Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art Lens for Sony E1 OBIECTIVE CINE OBIECTIVE SONY E & FE

Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art Lens for Sony E

578965

(0)

SIGMA

Stoc epuizat

Pret Euro (Pret fara tva): 1,006 €
Pret Lei (Pret fara tva): 4,829 Lei
5,747 Lei

Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art este cel de al doilea obiectiv "Art Zoom" creat special pentru camerele mirrorless. Cel mai bun din clasa sa ca si performanta, ofera o diafragma deschisa si rezolutie marita pe toata plaja focala. Performantele obiectivului se datoreaza diafragmei constante si vine in completarea obiectivului 14-24 F2.8 DG DN | Art, fiind al doilea obiectiv dedicat mirrorless. Fiind un produs special creat pentru gama mirrorless, am putut reduce marimea si greutatea, in timp ce performantele optice din centrul imaginii pana in margini, pe toata distanta focala, au fost imbunatatite. Mai mult, compatibilitatea cu aceste camere si functiile de care dispune, versatilitatea de a fi folosit in diverse situatii, intrunesc cerintele profesionistilor sau amatorilor avansati. Sigma Art 24-70 DG DN pare a va fi noul "amiral" al ultimei generatii de obiective high-class - art zoom-lens-.


Specificatii Cheie:


1. Cea mai buna performanta optica din clasa sa.

Obiectivele zoom F2.8 Art sunt special dezvoltate pentru a oferi performante optice superioare. In componenta obiectivului intra 6 lentile de tip "F" dispersie scazuta (FLD) si 2 lentile cu dispersie scazuta speciala (SLD), acestea aducand un plus in formula optica a obiectivelor mirrorless.
Adaugand in ansamblul optic 3 lentile asferice, s-a reusit eliminarea aberatiile cromatice axiale si coma ce sunt dificil de corectat in post procesare, ajustand rezolutia pentru a obtine performante optice ridicate si uniforme pe toata plaja focala, de la centru pana la periferia obiectivului.

Pe langa "Super Multi-Layer Coating", am adaugat si un strat "Nano Porous Coating", acestea reducand efectele luminii incidentale cum ar fi "flare-ul".


2. Compatibil cu aparatele full frame mirrorless de ultima generatie.

Sigma 24-70mm F2.8 DG DN este compatibil cu aparatele full frame cu montura L-mount si Sony E, fiind capabil sa ofere cele mai bune performante in orice circumnstanta, satisfacand cerintele uzului profesional.

De exemplu butonul "AFL" poate asigura diverse functii ale camerei, marind operabilitatea in fotografiere. Motorul autofocus de tip "stepping motor" a fost reproiectat pentru a oferi o focalizare rapida, dar si silentioasa in acelasi timp, eliminand stresul legat de autofocus. Mai mult, acest obiectiv este perfect compatibil cu functia "Eye Af", prezenta pe tot mai multe camere mirrorless, ce este capabila de o focalizare precisa si la timp, foarte utila mai ales in fotografia de portret.


3. Adaptat pentru toate conditiile de fotografiere.

Distanta minima de focalizare este de doar 18cm la capatul wide, ceea ce permite fotografii close up chiar de unde se termina parasolarul. Maximul de magnificare este de 1:2.9 la captul wide, iar capatul tele de 1:4.5, oferind o posibilitate de expresie vasta asupra fotografierii close up.

Obiectivul este capabil sa faca fata in diverse medii de fotografiere, acesta fiind protejat la praf si stropi de apa, mecanismul de blocare a zoom-ului opreste obiectivul sa se extinda accidental. Comutatorul AF/MF, folosit la majoritatea obiectivelor Sigma, este si aici prezent.

Corpul aparatului este atent finisat, inelele de zoom si focus fiind foarte placute la atingere.


Alte Caracteristici:
* comutator blocare zoom
* parasolar cu blocaj
* echipat cu garnituri de etansare praf si stropi de apa
* compatibil cu functia corectii aberatice din camera
* proiectat sa reduca flareul si ghostingul
* diafragma rotunjita cu 11 petale.
* "Made in Japan"


Mai multe informatii pe site-ul producatorului, sigmaphoto.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui obiectiv:

CARACTERISTICI
Format compatibil Full-Frame
Montura Obiectiv Sony E Mount
Distanta focala 24-70mm
Constructie obiectiv 19 elemente in 15 grupuri
Tip diafragma Diafragma cu 11 lamele / Diafragma cu deschidere circulara
Gama diafragma f/2.8
Diafragma minima f/22
Distanta cea mai apropiata de focalizare 19 (W)cm - 38 (T)cm
Autofocus Da
Raportul maxim de reproducere 1:2.9 (W) - 1:4.5 (T)
Stabilizarea imaginii Nu
Magnificare 3.3 la 4.6x
Unghi de vizualizare pe diagonala 84.1°-34.3°
Dimensiune filtru 82 mm
Greutate 835 g
Dimensiuni (DxL) 87.8 mm x 122.9 mm

Obiectiv Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art Lens for Sony E, capac obiectiv, capac posterior obiectiv, parasolar obiectiv, geanta de pastrare pentru obiectiv, Garantie 24 luni

Produse din aceeasi categorie