Panasonic Lumix S PRO 70-200mm f/4 O.I.S. Lens1 OBIECTIVE CINE OBIECTIVE MONTURA L

Panasonic Lumix S PRO 70-200mm f/4 O.I.S. Lens

S-R70200

(0)

PANASONIC

Stoc epuizat

Pret vechi: 1599 €
Pret Euro (Pret fara tva): 1,359 €
Pret Lei (Pret fara tva): 6,523 Lei
7,762 Lei

Acoperind o gama versatila si populara de lungimi focale, Lumix S PRO 70-200mm f/4 O.I.S. de la Panasonic este un Teleobiectiv L-Mount cu zoom, de 70 - 200 mm cu o diafragma maxima constanta f/4.


Surprindeti instantanee pline de actiune

Fotografierea in aer liber necesita un grad ridicat de raspuns si mobilitate in toate privintele camerei foto. Cu o distanta focala extinsa, de la teleobiectiv mediu de 70 mm la teleobiectiv de 200 mm, obiectivul O.I.S. F4 LUMIX S PRO de 70 - 200 mm reprezinta o alegere excelenta pentru portrete, activitati sportive, natura salbatica si multe alte genuri. Abilitatea de a utiliza teleconvertoare* de 1,4x si 2x extinde in mod suplimentar posibilitatile. In plus, focalizarea automata de inalta precizie si cu viteza ridicata, care dispune de un motor liniar si de control AF la 480 cps, se combina cu sistemul Dual I.S. 2 (Stabilizator dual de imagine)*** pe 5 axe cu 6 trepte**, pentru a va ajuta sa surprindeti cu incredere instantanee pline de actiune. Conformandu-se standardelor LEICA stricte, obiectivele LUMIX S PRO ofera o rezolutie uimitoare din centrul cadrului pana la margini si pe intreaga plaja focala. Deoarece ofera potential expresiv fara compromisuri, acestea sunt obiectivele ideale pentru sistemul de camera foto tip cadru intreg LUMIX. * Lansarea este prevazuta pentru anul 2019. ** Pe baza standardului CIPA (directie de rotire in jurul axei verticale/pas: distanta de focalizare f = 200 mm, atunci cand se utilizeaza modelul LUMIX S1R). *** Sistemul Dual I.S. 2 (Stabilizator dual de imagine) pe 5 axe poate fi utilizat cu camerele foto LUMIX S1R si S1 incepand cu data de 1 februarie 2019. • Leica este o marca comerciala inregistrata a Leica Microsystems IR GmbH.


Sistem O.I.S. (Stabilizator optic de imagine) - fotografii extrem de clare

Surprindeti scene fara griji sau sub impulsul momentului. Tehnologia de stabilizare optica a imaginii (O.I.S.) incorporata direct in obiectiv asigura faptul ca fotografiile dvs. vor arata extraordinar, cu contururi clare fara estompare pe intreaga suprafata a imaginii.


Design robust - mai multe optiuni creative

Faceti fata intemperiilor in aproape orice tip de vreme sau de locatie de inregistrare. Acest obiectiv este rezistent la praf si la stropire* si este conceput pentru utilizare la temperaturi de pana la -10 °C, fiind suficient de robust pentru a face fata conditiilor de utilizare intensiva pe teren. Aceasta protejeaza sistemul obiectivului din interior de nisip, de ploaie si de multe altele, ceea ce o face perfecta pentru inregistrare in conditii dure. Acum nu va mai retine nimic de la a realiza fotografiile creative din natura sau peisajele dorite. * Rezistenta la praf si la stropire nu garanteaza faptul ca nu se vor produce deteriorari daca obiectivul este expus contactului direct cu praful si cu apa.


Suport video - inregistrare video perfecta

Cu suportul video, orice utilizator are tot ce este necesar pentru inregistrarea cu camera foto LUMIX. Acesta nu efectueaza doar modificari fine ale diafragmei, astfel incat sa nu existe salturi bruste de expunere, ci dispune si de un design silentios pentru capturarea imbunatatita a sunetului scenei. In plus, performantele uimitoare de focalizare automata ale acestui obiectiv permit inregistrarea de materiale video 4K excelente, pentru care focalizarea exacta este esentiala.


23 elemente in 17 grupuri: - 1 obiectiv asferic - 1 obiectiv cu Ultra Extra-Low Dispersion - 3 obiective cu Extra-Low Dispersion - 1 obiectiv cu Ultra High Refractive Index Obiectivele asferice (ASPH) reduc dimensiunea si greutatea, impiedicand in mod eficient distorsiunile si aberatiile sferice. Obiectivele cu dispersie foarte redusa (ED) si cele cu dispersie extrem de redusa (UED) corecteaza aberatia cromatica, redand imagini exacte, cu contrast ridicat si cu culori clare de la un colt la celalalt. Obiectivul cu Ultra-High Refractive Index (UHR) imbunatateste performantele optice, reduce dimensiunea si greutatea si obtine o calitate uniforma a imaginii din centrul si pana la marginile acesteia.


Diagrama MTF Pentru obiectivele care au capacitate de compensare a distorsiunii, axa orizontala a MTF indica distanta fata de centrul imaginii corectate.


Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui obiectiv:

CARACTERISTICI
Format compatibil Full-Frame Digital Sensor / 35mm Film
Montura Obiectiv Leica L
Distanta focala 70 - 200 mm
Constructie obiectiv 23 elemente in 17 grupuri (1 obiectiv asferic, 1 obiectiv UED, 3 obiective ED, 1 obiectiv UHR)
Tip diafragma Diafragma cu 9 lame / Diafragma cu apertura circulara
Gama diafragma f4
Diafragma minima f22
Distanta cea mai apropiata de focalizare 92 cm
Autofocus Da
Raportul maxim de reproducere 1:4
Stabilizarea imaginii Da
Magnificare 0.25x
Unghi de vizualizare pe diagonala 34° - 12°
Dimensiune filtru 77 mm
Greutate 985 g (fara capac obiectiv, capac posterior obiectiv, parasolar obiectiv si suport extern pentru trepied)
Dimensiuni (DxL) 84.4 mm x 179 mm
Colier pentru trepied Da (detasabil, rotativ)

Obiectiv Panasonic Lumix S 70-200mm f/4 Macro O.I.S., capac obiectiv, capac posterior obiectiv, suport extern pentru trepied, parasolar obiectiv, geanta de pastrare obiectiv, Garantie 1 an.

Produse din aceeasi categorie