Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II Lens1 OBIECTIVE CINE OBIECTIVE SONY E & FE

Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II Lens

SEL2470GM2

(0)

SONY

Stoc epuizat

Pret vechi: 2227 €
Pret Euro (Pret fara tva): 2,004 €
Pret Lei (Pret fara tva): 9,619 Lei
11,447 Lei
   SALE

Calitate a imaginii superioara intr-un obiectiv cu zoom ce rivalizeaza cu obiectivele fixe

Obiectivul 24-70 mm F2.8 GM II este potrivit pentru un setup compact si versatil si le permite utilizatorilor sa capteze imagini extrem de clare si detaliate, atat atunci cand vine vorba despre imagini statice, cat si in cazul inregistrarilor video. Noul obiectiv ofera rezolutie inalta pe toata suprafata imaginii – chiar si la deschiderea maxima a diafragmei. Sistemul optic complet reproiectat este format din cinci elemente asferice, inclusiv doua elemente XA (cu asfericitate extrema) de inalta precizie. 24-70 mm F.2.8 GM II are si doua elemente ED (dispersie foarte scazuta), dar si doua elemente de sticla Super ED. Impreuna cu noul mecanism de focalizare „floating focus”, obiectivul controleaza eficient aberatiile cromatice, astigmatismul, distorsiunile si efectul de coma, in asa fel incat sa ofere o rezolutie impresionanta pe toata suprafata imaginii, la orice setari de zoom sau deschidere a diafragmei.

Chiar si la fotografierea in conditii de iluminare dificile, obiectivul 24-70 mm F2.8 GM II atinge o claritate excelenta, prin suprimarea efectelor de „flare” si „ghosting”. Toate acestea datorita acoperirii unice originale Sony Nano AR Coating II, care invaluie suprafata obiectivului cu un strat uniform, ce respinge reflexiile. Obiectivul 24-70 mm F2.8 GM II ofera, de asemenea, si un efect bokeh uimitor, aproape circular, la orice nivel de zoom, datorita design-ului sau optic avansat si noii diafragme cu 11 lamele.

In acest nou design 24-70 mm obiectivul ofera o performanta remarcabila la prim-plan, avand o distanta de focalizare minima de 0,21 metri la 24mm si 0,30 metri la 70mm, cu un efect maxim de augmentare de 0,32x.

Autofocalizare rapida si precisa

Obiectivul 24-70 mm F2.8 GM II ofera focalizare precisa prin utilizarea celor patru motoare liniare originale Sony de tip XD (dinamica extrema), a unui mecanism de focalizare „floating focus” si a unui control avansat al obiectivului – chiar si la captarea subiectilor aflati in miscare rapida. In plus, obiectivul ofera posibilitatea de fotografiere in rafala pana la 30 cadre pe secunda pentru imagini statice si inregistrare video cu autofocalizare 4K 120p.

24-70 mm F2.8 GM II asigura o performanta de urmarire AF completa chiar si la fotografierea cu diafragma inchisa, facand posibila utilizarea unei adancimi de camp si mai mari pentru a se asigura ca subiectii aflati in miscare sunt tot timpul focalizati precis, la fotografierea in rafala . Performanta de urmarire AF a obiectivului in timpul transfocarii este de aproximativ doua ori mai buna, raportata la modelul anterior .

Capabilitati rafinate pentru realizarea de filme creative

Cu deschiderea sa constanta maxima a diafragmei, de F2.8, performanta uimitoare de autofocalizare, controlul versatil si fiabilitatea sporita, obiectivul 24-70 mm F2.8 GM II este realizat pentru toate tipurile de utilizare in materie de videografie. 24-70 mm F2.8 GM II asigura o operare foarte silentioasa in procesul de autofocalizare, datorita motoarelor liniare XD si nou-dezvoltatei unitati de control al diafragmei. Folosind cea mai recenta tehnologie in materie de obiective, 24-70 mm F2.8 GM II reduce efectele de focus breathing, dar si schimbarile axiale sau ale punctului de focalizare care pot aparea in procesul de realizare a zoom-ului, pentru inregistrari video foarte fluide. Acest obiectiv suporta si functia de breathing compensation prezenta pe camerele compatibile din seria Alpha.

Ca un beneficiu in plus dedicat creatorilor avansati de continut video, cel mai nou obiectiv Sony integreaza si Linear Response MF (raspuns liniar la focalizarea manuala), care asigura un raspuns predictibil si repetitiv la focalizarea manuala, pentru ca inelul de focalizare reactioneaza precis si repetabil la un control subtil. Obiectivul integreaza si un inel pentru gestionarea deschiderii diafragmei care face ca operarea manuala sa fie rapida, directa si usoara. Inelul dedicat irisului permite si control fara zgomot si fara click-uri, pentru tranzitii line la schimbarea adancimii de camp.

Mobilitate fara rival

Realizat pentru a se potrivi perfect camerelor Sony Alpha™ compacte cu montura E, obiectivul 24-70 mm F2.8 GM II este cel mai mic si mai usor obiectiv cu zoom din clasa sa si ofera o flexibilitate fara precedent si libertate creativa intr-o gama larga de scenarii de utilizare. Obiectivul 24-70 mm F2.8 GM II cantareste doar 695 de grame, cu aproximativ 20% mai putin decat originalul 24-70 mm F2.8 G Master. Lungimea a fost, de asemenea, redusa cu 16mm, iar volumul – per ansamblu – a fost redus cu aproximativ 18%.

Fiabilitate si control imbunatatit

Noul obiectiv 24-70 mm F2.8 GM II a fost dezvoltat pe baza feedback-ului primit din partea profesionistilor, pentru a oferi control si mai bun si fiabilitate sporita, comparativ cu modelele anterioare. Acest model integreaza:

• Un buton de zoom pentru ajustarea inelului de zoom – pe profil „Tight” sau „Smooth”

• Un nou inel pentru gestionarea deschiderii diafragmei cu un comutator „click ON/OFF” si pentru blocarea irisului

• Doua butoane personalizabile focus hold

• Inelul de focalizare ce raspunde direct si liniar, pentru control subtil la focalizarea manuala

• Un nou design al parasolarului cu deschidere pentru controlul filtrelor de polarizare circulara (dia. 82mm)

• Centrul de greutate deplasat catre partea din spate, in zona monturii, pentru manevrare si operabilitate imbunatatite

Un design imbunatatit care asigura rezistenta la praf si umiditate ofera o fiabilitate si mai mare pentru utilizarea in exterior, in conditii de mediu dificile. Butoanele si comutatoarele sunt fixate prin garnituri de cauciuc, iar sistemul de montura este si el sigilat prin inele de cauciuc. Elementul frontal este acoperit de un strat de fluorina ce respinge apa, uleiurile si alte substante contaminante, facand mai usoara stergerea si curatarea suprafetei de amprente.

Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui obiectiv:

Un clip filmat folosind acest obiectiv:

GENERAL
Distanta focala 24 - 70 mm
Diafragma maxima f/2.8
Diafragma minima f/22
Montura Sony E
Compatibilitate format 35mm Film / Full-Frame Digital Sensor
Unghi de vizualizare 84° - 34° (35 mm)
61° - 23° (APS-C)
Distanta minima de focalizare 0,21 (W) - 0,3 (T) m
Magnificare maxima 0.32x
Design optic 20 elemente in 15 grupuri
Lamele diafragmei 11, rotunjite
Autofocus Da
Diametru filtru 82 mm
Dimensiuni (DxL) Aprox. 87.8 mm x 119.9 mm
Greutate 695 g

Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II; 1 x parasolar ALC-SH168; 1 x capac fata ALC-F82S 82mm; 1 x capac spate ALC-R1EM; 1 x geantă moale; 1 x Șnur pentru geantă; Garantie 2 ani

Produse din aceeasi categorie