Samyang XEEN 85mm T1.5 Cine Lens for PL Mount OBIECTIVE CINE OBIECTIVE MONTURA PL

Samyang XEEN 85mm T1.5 Cine Lens for PL Mount

104685

(0)

SAMYANG

Precomanda

Pret Euro (Pret fara tva): 1,400 €
Pret Lei (Pret fara tva): 6,720 Lei
7,997 Lei

Obiectivul Xeen 85mm T1.5 de la Samyang pentru montura PL este construit special pentru a fi folosit ca obiectiv cinematografic și nu este un obiectiv fotografic cu focala fixa modificat. Dispune de un design de focalizare intern, astfel încât obiectivul să nu schimbe dimensiunea în timp ce focalizează, minimizând respirația. Fiecare obiectiv din setul de obiective cinematografice Xeen este multi-acoperit pentru un contrast bun, prevenirea strălucirii și potrivirea culorilor la un standard din fabrică, permițându-vă să asamblați un set în timp cu o schimbare minimă de culoare. Acest obiectiv de 85 mm este adeseori ales pentru portrete si prim-planuri. Obiectivul are scala de focalizare si irisul masurate în picioare (feet), pe două părți. Irisul cu 11 lame oferă o diafragmă rotunjită pentru un aspect natural și Bokeh.

Obiectivul are focalizare și iris manuale și nu are capacitate de focalizare automată sau iris automat. Incorporează focalizare în stil cinematografic și inele iris care împart aceeași poziție între obiectivele din setul Xeen. Diametrul frontal comun de 114 mm permite schimbarea rapidă a obiectivului atunci când se utilizează un matte box și accesorii de focalizare. Inelul de focalizare se rotește cu 200° de la focalizarea apropiată la infinit; acest lucru vă oferă un grad ridicat de precizie și focalizare consistentă.

Acesta este un obiectiv de 85 mm care are un cerc de imagine ce acoperă un senzor full-frame. Are efectul de a apropia fundalul și este adesea folosit pentru portrete și prim-planuri. Atunci când este utilizat pe o cameră cu un senzor Super 35mm, spre deosebire de un senzor full-frame, obiectivul devine mai potrivit pentru prim-planuri strânse.

Obiectivul are o construcție metalică pentru a rezista rigorilor producției zilnice.

Focalizarea dublă, dreaptă și stângă, calibrată și scala T-stop permit dispozitivului dvs. de focalizare să funcționeze de pe ambele părți ale obiectivului, fără a fi nevoie să întoarceți obiectivul în montură.

Fiecare obiectiv din seria Xeen împarte pozițiile comune de focalizare și inel al angrenajului irisului, ceea ce accelerează modificările obiectivului, deoarece accesoriile, cum ar fi unitățile de focalizare de urmărire sau motoarele irisului nu trebuie să fie repoziționate.

Diametrul frontal comun de 114 mm permite schimbarea rapidă a obiectivului, deoarece nu trebuie să schimbați gogoși anti-reflexie sau adaptoare pentru a utiliza același matte box.

Inel de diafragmă "fără clic" pentru trageri netede ale irisului.

O distanță minimă de focalizare de 112 cm vă permite să vă apropiați de subiect.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, xeenglobal.com. Recenzii internationale pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos un review al acestui produs:

CARACTERISTICI
Format compatibil Full-Frame
Montura Obiectiv PL
Distanta focala 85mm
Constructie obiectiv 9 elemente in 7 grupuri
Tip diafragma Diafragma cu 11 lamele
Gama diafragma T1.5
Diafragma minima T22
Distanta cea mai apropiata de focalizare 112 cm
Tip de focalizare Manual
Negative size 24 mm x 36 mm
Unghi de focalizare 200°
Unghi iris 40°
Unghi de vizualizare Super35: 19° / Full Frame: 28.4°
Dimensiune filtru 114 mm
Greutate 1245 g
Dimensiuni (DxL) 117.6 mm x 113.7 mm

1 x obiectiv Samyang XEEN 85mm T1.5; 1 x capac protectie fata; 1 x capac protectie spate; Garantie 2 ani

Produse din aceeasi categorie