Venus Optics Laowa 12mm f/2.8 Zero-D Lens for Canon EF (Black)

VE1228CEF

(0)

Venus Optics

In curand

Pret Euro (Pret fara tva): 850 €
Pret Lei (Pret fara tva): 4,080 Lei
4,855 Lei

Venus Optics Laowa 12mm f/2.8 Zero-D Lens for Canon EF (Black) este cel mai mare obiectiv f/2.8 din lume cu distorsiuni aproape de zero.

Dispunand de cel mai mare unghi de vizualizare (122°), construit vreodata cu un obiectiv f/2.8, acesta este un obiectiv ideal pentru o varietate de fotografii. De la peisaj, arhitectura, interior, calatorii la cea mai importanta - astrofotografia. Obiectivul este, de asemenea, cel mai usor si cel mai compact din clasa sa si este potrivit pentru fotografierea de zi cu zi. De asemenea, acesta ofera o distorsiune optica apropiata de zero, permitand fotografilor sa realizeze fotografii peisaj/arhitectura cu linii drepte retinute. Se adauga un strat de acoperire cu "Frog Eye Coating" pe elementul frontal al obiectivului care impiedica apa si praful. Utilizatorii pot folosi filtre CPL / ND prin adaugarea unui sistem optional de filtru Laowa 100 mm.

Lentilele Ultra Wide Angle de pe piata au tendinta de a suferi o rata de distorsiune optica de 2-5%, ceea ce face ca liniile drepte sa se indoaie. Obiectivul LAOWA prezinta o rata de distorsiune aproape de zero, imperceptibila cu ochiul liber.

Obiectivul LAOWA 12mm f/2.8 acopera un unghi de vizualizare ultra-lat de 122° pentru a va ajuta sa creati un cadru remarcabil de peisaj sau arhitectura. Fotografierea interiorului va deveni si mai usoara. Casa ta va deveni spatioasa in fotografii chiar daca filmati intr-o zona mica. Nu uitati, acesta este, de asemenea, cel mai larg obiectiv rectiliniu f/2.8 din lume.

Designul optic are 16 elemente de lentile in 10 grupuri, cu 3 bucati de elemente de dispersie extra-joase si 2 bucati de elemente asferice. Acest design optic patentat ofera o rezolutie inalta de la colturi la colturi, chiar si in situatii de deschidere larga (f/2.8). Aberatia cromatica a fost, de asemenea, controlata la minim.

Cantareste doar 609 g, fiind foarte mic si usor in comparatie cu alte obiective UWA de pe piata. De asemenea, acum puteti introduce 2 bucati filtre ND de 100 mm (nu 150 mm!!) si 1 bucata filtru CPL de 105 mm cu sistemul de suport pentru filtre Laowa 100 mm pentru a crea cea mai buna fotografie de peisaj.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, venuslens.net. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.CARACTERISTICI
Constructie obiectiv 16 elemente in 10 grupuri
Montura Obiectiv Canon EF
Stabilizator optic de imagine Nu
Autofocus Nu
Distanta focala f=12mm
Tip diafragma 7 lame ale diafragmei
Gama diafragma f/2.8
Diafragma minima f/22
Distanta cea mai apropiata de focalizare 18 cm
Magnificare maxima 0.2x
Raportul maxim de reproducere 1:5
Compatibilitate format 35mm Film / Full-Frame Digital Sensor
GENERAL
Unghi de vizualizare pe diagonala 121.96°
Dimensiune filtru N/A
Greutate 609 g
Dimensiuni (DxL) 75 mm x 83 mm

Venus Optics Laowa 12mm f/2.8 Zero-D Lens for Canon EF (Black); Capace lentile fata si spate; Parasolar; Garantie limitata de 3 ani

Produse din aceeasi categorie