Panasonic Leica DG Vario-Summilux 25-50mm f/1.7 ASPH. Lens1 OBIECTIVE CINE OBIECTIVE MONTURA MFT

Panasonic Leica DG Vario-Summilux 25-50mm f/1.7 ASPH. Lens

H-X2550

(0)

PANASONIC

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 1,671 €
Pret Lei (Pret fara tva): 8,021 Lei
9,545 Lei

Panasonic Leica DG Vario-Summilux 25-50mm f/1.7 ASPH. Lens este primul teleobiectiv cu zoom din lume care atinge standardul F1.7 pe întreaga plajă focală, pentru imagini și înregistrări video.

Obiectivul LEICA DG - sistemul optic absolut

Alege un obiectiv LEICA DG și beneficiază de calitate și de performanțe optice absolute. Desigur, acestea respectă standardele stricte de calitate stabilite de Leica Camera AG. Grație designului sofisticat al acestor obiective, te vei bucura de claritate uimitoare chiar până la marginile fotografiilor. În același timp, se previn distorsiunile de orice tip, pentru a asigura o redare clară și exactă a imaginii. Aceasta înseamnă că ai în mână instrumentul ideal pentru imagini de nivel profesionist. ・Leica este o marcă comercială înregistrată a Leica Microsystems IR GmbH.

Calitate la standard F1,7

Acest obiectiv este extraordinar pentru toate operațiunile, de la instantanee în interior în lumină difuză până la portrete cu efect bokeh distinct în fundal. Bucură-te de calitate la standard F1,7 în intervalul de zoom de 50 - 100 mm (echivalență cu 35 mm) și de ușurința în utilizare asigurată de un design compact și cu greutate redusă. Controlul cursiv al diafragmei permite utilizatorilor să înregistreze conținut video cu modificări excepțional de uniforme ale expunerii atunci când măresc sau panoramează. Iar atunci când se utilizează cu o cameră foto compatibilă, unghiul de rotire al inelului de focalizare poate fi reglat manual.

Performanță superbă de prim-plan

Acest obiectiv are performanță superbă de prim-plan, cu o distanță de focalizare minimă de 0,31 m (la poziția de teleobiectiv)* și un factor maxim de mărire de 0,42x (echivalență cu 35 mm la poziția de teleobiectiv). Este ideal pentru zoomul pe alimente și pe alte articole mici, precum și pe subiecți mici și sensibili, cum ar fi fluturii. Este un obiectiv conceput să extindă gama de creativitate. *Distanță de focalizare minimă de 0,28 m (la poziția de unghi larg), 0,31 m (la poziția de teleobiectiv).

Design rezistent la praf, la stropire și la îngheț

Obiectivul LUMIX DG VARIO-SUMMILUX de 25 - 50 mm/F1,7 ASPH. este conceput să funcționeze în cele mai dificile condiții, grație construcției sale rezistente la praf și la stropire și îți permite să fotografiezi la temperaturi de până la -10 °C. ・Rezistența la praf și la stropire nu garantează faptul că nu se vor produce deteriorări dacă obiectivul este expus contactului direct cu praful și cu apa.

Ideal pentru înregistrare video

Obiectivul oferă focalizare automată rapidă și exactă și modificări cursive ale diafragmei, esențiale pentru creatorul de conținut modern, ceea ce îți permite să înregistrezi imagini statice și videoclipuri 4K superbe fără a deranja subiectul.

Construcție obiectiv H-X2550

Configurația optimizată are 16 elemente în 11 grupuri, inclusiv 1 obiectiv ASPH, 3 ED și 1 UHR, pentru a reduce la minimum aberațiile și a asigura o rezoluție superbă.

Diagramă MTF H-X2550

Acestea respectă standardele optice stricte stabilite de Leica Camera AG și oferă o claritate și rezoluție excepționale pe întreaga plajă focală. Demonstrează o expresivitate fără compromisuri. ・Pentru obiectivele care au capacitate de compensare a distorsiunii, axa orizontală indică distanța față de centrul imaginii corectate.

Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.GENERAL
Construcție obiectiv 16 elemente în 11 grupuri (1 obiectiv asferic, 3 obiective ED, 1 obiectiv UHR)
Suport Suport Micro Four Thirds
Distanţă focală f = 25 - 50 mm (echivalență cu 35 mm: 50 - 100 mm)
Tip diafragmă Diafragmă cu 9 lamele/Diafragmă cu deschidere circulară
Diafragmă maximă F1,7
Diafragmă minimă F16
Cea mai mică distanță de focalizare 0,28m/28,04cm (la distanță focală de 25mm)/0,31m/31,09cm (la distanță focală de 50mm)
Amplificare la nivel maxim 0,21x/0,42x (echivalență cu 35 mm) (la distanță focală de 50 mm)
Unghi de vizualizare pe diagonală 47° (unghi larg) - 24° (teleobiectiv)
Rezistență la praf și la stropire Da (Rezistența la praf și la stropire nu garantează faptul că nu se vor produce deteriorări dacă obiectivul este expus contactului direct cu praful și cu apa)
Temperatură recomandată în stare de funcționare Între -10 ºC și 40 ºC
Dimensiuni filtru 77 mm
Diametru max. 87.6 mm
Lungime totală Aprox. 127.6 mm (de la vârful obiectivului până la baza suportului pentru obiectiv)
Greutate Aprox. 654 g (fără capac obiectiv, capac posterior obiectiv și parasolar obiectiv)

Obiectiv Panasonic Leica DG Vario-Summilux 25-50mm f/1.7 ASPH., Capac obiectiv, capac posterior obiectiv, parasolar obiectiv, geantă de păstrare pentru obiectiv; Garantie 2 ani

Produse din aceeasi categorie