Venus Optics Laowa 17mm f/1.8 MFT Lens for Micro Four Thirds1 OBIECTIVE CINE OBIECTIVE MONTURA MFT

Venus Optics Laowa 17mm f/1.8 MFT Lens for Micro Four Thirds

VE1718MFT

(0)

Venus Optics

Stoc epuizat

Pret vechi: 181 €
Pret Euro (Pret fara tva): 165 €
Pret Lei (Pret fara tva): 792 Lei
942 Lei

Laowa 17mm f/1.8 MFT este un obiectiv wide-angle prime, perfect pentru stradă, călătorii și fotografii de zi cu zi. Cu o greutate de doar 172 g, acest obiectiv extrem de ușor, compact și agil servește ca o completare excepționala pentru camerele MFT. Este un instrument minunat care ar trebui să fie inclus în fiecare geantă de kit pentru fotografi. Unghiul larg de vizualizare (65°) combinat cu cu diafragma mare f/1.8 poate gestiona cu ușurință diferite condiții de iluminare. Obiectivul găzduiește nouă elemente în șapte grupuri și are o diafragmă cu șapte lame pentru a oferi o randare tradițională Sunstar în highlight-uri în afara focalizării. Are o distanță minimă de focalizare de 15 cm și un filet de filtru de 46 mm. Fotograful poate folosi funcția „Mini-macro” pentru a surprinde fotografii macro cu o adâncime de câmp mică, creând o estompare lină din afara focalizării și o bună separare a subiectului de fundal.

Fiind compact si usor, obiectivul de 17 mm f/1.8 este o opțiune portabilă excelenta pentru videografi, atât la filmarea din mână, cât și de pe gimbal. Designul optic de înaltă performanță încorporează un element de sticlă Super ED (dispersie extra-scăzută) care oferă imagini de înaltă definiție, cu minimizafrea flare si ghosting, lărgind potențialul dvs. de fotografiere în situații dificile.

În plus față de camerele tradiționale MFT, acest obiectiv este, de asemenea, drone-friendly. Este compatibil cu camera DJI X5, ceea ce îl face un obiectiv alternativ pentru fotografie și videografie aeriană. Elementul frontal a adoptat FEC premium (Frog Eye Coating) pentru a respinge picăturile de apă și poluanții de la a se lipi pe obiectiv, sporind durabilitatea obiectivului în fotografieri frecvente în aer liber.

Optimizate pentru sistemul MFT, imaginile rezultate oferă detalii uimitoare și contrast pe întregul cadru, chiar și la o diafragma larg deschisă. Randarea vibrantă a culorilor rezulta intr-o saturație ridicată, astfel fotografia vă va impresiona plăcut imediat ce iese din cameră.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, venuslens.net. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Laowa 17mm f/1.8 MFT 4K 50p/60p Video Test cu Panasonic Lumix GH5s:

Laowa 17mm f/1.8 MFT - Filmare cu drona:

Laowa 17mm f/1.8 (Micro Four Thirds) Review:

GENERAL
Unghi de vizualizare 65°
Dimensiune filtru 46 mm
Greutate 172 g
Dimensiuni (DxL) 55 mm x 51 mm
CARACTERISTICI
Constructie obiectiv 9 elemente in 7 grupuri
Montura Obiectiv MFT
Autofocus Nu
Distanta focala f=17mm
Tip diafragma 7 lame ale diafragmei
Gama diafragma f/1.8
Diafragma minima f/22
Distanta cea mai apropiata de focalizare 15 cm
Compatibilitate Micro Four Thirds
Raportul maxim de reproducere 1:5 (0.2x)

Venus Optics Laowa 17mm f/1.8 MFT; Capace lentile fata si spate; Parasolar; Garantie 1 an

Produse din aceeasi categorie