Panasonic Leica DG Summilux 9mm f/1.7 ASPH. Lens1 OBIECTIVE CINE OBIECTIVE MONTURA MFT

Panasonic Leica DG Summilux 9mm f/1.7 ASPH. Lens

H-X09

(0)

PANASONIC

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 499 €
Pret Lei (Pret fara tva): 2,395 Lei
2,850 Lei

Un obiectiv compact de 9 mm (echivalent cu camera de 35 mm: 18 mm) cu diafragmă mare F1.7 cu distanță focală fixă, cu fotografie macro la jumătatea dimensiunii naturale*

Obiectivul LEICA DG - sistemul optic absolut

Alege un obiectiv LEICA DG și beneficiază de calitate și de performanțe optice absolute. Desigur, acestea respectă standardele stricte de calitate stabilite de Leica Camera AG. Grație designului sofisticat al acestor obiective, te vei bucura de claritate uimitoare chiar până la marginile fotografiilor. În același timp, se previn distorsiunile de orice tip, pentru a asigura o redare clară și exactă a imaginii. Aceasta înseamnă că ai în mână instrumentul ideal pentru imagini de nivel profesionist. ・Leica este o marcă comercială înregistrată a Leica Microsystems IR GmbH.

Unghi ultra-larg, diafragmă mare și macro la jumătate de dimensiune naturală

Când doriți să vă extindeți colecția de obiective, doriți flexibilitate, luminozitate și capacitate macro nu-i așa? Și, desigur, nu veți face compromisuri în ceea ce privește calitatea imaginii. Noul F1.7 LEICA DG oferă totul. Este un obiectiv cu unghi ultra-larg de 9 mm (echivalent standard 35 mm: 18 mm) care se potrivește cu filtre de 55 mm și oferă o putere de fotografie macro la jumătatea mărimii reale*. Acest obiectiv compact oferă o calitate cu adevărat înaltă, excelând în orice, de la perspective largi până la prim-planuri, oferind performanțe bokeh frumoase și în condiții de lumină scăzută. *Mărire maximă de 0,5x (echivalență 35 mm).

Performanță superbă de prim-plan

Cu o mărire maximă de 0,5x (echivalentul formatului de 35 mm), acest obiectiv vă permite să vă apropiați și să surprindeți detaliile pe care ochiul liber le-ar putea rata, cu o distanță de focalizare minimă de 9,5 cm. Bokeh-ul creat de diafragma F1.7 evidențiază detalii expresive în prim-planuri, iar unghiul de vedere în diagonală de 100° captează puternic fundaluri expansive, oferind acestui obiectiv un nivel fără precedent de putere adaptivă.

0,25x / 0,5x (echivalență cu 35 mm)

LEICA DG SUMMILUX 9mm / F1.7 ASPH. este conceput pentru a continua să filmați chiar și în cele mai dificile condiții datorită construcției sale rezistente la praf și stropire și vă permite să utilizarea la temperaturi de până la -10 °C. ・Rezistența la praf și la stropire nu garantează că nu se vor produce daune dacă acest obiectiv este supus contactului direct cu praful și apa.

Ideal pentru înregistrare video

Obiectivul oferă focalizare automată rapidă și exactă și modificări cursive ale diafragmei, esențiale pentru creatorul de conținut modern, ceea ce îți permite să înregistrezi imagini statice și videoclipuri 4K superbe fără a deranja subiectul.

Construcția obiectivului H-X09

Configurația optimizată are 12 elemente în 9 grupuri, inclusiv 2 lentile ASPH, 2 ED și 1 UHR pentru a minimiza aberațiile și a asigura o rezoluție superbă.

Grafic MTF H-X09

Acestea îndeplinesc standardele optice stricte stabilite de Leica Camera AG și oferă o claritate și o rezoluție remarcabile de la centru până la marginile cadrului. Demonstrează o expresivitate fără compromisuri. ・Pentru obiectivele care au capacitate de compensare a distorsiunii, axa orizontală indică distanța față de centrul imaginii corectate.

Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui obiectiv:

GENERAL
Construcție obiectiv 12 elemente în 9 grupuri (2 lentile asferice, 2 lentile ED, 1 lentilă UHR)
Suport Suport Micro Four Thirds
Distanţă focală f=9mm (18mm echivalență standard 35 mm)
Tip diafragmă Diafragmă cu 7 lamele / Diafragmă cu deschidere circulară
Diafragmă maximă F1,7
Diafragmă minimă F16
Cea mai mică distanță de focalizare 0.095m
Amplificare la nivel maxim 0,25x / 0,5x (echivalent cu camera de 35 mm)
Unghi de vizualizare pe diagonală 100°
Rezistență la praf și la stropire Da* * Rezistența la praf și la stropire nu garantează faptul că nu se vor produce deteriorări dacă obiectivul este expus contactului direct cu praful și cu apa.
Temperatura de funcționare recomandată -10℃ la 40℃
Dimensiuni filtru φ55mm
Diametru max. Aprox. φ60.8mm
Lungime totală Aproximativ 52,0 mm / 2,05 inchi (de la vârful lentilei până la partea de bază a monturii obiectivului)
Greutate Aproximativ. 130 g / 0,29 lb (excluzând capacul obiectivului, capacul din spate al obiectivului și parasolarul)

Obiectiv H-X09, Capac obiectiv, capac posterior obiectiv, parasolar obiectiv

Produse din aceeasi categorie