Sigma MC-31 PL-L Mount Converter OBIECTIVE CINE ADAPTOARE OBIECTIVE

Sigma MC-31 PL-L Mount Converter

MC-31

(0)

SIGMA

In curand

Pretul va fi anuntat in curand

Sigma MC-31 este un convertor care permite utilizarea obiectivelor cu montura PL pe camerele de filmare cu montura L-Mount. Cu ajutorul lui MC-31, utilizatorii pot folosi obiective cine cu montura PL pe SIGMA fp si alte camere cu montura L, cum ar fi Panasonic S1 si S1H.

Caracteristici cheie

    Constructie integrala din metal pentru o durabilitate excelenta

    Cu un corp din aliaj de aluminiu si o montura puternica din alama si un inel de blocare din alama, MC-31 are o durabilitate excelenta.

    De asemenea, este proiectat sa fie fixat pe SIGMA fp cu un filet, asigurand o conexiune si mai sigura intre obiectiv si camera. Acest lucru permite utilizatorilor sa filmeze fara ca obiectivul sa trepideze chiar si dupa utilizarea pe termen lung.

    Soclul detasabil permite atasarea MC-31 la un trepied sau la alte accesorii de filmare, cum ar fi un cage pentru camera.

    Cu filetul surubului scos, dopul inelului de blocare este eliberat. Acest lucru face posibila utilizarea MC-31 cu un obiectiv de montare PL care necesita o montare mai stransa decat specificatiile MC-31, ceea ce permite obiectivului sa se blocheze in siguranta pe convertor.

    Marcajele din partea superioara a convertorului sunt in aceeasi vopsea luminoasa ca cea utilizata pentru SIGMA CINE LENS, ceea ce faciliteaza inlocuirea sau ajustarea unui obiectiv in intuneric.

MC-31 are ajustari pentru fixare pe doua puncte ale suportului. Reglajele pot fi facute cu un kit inclus pe partea camerei sau cu un set pentru camerele digitale ARRI de pe partea obiectivului.1 x convertor MC-31; Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie