Samyang AF 24-70mm F2.8 Lens - Sony FE1 OBIECTIVE CINE OBIECTIVE SONY E & FE

Samyang AF 24-70mm F2.8 Lens - Sony FE

SAM-8016

(0)

SAMYANG

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 735 €
Pret Lei (Pret fara tva): 3,528 Lei
4,198 Lei

Samyang AF 24-70mm F2.8 FE este un obiectiv cu zoom all-in-one potrivit atat pentru fotografiere, cat si pentru filmare video, adaugand caracteristici optimizate pentru filmare.

Caracteristici optimizate pentru filmare video - Par-Focal Cinematic Video AF Linear MF Control Cine Kit

Aceasta functie mentine focalizarea pe subiect atunci cand se face zoom in/out. Este dotata cu o functie optimizata pentru filmarea video montata pe obiective cu zoom cinematice.

Deoarece viteza AF este controlata in mod corespunzator in timpul inregistrarii video, oscilatiile sunt reduse si este posibila o inregistrare video stabila.

Ofera comoditate videografilor prin realizarea cuplului inelului de focalizare cat mai apropiat de cel al unui obiectiv video manual atunci cand se filmeaza video in modul manual.

Samyang Cine Kit (angrenaj de focalizare, follow focus si suport pentru trepied) permite schimbarea sistemului in acelasi timp.

Rezolutie excelenta

AF 24-70mm F2.8 FE este zoom-ul perfect pentru a completa aparatele foto mirrorless full-frame. Cu 2 elemente ASP, 1 HB, 3HR, 3 ED, AF 24-70mm F2.8 FE ofera imagini de inalta calitate, cu detalii excelente pe intreaga gama de zoom.

Blur de fundal si bokeh impresionant cu F2.8

Obiectivul AF 24-70mm F2.8 FE utilizeaza o diafragma mare pentru a oferi o estompare lina a fundalului. Acesta separa eficient subiectul si fundalul folosind o adancime de camp redusa pentru a capta o imagine unica a unui unghi foarte larg in care fundalul este comprimat. Cele 9 lamele creeaza un bokeh neted si natural cu divizarea luminii.

Manevrabilitate imbunatatita cu ajutorul comutatorului personalizat

Dispune de un comutator personalizat, astfel incat sa puteti regla diafragma cu inelul de focalizare.

* In viitor, vor fi adaugate mai multe functii prin actualizarea firmware-ului

Performanta AF rapida si silentioasa

Urmareste subiectul cu acuratete si rapiditate, iar AF functioneaza silentios si fara probleme in timpul inregistrarilor video. Motorul liniar STM (Stepping Motor) de la Samyang satisface atat fotografii, cat si videografii prin controlul mai silentios si mai precis.

Etansare la intemperii

Capacitatea de utilizare a obiectivului AF 24-70 F2.8 FE a fost consolidata tinand cont nu numai de design, ci si de mediul de fotografiere al utilizatorului. Are un inel de focalizare din cauciuc cu micromodele, astfel incat se simte bine la operare. De asemenea, etansarea la intemperii protejeaza obiectivul de ploaie usoara, zapada si praf.


Mai multe informatii pe site-ul producatorului, samyanglens.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipurile de mai jos cateva prezentari ale acestui obiectiv:

CARACTERISTICI
Format compatibil Full-Frame
Montura Obiectiv Sony FE
Distanta focala 24-70mm
Constructie obiectiv 17 elemente in 14 grupuri
Tip diafragma Diafragma cu 9 lamele / Diafragma cu deschidere circulara
Gama diafragma f/2.8
Diafragma minima f/22
Distanta cea mai apropiata de focalizare 35 cm
Autofocus Da
Raportul maxim de reproducere 1:2.9 (W) - 1:4.5 (T)
Stabilizarea imaginii Nu
Magnificare 0.1x la 0.27x
Unghi de vizualizare pe diagonala Full Frame: 53° - 86°/ APS-C: 36° - 62°
Dimensiune filtru 82 mm
Greutate 1027 g
Dimensiuni (DxL) 88 mm x 128.5 mm

1 x Obiectiv Samyang AF 24-70mm F2.8 FE; 1 x Capac fata; 1 x Capac spate; 1 x Parasolar; Garantie 24 luni

Produse din aceeasi categorie