Comutator focalizare pentru verticală/orizontală), Focus Ring Lock (Blocare inel de focalizare), Show/Hide AF Mode (Afișare/ascundere mod focalizare automată), 1-Area AF Moving Speed (Viteză deplasare AF pe o zonă), Loop Movement Focus Frame (Cadru focalizare cu mișcare în buclă), AFC Start Point (225-Area) (Punct pornire AFC (225 de zone)), Lens Focus Resume (Reluare focalizare obiectiv), Focus Ring Control (Control inel de focalizare)
CONTROL EXPUNERE
Sistem de măsurare a luminii Sistem de detectare cu modele multiple pe 1.728 de zone
Mod măsurare lumină Multiplu/Central-ponderat/Punctual/Evidențiat-ponderat
Interval de măsurare EV 0 - 18 (obiectiv F2, echivalent ISO100)
Moduri de Expunere Program AE (Programare AE)/Aperture Priority AE (AE cu prioritate la diafragmă)/Shutter Priority AE (AE cu prioritate la obturator)/Manual Exposure (Expunere manuală)
Sensibilitate ISO Automat/50*/100/200/400/800/1 600/3 200/6 400/12 800/25 600/51 200/102 400*/204 800* (modificabil în trepte de 1/3 EV) *ISO extins
ISO dual nativ [Normală]
ISO nativ: 100, 640
Automat: Automat/50*/100 - 51 200/102 400*/204 800* *ISO extins
Scăzut: Automat/50*/100 - 800 *ISO extins
Ridicat: Automat/320*/640 - 51 200/102 400*/204 800* *ISO extins
[V-Log]
ISO nativ: 640, 4000
Automat: Automat/320*/640 - 51 200 *ISO extins
Scăzut: Automat/320*/640 - 5 000 *ISO extins
Ridicat: Automat/2 000*/4 000 - 51 200 *ISO extins
[HLG]
ISO nativ: 400, 2500
Automat: Automat/400 - 51 200/102 400*/204 800* *ISO extins
Scăzut: Automat/400 - 3 200
Ridicat: Automat/2500 - 51 200/102 400*/204 800* *ISO extins
[Cinelike D2 (D2 cinematografic)/Cinelike V2 (V2 cinematografic)]
ISO nativ: 200, 1250
Automat: Automat/100*/200 - 51 200/102 400*/204 800* *ISO extins
Scăzut: Automat/100*/200 - 1 600 *ISO extins
Ridicat: Automat/640*/1250 - 51 200/102 400*/204 800* *ISO extins
Compensarea expunerii Pas de 1/3 EV ±5 EV (±3 EV pentru film)
Fixare AE Setați butonul Fn în meniul particularizat la fixare AE
Balans de alb AWB/AWBc/AWBw/Daylight (Lumina zilei)/Cloudy (Noros)/Shade (Umbră)/Incandescent (Incandescent)/Flash (Bliț)/White Set 1, 2, 3, 4 (Setare alb 1, 2, 3, 4)/Color temperature setting 1, 2, 3, 4 (Setare temperatură de culoare 1, 2, 3, 4)
Reglare balans de alb Tendință albastru/galben, tendință fucsia/verde
Setare temperatură de culoare 2 500 - 10 000 K în 100 K
Tip obturator Obturator cu plan focal
Viteza Obturator (Shutter Speed) Imagine statică: bec (max. 30 de minute), 1/8.000 - 60
Obturator electronic cu perdea față: bec (max. 30 de minute), 1/2 000 - 60
Obturator electronic: bec (max. 60 de secunde), 1/8.000 - 60
Film: 1/16 000 - 1/25 (la utilizarea scanării sincronizate)
Mod Creative Video M (Înregistrare video creativă M)/mod MF: 1/16,000 - 1/2
Durată de funcționare obturator Aprox. 400 000 de imagini
Temporizator 10 s, 3 imagini/2 s/10 s
Variatie AE 3, 5, 7 imagini în trepte de 1/3, 2/3 sau 1 EV, max. ±3 EV, individual/rafală
Variatie diafragma 3, 5 sau toate poziţiile în trepte de 1 EV
Variatie focalizare Între 1 şi 999 de imagini, treptele de focalizare pot fi setate la 10 niveluri
Variatie balans de alb 3 imagini pe axa albastru/galben sau pe axa fucsia/verde, setare temperatură de culoare
Fotografiere in Rafala Pana la 9 fps la 24.2 MP pana la 60 cadre in format RAW
Pana la 9 fps la 24.2 MP pana la 999 cadre in format JPEG
Pana la 30 fps la 18 MP
Pana la 60 fps la 8 MP
RECORDING FORMATS
MOV/H.265 4:2:0 10-Bit 6K 3:2 (5952 x 3968) la 23.976p/24.00p [200 Mb/s]
5.4K 3:2 (5376 x 3584) at 25p/29.97p [200 Mb/s]
5.9K (5888 x 3312) at 23.976p/24.00p/25p/29.97p [200 Mb/s]
DCI 4K (4096 x 2160) at 47.95p/48.00p/50p/59.94p [200 Mb/s]
UHD 4K (3840 x 2160) at 47.95p/48.00p/50p/59.94p [200 Mb/s]
4K Anamorphic (3328 x 2496) at 47.95p/48.00p/50p [200 Mb/s]
Full HD (1920 x 1080) at 47.95p/48.00p/100p/119.88p [100 to 150 Mb/s]
MOV/H.264 4:2:2 10-Bit DCI 4K (4096 x 2160) at 23.976p/24.00p/25p/29.97p [150 to 400 Mb/s]
UHD 4K (3840 x 2160) at 23.976p/24.00p/25p/29.97p [150 to 400 Mb/s]
4K Anamorphic (3328 x 2496) at 23.976p/24.00p/25p/29.97p [150 to 400 Mb/s]
Full HD (1920 x 1080) at 23.976p/24.00p/25p/29.97p/50i/50p/59.94i/59.94p [50 to 200 Mb/s]
MOV/H.264 4:2:0 8-Bit DCI 4K (4096 x 2160) at 23.976p/24.00p/25p/29.97p/50p/59.94p [100 to 150 Mb/s]
UHD 4K (3840 x 2160) at 23.976p/24.00p/25p/29.97p/50p/59.94p [100 to 150 Mb/s]
4K Anamorphic (3328 x 2496) at 23.976p/24.00p/25p/29.97p/50p [100 to 150 Mb/s]
Full HD (1920 x 1080) at 23.976p/24.00p/25p/29.97p/50p/59.94p [100 Mb/s]
MP4/H.265 4:2:0 10-Bit UHD 4K (3840 x 2160) la 23.976p/25p/29.97p/50p/59.94p [72 to 100 Mb/s]
MP4/H.264 4:2:0 8-Bit UHD 4K (3840 x 2160) at 23.976p/25p/29.97p/50p/59.94p [100 Mb/s]
Full HD (1920 x 1080) at 23.976p/25p/29.97p/50p/59.94p [20 to 28 Mb/s]
AVCHD 4:2:0 8-Bit Full HD (1920 x 1080) at 23.976p/50i/50p/59.94i/59.94p [17 to 28 Mb/s]
External Recording Modes 4:2:2 10-Bit:
DCI 4K (4096 x 2160) up to 24.00p/50p/59.94p
UHD 4K (3840 x 2160) up to 24.00p/50p/59.94p
Encoder Video NTSC/PAL
Audio Recording Microfon incorporat (Stereo)
Intrare externa de microfon (Stereo)
Formate Fisiere Audio AAC, Dolby Digital 2ch, Linear PCM (Stereo)
VIZOR / DISPLAY
Tip Vizor Vizor OLED cu afisare in timp real
Rezolutie Vizor Aprox. 5,76 milioane de puncte
Punct de referinta/ajustare dioptrii Aprox. 21 mm la infinit; -1 m-1/-4 - +2 (dioptrii)
Camp vizual 100%
Marire Vizor Aprox. 0.78x cu obiectiv de 50 mm la infinit
Senzor de ochi Da
Viteza afisare Vizor 120 cps/60 cps
Întârziere afișare Vizor Aprox. 0,005 s
Tip Display Afișaj LCD TFT cu control tactil static
Dimensiune afișaj Display Mobil, rabatabil, 3,2 inchi (8 cm), raport de aspect de 3:2
Rezolutie Display Aprox. 2,33 milioane de puncte
Camp vizual Display 100%
Ecran LCD de stare Afișaj LCD monocrom de 1,8 inchi, 303 x 230 de puncte (pixeli efectivi: 287 x 214 puncte)
GENERAL
Recording Media 2 x SD/SDHC/SDXC
Intrari / Iesiri USB 3.1 SuperSpeed Gen1 Type-C
HDMI Type A (Full Size)
Intrare pentru telecomanda - 2.5 mm
Intrare microfon extern/dispozitiv audio extern - 3.5 mm
Iesire pentru casti - 3.5 mm
Difuzor - Atașare monoauriculară
Intrare / Iesire TC cu cablu convertor BNC (inclus in pachet)
Ventilator: Automat1/Automat2/Normal/Lent
Lampa contor: Da (fata/spate)
Wi-Fi 2,4 GHz (STA/AP) (IEEE802.11b/g/n)
5 GHz (STA) (IEEE 802.11a/n/ac) *Caracteristica Wi-Fi la 5 GHz nu este disponibilă în anumite țări.
Bluetooth Bluetooth® 4.2 (Bluetooth Low Energy - Bluetooth cu consum redus de energie (BLE))
Baterie Acumulator Litiu-ion (7,4 V, 3 050 mAh, 23 Wh) (inclus in pachet)
Sursa de alimentare prin USB, incarcare prin USB
Durata baterie (standard CIPA) Aprox. 400 de imagini (afișaj posterior), 380 de imagini (LVF), 1 150 de imagini (mod LVF în regim economic*) cu S-R24105
Temperatura de operare Intre -10º C si 40º C
Umiditate de operare Intre 10% si 80% umiditate relativa
Dimensiuni 151 mm x 114.2 mm x 110.4 mm
Greutate Aprox. 1.164g/1,17 kg (1 card SD, baterie, carcasă)
Aprox. 1.052g/1,05 kg (doar carcasa)

Panasonic Lumix S1H, capac carcasă, capac conector Hot Shoe, ocular, capac pentru butonul de sincronizare a blițului, capac pentru conectorul mânerului pentru compartimentul bateriilor, curea de umăr, acumulator, încărcător baterie, adaptor de c.a., cablu de alimentare de c.a. de la rețea, cablu de conectare USB (C-C), cablu de conectare USB (A-C), suport de cablu, Garantie 2 ani

La achizitia fiecarei camere Panasonic DC-S1H body, clientii primesc DUBLU CADOU un microfon stereo video profesional Azden SMX-30 si o protectie "dead cat" Azden SWS-30. Ambele Made in Japan cu garantie de 10 Ani!  MEGA BONUS in valoare de 1200 Ron 

Produse din aceeasi categorie