Venus Optics Laowa 24mm f/14 Probe Lens for Canon EF (Cine-Mod Version)1 OBIECTIVE CINE OBIECTIVE CANON EF & RF

Venus Optics Laowa 24mm f/14 Probe Lens for Canon EF (Cine-Mod Version)

VE2414CC

(0)

Venus Optics

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 1,854 €
Pret Lei (Pret fara tva): 8,899 Lei
10,590 Lei

Aceasta versiune "cine-mod" a obiectivului a fost optimizata pentru utilizarea video si dispune de unelte integrate atat pe diafragma, cat si pe inelele de focalizare pentru a face iris si focalizare cu follow focus.

Descris ca fiind "ciudat, dar genial", Laowa 24mm f/14 Probe for Canon EF-mount de la Venus Optics este un obiectiv cu adevarat unic, conceput pentru fotografierea de aproape (close-up). Finantat in Kickstarter si clasat pe locul 2 in topul celor mai finantate proiecte de obiective din toate timpurile, acesta este primul obiectiv din lume, care se concentreaza de la 2:1 macro la infinit si cu o perspectiva fascinanta wide angle "Bug Eye".

Caracterizat prin montura obiectivului lunga si subtire, acest obiectiv macro ofera o marire maxima de 2:1, cu o distanta de focalizare minima de 470 mm si o distanta minima de lucru de 20 mm. Chiar si cu o distanta de lucru apropiata, obiectivul masoara lungimea de 408 mm plasandu-va la o distanta confortabila pentru a fotografia subiectii din apropiere. In plus, ca obiectiv cu unghi larg, se ofera o profunzime mai mare a campului in comparatie cu obiectivele telephoto macro traditionale, ceea ce permite o mai mare detaliere in fundal, cu o izolare mai redusa a subiectului.

Designul optic include atat elemente de dispersie extrem de reduse, cat si elemente de indice de refractie suplimentare, ceea ce ajuta la suprimarea aberatiilor cromatice si sferice pentru un grad ridicat de claritate, precizie a culorilor si ascutime. Controlul manual al focalizarii permite focalizarea de la 470 mm la infinit, iar partea din fata a obiectivului are o lumina circulara (ring light) LED incorporata pentru a ajuta la focalizarea la distante apropiate. De asemenea, diametrul subtire de 5 mm din partea frontala a cilindrului obiectivului ofera si mai multe posibilitati de iluminare a subiectilor din fata. In plus, partea frontala a obiectivului este rezistenta la apa si permite lucrul cu subiectii chiar sub suprafata apei sau in alte locuri cu praf sau medii nefavorabile.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, venuslens.net. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.GENERAL
Constructie obiectiv 27 elemente in 19 grupuri
Montura obiectiv Canon EF
Compatibilitate format Full-Frame
Mod de focalizare Manual Focus
Distanta focala f=24mm
Tip diafragma 7 lame ale diafragmei
Gama diafragma f/14
Diafragma minima f/40
Distanta minima de focalizare 470 mm
Distanta minima de lucru 20 mm
Marire maxima 2x
Raportul maxim de reproducere 2:1
Unghi de vizualizare 85°
Dimensiuni (DxL) 38 mm x 408 mm
Greutate 474 g

Venus Optics Laowa 24mm f/14 Probe Lens for Canon EF (Cine-Mod Version); Cablu USB Dimmer cu reglare de alimentare; Cablu USB; Geanta pentru obiectiv; Carcasa metalica pentru obiectiv; Garantie 1 an.

Produse din aceeasi categorie