Canon EF 16-35mm f/4L IS USM Lens OBIECTIVE CINE OBIECTIVE MONTURA CANON EF

Canon EF 16-35mm f/4L IS USM Lens

9518B002

(0)

CANON

Info stoc

Pret Euro (Pret fara tva): 784 €
Pret Lei (Pret fara tva): 3,763 Lei
4,478 Lei

Acoperind o gama utila cu unghi larg de focalizare, modelul EF 16-35mm f/4L IS USM este un obiectiv Canon L, distins prin diafragma maxima constanta f/4, design optic sofisticat si utilizarea stabilizarii imaginii pentru a realiza imagini clare. Doua elemente de dispersie ultra-joase sunt utilizate pentru a reduce foarte mult fringingul de culoare si aberatiile cromatice in intreaga gama de zoom pentru o claritate ridicata si o acuratete a culorii, iar o acoperire Super Spectra a fost de asemenea aplicata pentru a suprima efectele flare si ghosting pentru un contrast imbunatatit. Trei elemente asferice sunt, de asemenea, prezente si ajuta la controlul distorsiunilor si la minimizarea aberatiilor sferice pentru o claritate mai buna. Completand capabilitatile imaginilor, acest zoom cu unghi larg ofera, de asemenea, un sistem de stabilizare a imaginii cu patru stopuri, care minimizeaza aspectul miscarii camerei pentru o fotografie mai clara in mana. Un mecanism USM de tip inel si mecanism de focalizare interna permit, de asemenea, performanta automata a focalizarii rapide, silentioase si exacte, precum si o suprasarcina de focalizare manuala permanenta. In plus, acest obiectiv este protejat impotriva conditiilor meteorologice aspre si are un strat protector de fluor pe elementele expuse pentru a fi utilizat in astfel de conditii grele.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, canon.co.uk. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti o prezentare a acestui obiectiv:

CARACTERISTICI
Constructie obiectiv 16 elemente in 12 grupuri
Montura Obiectiv Canon EF
Autofocus Da
Distanta focala f=16-35 mm
Tip diafragma 9 lame ale diafragmei, rotunjita
Gama diafragma F4
Diafragma minima F22
Distanta cea mai apropiata de focalizare 28 cm
Magnificare maxima 0.23x
Raportul maxim de reproducere 1:4.5
Format compatibil Full Frame
GENERAL
Unghi de vizualizare pe diagonala 108.10 grade - 63 grade
Dimensiune filtru 77 mm
Greutate 615 g
Dimensiuni (DxL) 82.65 mm x 112.8 mm

Obiectiv Canon EF 16-35mm f/4L IS USM; Capac obiectiv E-77 II 77mm; Capac obiectiv spate; Husa EW-82; Case LP1219; Garantie 1 an.

Produse din aceeasi categorie