Kinefinity EF Mounting Adapter II with e-ND OBIECTIVE CINE ADAPTOARE OBIECTIVE

Kinefinity EF Mounting Adapter II with e-ND

KF-EFII-ND

(0)

Kinefinity

Precomanda

Pret Euro (Pret fara tva): 795 €
Pret Lei (Pret fara tva): 3,816 Lei
4,541 Lei

Kinefinity EF Mounting Adapter II with e-ND este adaptorul normal EF care are in plus si Electronic ND (Electronic Neutral Density Filter), sau e-ND. e-ND se bazeaza pe materiale moderne de cristal lichid si optica controlata electronic, care este complet diferita de tehnologia conventionala, cum ar fi o roata filtru rotativa sau filtre polarizante ND. e-ND pe TERRA aduce imagini clare cu fidelitate de culoare, dar fara dezavantaje ale variabilei traditionale ND. In comparatie cu sticla optica traditionala, filtrul electronic ND (Electronic Neutral Filter) are multe avantaje: eliminarea filtrelor ND din partea frontala a obiectivelor; ajustarea expunerii fara probleme pe o gama foarte larga; tineti TERRA si uneltele dvs. intr-un set mai compact si mai usor atunci cand este necesar ND. e-ND dezvoltat de Kinefinity este de asemenea disponibil in PL Type. Adaptorul de montare cu e-ND incorporat utilizeaza un hibrid de inalta precizie, din material cu cristale lichide, optica si tehnologie electronica. Acesta acopera cea mai larga gama de la 0.6 la 3.3 (2 stopuri pana la 10 stopuri). In acelasi timp, acuratetea culorii ramane consistenta intr-o gama larga atunci cand lucrati cu TERRA. Este foarte bun pentru dilmari solo, documentare, precum si pentru filmarea in medii dure. Adaptorul de montare cu e-ND pastreaza TERRA usor si compact. Mai important, TERRA poate sesiza e-ND si poate calibra automat automat schimbarile de culori minore potentiale. TERRA poate mentine intotdeauna acuratetea culorii pe intreaga gama de reglaj de la 0.6 la 3.0. Pentru ND optice sau pentru alte tipuri de sticla ND, camerele nu pot detecta sau obtine informatii de la sticla ND, iar camera nu poate calibra schimbarile de culoare pe care ND le introduce. Cu toate acestea, pentru montarea adaptoarelor cu e-ND, TERRA poate detecta automat e-ND si obtine statusul e-ND la fiecare operatie de ajustare usoara pe e-ND si apoi va calibra orice modificare minora a culorii pe baza datelor primite. Nu va faceti griji cu privire la efectul de culoare atunci cand utilizati e-ND pe TERRA, va permite sa va concentrati asupra fotografiere. In comparatie cu sticlele optice precum filtrele NiSi Cine IRND, este nevoie de 0.6(2 stops), 0.9(3 stops), 1.2(2 stops), 1.5(5 stops), 1.8(6 stops), 2.1(7 stops), 2.4(8 stops), 2.7(9 stops), 3.0(10 stops), un total de noua filtre de sticla. Costul lor si costul de depozitare ar fi destul de ridicate. Desigur, poate fi necesar sa adaugati mai multe sticle pentru a obtine mai multe opriri. Ajustarea dintr-o bucata aduce o caracteristica foarte importanta: oprirea exacta a expunerii. Aceasta este ceea ce filtrele ND de sticla traditionala nu au, iar TERRA ar putea obtine cel mai bun interval dinamic si adancimea campului, in timp ce ISO, viteza obturatorului si irisul obiectivului raman neschimbate. Este nevoie de mult mai putin timp, dar reduce eroarea la incercare pentru a obtine expunerea corecta, nu este nevoie sa inlocuiti manual bucata cu bucata.

Nota:

Pentru adaptoarele de montare cu e-ND, nu poate fi setat la Clear, deci trebuie sa aveti un adaptor de montare normal pentru conditii de iluminare scazuta sau pentru filmari de interior.

Suprafata lui e-ND este sticla acoperita cu AR. Ar trebui sa o curatati foarte atent. Orice deteriorare sau zgarieturi de sticla sunt in afara garantiei.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, kinefinity.com.GENERAL
Tip adaptor Obiectiv EF mount la camerele Kinefinity (Terra 4K, Mavo & Mavo LF)
Material Otel inoxidabil, Aliaj de Aluminiu Aerometal
Greutate 150 g

Kinefinity EF Mounting Adapter II with e-ND; Garantie 1 an

Produse din aceeasi categorie